Много тегав мач беше. Силна игра на Уеслен, Виктор, Дуду, Дробаров. 3 точки са си 3 точки. Хебър не спряха да бавят времето и да лежат по терена.
Продължаваме към следващия мач!!
8/12/ кръг Ефбет лига /Черно море - Хебър 1918/ 20.10.24 неделя 16.45ч.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: 8/12/ кръг Ефбет лига /Черно море - Хебър 1918/ 20.10.24 неделя 16.45ч.
„Всичко, което е далече от морето, е провинция.“
Очаквано тегав и проблемен мач, предвид противници като Хебър, които идват с идеята да 'додрапат' до равен резултат. Груби фалове, лежане по терена, бавене и накъсване на играта. Безцеремонно груби.
Чернодрешковците също дадоха своя принос в това отношение. Цецо Панов бе изнесен с носилка и по-късно с линейка към болница, а наричащият себе си главен арбитър дори не видя нарушение на правилата в ситуацията, което си бе футболно престъпление. По-късно почти изпусна мача в един момент, а за страничния (откъм пълния сектор) какво да кажем не знам просто... Буквално влуди публиката с неадекватните си решения - вдигаше байрака сякаш бе забравил за съществуването на ВАР-система, която след провеждането на атаките би следвало да отчита нередовността на позицията. Уникално странно бе поведението му и логично пълния сектор зад него буквално побесня в много от ситуациите, а след последния съдийски сигнал същия този чернодрешко... в страха си - на секундата се изстреля с 200 към входа на тунела, където дочака другите двама арбитри, знаейки какви ги надроби по време на мача с неадекватните си отсъждания.
Радостно е, че взехме победата в този грозен мач. Лошото е, че загубихме двама ценни футболисти. Дано скоро се възстановят.
Доволен съм от играта на всички честно казано, а Кешерю заслужено бе избран за играч на мача. "Разходи се" измежду трима гробари, за да си намери място, откъдето все пак да отправи този силен удар... за попадението на Дуду.
Успех и нови три точки в актива. Браво моряци.
Напред към следващия мач.
Чернодрешковците също дадоха своя принос в това отношение. Цецо Панов бе изнесен с носилка и по-късно с линейка към болница, а наричащият себе си главен арбитър дори не видя нарушение на правилата в ситуацията, което си бе футболно престъпление. По-късно почти изпусна мача в един момент, а за страничния (откъм пълния сектор) какво да кажем не знам просто... Буквално влуди публиката с неадекватните си решения - вдигаше байрака сякаш бе забравил за съществуването на ВАР-система, която след провеждането на атаките би следвало да отчита нередовността на позицията. Уникално странно бе поведението му и логично пълния сектор зад него буквално побесня в много от ситуациите, а след последния съдийски сигнал същия този чернодрешко... в страха си - на секундата се изстреля с 200 към входа на тунела, където дочака другите двама арбитри, знаейки какви ги надроби по време на мача с неадекватните си отсъждания.
Радостно е, че взехме победата в този грозен мач. Лошото е, че загубихме двама ценни футболисти. Дано скоро се възстановят.
Доволен съм от играта на всички честно казано, а Кешерю заслужено бе избран за играч на мача. "Разходи се" измежду трима гробари, за да си намери място, откъдето все пак да отправи този силен удар... за попадението на Дуду.
Успех и нови три точки в актива. Браво моряци.
Напред към следващия мач.
Никак не беше приятно за гледане това вчера. По принцип срещу такива ( Хебър, Враца, Септември..) у дома имаме страшно тегави мачове. Отбора ни изглежда доста тромав при се че имаме бързи футболисти напред. Не му ли върви на Васко играта започа едно страшно мъчение. Този Ренан поне засега не може да бъде никакъв заместник на Пабло. Дуду, Уеслен и Сула създават нещо напред, но винаги или някой изостава или избързва. Отзад нямахме работа освен че Дани без малко не подари гол. Без време останахме без ляв бек незнайно за колко време. През второто полувреме пък Виктор отляво стоеше по- добре отколкото вдясно. Там и Пачеко влезе с желание. За Кешеру няма какво да говорим. На неговите години не е никак лесно да влезе в кондиция. Вчера в безпътицата ни направо той ни спечели мача с майсторско обръщане и удар. Безперспективния Национален отбор ни се отразява доста зле като цяло.
Взехме три точки: това е важното.
Проблемите в атака си остават. Иса като основен нападател не е сериозно, не знам докога така ще я караме. Все пак има някакъв живец след възстановяването на Уеслен.
И аз си мисля, че на нашите национали им идват в повече двата ангажимента и им разбърква главите.
Проблемите в атака си остават. Иса като основен нападател не е сериозно, не знам докога така ще я караме. Все пак има някакъв живец след възстановяването на Уеслен.
И аз си мисля, че на нашите национали им идват в повече двата ангажимента и им разбърква главите.
Понякога най-важното са просто трите точки :) Няма какво да се лъжем, че негативен резултат на националите влияе най-силно върху нашия отбор в момента! Важното е, че момчетата намериха сили и си взеха мача!