13 кръг Ефбет лига /Ботев Пд - Черно море/ 25.10.24 петък 16.30ч.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: 13 кръг Ефбет лига /Ботев Пд - Черно море/ 25.10.24 петък 16.30ч.
Росен изглежда съвестно момче и днес се справи. Берк също бих искал да го видя по-често в игра. Но Милушев и Влелислав са абсолютно безполезни и плахи. С години да играят, няма да вкарат, освен на контролките, където никой не ги пази здраво. Аз като ги видя на загрявката още как се лигавят и са ми ясни, после влизат срещу Септеври при 3:0 и попускат от чисти позиции. И двамата имат талант и качества, само че са мамини синчета.
За Велислав съм съгласен, за Милушев на половина. Обаче я ми обясни какво значи " Берк искам да го видя по-често" По-често от кое, от нула минути? Миналият сезон дали има общо полувреме изиграно. Ако има някой по-низвергнат от Златев е точно той.
Днес Берк заслужаваше да играе. Не знам каква е причината да не го пробваме.
Днес имахме повече положения отколкото срещу Хебър, а пред нашата врата имаше по- малко. Не смятам че заслужавахме да загубим. Конкретно за Брено и Димов сте написали всичко. Интересува ме защо Хебър и Ботев Враца не можеха да играят на стадионите си, а тези продължават.
-
- Контакти:
Аз поздравявам нашите играчи,бореха се до последно!Равния резултат беше най-логичен.Ботев са нищо и половина и на Тича ще ги разкрием напълно.Терена е по-зле от картофите на Хебър.
Последна промяна от ticha i vladislav на 26 окт 2024 08:40, променено общо 2 пъти.
Черно море-първият шампион по футбол в България
Ent написа:За Велислав съм съгласен, за Милушев на половина. Обаче я ми обясни какво значи " Берк искам да го видя по-често" По-често от кое, от нула минути? Миналият сезон дали има общо полувреме изиграно. Ако има някой по-низвергнат от Златев е точно той.
Айде стига с този Златев вече! Едва ли има друг юноша с повече дадени шансове! Още с Апоел излезе титуляр а кафявото му личеше отзад - толкова уплашен беше. Илиан му даде още няколко шанса, които той по-никакъв начин не използва. А това че във втора лига на Словения е вкарал два гола - там сигурно и ти ще вкараш. Аз също го смятах за голям талант и ‘злато’, но той реши да наблегне на ‘други’ неща.
Що се отнася до Пашеко - също лимитиран футболист, но след чутовната глупост срещу Лц се стресна и направи 2 перфектни асистенции следващите два мача.
За Берк и Димов съм абсолютно съгласен. Ако в момента имаме юноша, който е готов за титуляр, това е Берк. А за другия по-добре да не споменавам..
Не ми се влиза в полемика и конкретика за конкретни футболисти. Но пък и не мога да разбера някои коментиращи какво точно видяхте днес от Милушев.Че чак бил един най добрите на терена.Аз лично не го забелязах на терена ,а на позицията на която играеше се очакваше той да е креативния футболист ,създаващ нещо в средата на терена и да е свръзка между линиите.Не помня едно негово отиграване ,да е създал ситуация,да е дал пас,да изостри атака и т.н. все неща ,които човек на таз позиция би трябвало да прави.Та ние излязохме напред и създадохме нещо ,именно когато Милушев излезе и влезе Пачеко.Не че го харесвам Пачеко,ама айде и да не си слагаме розовите очила само защото е наш юноша,а ония т.нар туристи-чужденци все изяждали хляба на нашите...
За вас моряци ний живеем...
Mariner написа:Ent написа:За Велислав съм съгласен, за Милушев на половина. Обаче я ми обясни какво значи " Берк искам да го видя по-често" По-често от кое, от нула минути? Миналият сезон дали има общо полувреме изиграно. Ако има някой по-низвергнат от Златев е точно той.
