16 кръг Ефбет лига /ЦСКА1948 - Черно море/ 24.11.24 неделя 14.30ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
KIL
Контакти:

Re: 16 кръг Ефбет лига /ЦСКА1948 - Черно море/ 24.11.24 неделя 14.30ч.

Мнениеот KIL » 24 ное 2024 16:24

Браво, МОРЯЦИ! Чудесна победа! Забавление на макс!
МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 24 ное 2024 16:40

Браво моряци..
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 24 ное 2024 20:14

Честита победа!
Много важни три точки.
Клаудиу гол+асистенция, Брено гол+асистенция, Виктор вкара, Дуду (пак вкара, ако продължи така може и да го продадем зимата), Уеслен два пъти излиза сам с/у вратаря и трагичен (тотално ме изнерви това момче).

Nobody007
Контакти:

Мнениеот Nobody007 » 24 ное 2024 21:04

Аз още вчера казах, че нямам притеснения за този мач… и логично за мен бе да дойде днес тази изразителна победа.

Четири попадения, четири различни голмайстори. Нападателите се отчетоха подобаващо. Аз ще поздравя отново защитата. Солидни. Без изключения. Още 90мин да бяха играли - ония пак нямаше да им вкарат. Васко - страшно полезен и в двете фази. Берк - сериозно си показва, че може много…

Честита победа, моряци !!!
Момчета, довършете и третото поредно гостуване и се връщайте вече на “Тича”.
Мачкайте… !!! :) :) :)

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 24 ное 2024 23:36

Преди да говорим за играчите - от пейката Илиан така наказа Русия, че нямаше накъде повече. Личеше си, че буквално го е хванал в крачка във всеки аспект и това позволи на играчите ни да разнищят Числото. Кешеру започва да намира някаква форма и ако изкара добра подготовка - напролет нещата може да станат страшни - виждаме, че си е голов хищник отвсякъде, или гол, или асистенция, не му трябват и много ситуации. Другите добре. Уеслен няма да го критикувам, всичко му е добре, а ако имаше самочувствието на Кешеру пред гола щеше да е машина, но го няма. Трябва да се успокои, Илиан като го смени беше разстроен. Брено пък много добре влезе, чисто като нападател Брено е доста по на мястото си от типичен фланговак като Уеслен. Изобщо не съм впечатлен от Ренан. Или аз не виждам какво прави, или е наистина зле. И Пабло беше черноработник, но Ренан дава страшно много грешни пасове или за разлика от Пабловите - напълно безидейно рита назад. За Начо избощо няма да говоря, във видеата е съвсем друг играч, явно не може да се аклиматизира. Но за разлика от тях виждаме един Берк, който показва страхотно израстване и не трябва да го спираме от титулярното място, даже напротив. Не само като поглед над играта, смислени пасове, но и като физика и борбеност много, ама много превъзхожда Ренан и Начо, за мен изобщо няма спор кой трябва да е титуляра. Взехме 2 ключови гостувания - Стара Загора и Бистрица. Сега е важно да не подценим Септември и Ботев Вр, тези мачове ще ни дадат тласък към медалите напролет и са стратегически. За Купата със Славия и с Локо Сф за шампионат мисля, че ще се справим по-лесно, във форма сме, а и традиционно през Декември сме много силни.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 25 ное 2024 10:20

Много хубава победа, браво! Да започнем оттам че тези са ни изключително удобен съперник. Имат силни крила, добра халфова линия и много млада и неопитна защита. Като прибавим към това че и най- стабилния им централен зашитник беше наказан нашия пъзел се нареди. Ние изиграхме мача много сериозно и само късмета ги отърва и от по- сериозна разлика. Каквото и да си говорим няма такъв хищник като Клаудиу- гол плюс асистенция, които реално решиха мача. Много добър удар и на Виктор с по- неудобния му крак. Много е добре че Брено отбеляза, видя се че дългото време без гол много му тежи. Всъщност Уеслен се справи много добре, освобождаваше се и комбинираше отлично. Само този пусти завършващ удар. Ако имаше наполовина нюха на Кешеру... . Дуду на обичайното си ниво, Сула отново много повратлив и виждащ играта. Васко разбира се навсякъде, Ренан не се забелязва, но очевидно си върши работата. Вероятно наистина Берк е човека за там, а Начо вероятно ще последва съдбата на едно косоварче преди него. Малко повечко трудности за Виктор в защита, но и Ради Кирилов е бърз и рязък футболист. Сердюк е станал абсолютен дроб, нищо общо с футболиста, който ни напусна преди около две години.

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 25 ное 2024 10:24

Според мен видяхме съвсем нов стил на игра,какъвто не бяхме виждали досега.Много компактен състав,покриващ цялата половина на терена/нашата/ с числено превъзходство там където е топката и страхотни преходи при отнемането и.Имахме шанса дори и да вкраме още повече голове и то точно заради този преход.ИИ направи няколкоо смени и на подреждането по време на играта,което допълнително объркваше домакините.Много модерен начин на игра и то със същите играчи почти без съществени промени в титулярния състав.Даже и шопските коментари бяха,че ИИ можел да изповядва и нападателен футбол.Те въощбще не рабраха и до сега че ненапразно ние го кръстихме ПРОФЕСОР.Той е човекът най много разбиращ тази материя от българските си колеги.Той е наистина номер 1!!!И това не го казвам само заради този мач.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 25 ное 2024 10:26

Vladislav написа:Много хубава победа, браво! Да започнем оттам че тези са ни изключително удобен съперник. Имат силни крила, добра халфова линия и много млада и неопитна защита. Като прибавим към това че и най- стабилния им централен зашитник беше наказан нашия пъзел се нареди. Ние изиграхме мача много сериозно и само късмета ги отърва и от по- сериозна разлика. Каквото и да си говорим няма такъв хищник като Клаудиу- гол плюс асистенция, които реално решиха мача. Много добър удар и на Виктор с по- неудобния му крак. Много е добре че Брено отбеляза, видя се че дългото време без гол много му тежи. Всъщност Уеслен се справи много добре, освобождаваше се и комбинираше отлично. Само този пусти завършващ удар. Ако имаше наполовина нюха на Кешеру... . Дуду на обичайното си ниво, Сула отново много повратлив и виждащ играта. Васко разбира се навсякъде, Ренан не се забелязва, но очевидно си върши работата. Вероятно наистина Берк е човека за там, а Начо вероятно ще последва съдбата на едно косоварче преди него. Малко повечко трудности за Виктор в защита, но и Ради Кирилов е бърз и рязък футболист. Сердюк е станал абсолютен дроб, нищо общо с футболиста, който ни напусна преди около две години.

Който и да е добър играч като попадне на слаби треньори го чака същата съдба.А и при него беше съчетана с контузия.Абсолютно съм убеден че ако се върне при нас ,Илиан ще го направи същата голова машина както преди.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Nobody007
Контакти:

Мнениеот Nobody007 » 25 ное 2024 14:36

Veso1913 написа:ИИ направи няколкоо смени и на подреждането по време на играта,което допълнително объркваше домакините.

+1
Водиш на полувремето с два чисти гола, но въпреки това - между 46'мин. и 72'мин. правиш цели три смени... и то такива, че за момент се зачудихме какво се случва?!? Започна се още на полувремето със замяната ЦН Клаудиу Кешеру от Асен Дончев, а след още 10-15мин. се извъртяха още 2 бързи смени с последвала ротация на схемата в движение. Точно в тези минути забележете - дойдоха още две попадения във вратата на противника. Както хищник умъртвява зашеметената си жертва. Това гледахме всъщност през тези 15 мин. от мача.

Наистина... не напразно го кръстихме ПРОФЕСОР и напълно заслужено си заслужава уважението ни. Гледаме спокойни, защото този човек не е безгрешен, но определено знае какво прави. И винаги признателен, с думите: "С помощта на публиката можем да спечелим всеки мач. Много трудно ще допуснем дори равен".

П.С. Единствено Черно море играе с голям брой българи и е в челото на класирането. Факт. ИИ извади срещу Левски цели 9 титуляри българи в състава и само двама чужденци, докато в титулярите на Левски бе само 1 българин и още цели 10 чужденци. Не по-различна е ситуацията и в другите челници - Ботев, хегемона Лудогорец и ония с тирето (те са дори в зоната на изпадащите към момента).

ИИ тотално разби мантрата, че "Българите не стават" !!!
Адмирации за ИИ и тези сърцати моряци на терена !!!

Върни се в “Черно море”