Айде стига с този Златев вече! Едва ли има друг юноша с повече дадени шансове! Още с Апоел излезе титуляр а кафявото му личеше отзад - толкова уплашен беше. Илиан му даде още няколко шанса, които той по-никакъв начин не използва. А това че във втора лига на Словения е вкарал два гола - там сигурно и ти ще вкараш. Аз също го смятах за голям талант и ‘злато’, но той реши да наблегне на ‘други’ неща.
Що се отнася до Пашеко - също лимитиран футболист, но след чутовната глупост срещу Лц се стресна и направи 2 перфектни асистенции следващите два мача.
За Берк и Димов съм абсолютно съгласен. Ако в момента имаме юноша, който е готов за титуляр, това е Берк. А за другия по-добре да не споменавам..
Лъжеш безкрайно нагло за Ники. Първо нито секунда не му е дадена от години на неговата позиция. Може вратар да го пуснат ако искат и да кажат, че са му дали шанс. Оскъдните минутки които игра бяха като централен или ляво крило. Ти направи ли си поне труда да му видиш головете, че обясняваш как всеки щял да ги вкара? Момчето го мачкат от години и въпреки това никога не е поискал трансфер. Сега в интервюто си, като отиде под наем, говореше само как иска да се докаже на Тича. Знам обаче каква е голямата тръпка ма повечето - да си плюете юношите от втората минута. Дългогодишна практика, която никога няма да изчезне на този стадион. Щом са му били дали достатъчно шансове, ще си гледате Брено и Иса. Явно те са десетократно по-важни и перспективни, съдейки по минутите им. Халал да са ви!
Да зле сме. Да терена беше катастрофален. Да Росен и Виктор и Ренан бяха най-добрите на терена (според мен).
Мисля, че Пабло ни напусна и с него и връзката между 4та отзад и Сула. Някакси обираше всичко и изнасяше добре. Имахме си страхотно спокойствие и минимум грешки. Дани няма как да го замени. Ренан е борбен и подвижен, но ми се вижда леко неспокоен, в сравнение с Пабло. Така си мисля аз. Иса, Брено и Кешеру наистина са леко комични в момента. Не виждам кой сериозен нападател ще иска да играе за 4000лв. По-добре да работи главен готвач в Хотел, поне ще хапва безплатно и ще задява младите сервитьорки. :) :) :)
Мисля, че Пабло ни напусна и с него и връзката между 4та отзад и Сула. Някакси обираше всичко и изнасяше добре. Имахме си страхотно спокойствие и минимум грешки. Дани няма как да го замени. Ренан е борбен и подвижен, но ми се вижда леко неспокоен, в сравнение с Пабло. Така си мисля аз. Иса, Брено и Кешеру наистина са леко комични в момента. Не виждам кой сериозен нападател ще иска да играе за 4000лв. По-добре да работи главен готвач в Хотел, поне ще хапва безплатно и ще задява младите сервитьорки. :) :) :)
“Колежа” да се прекръсти на “Картофена нива” и да започне да се използва от земеделци. Да насадят картофи, лук, праз… каквото там се сетят. Това т.нар. тревно покритие е по-зле от стадионите дори във втора лига.
Няма нужда от драми. Бяхме по-добрият отбор въпреки изключително големия брой липсващи играчи. Особено през второто полувреме когато притежанието бе 60/40 в наша полза. Ботев имаха един удар към вратата и с него спечелиха. Затова и са толкова щастливи. Малшанс за нас бе удара в гредата на Росен, както и отскочилата топка от една буца … преди Кешерю да я изстреля мощно във вратата на Ботев.
Няма драми. Гледаме напред към следващия двубой.
Няма нужда от драми. Бяхме по-добрият отбор въпреки изключително големия брой липсващи играчи. Особено през второто полувреме когато притежанието бе 60/40 в наша полза. Ботев имаха един удар към вратата и с него спечелиха. Затова и са толкова щастливи. Малшанс за нас бе удара в гредата на Росен, както и отскочилата топка от една буца … преди Кешерю да я изстреля мощно във вратата на Ботев.
Няма драми. Гледаме напред към следващия двубой.