Трансфери, спекулации, контроли и подготовка

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Re: Трансфери, спекулации, контроли и подготовка

Мнениеот Veso1913 » 30 авг 2024 10:07

Vladislav написа:На този Ренан доколкото разбрах няма да чакаме да му оправят никакви документи. Той човека си е картотекиран, проблема е че Крумовград явно имат немалко играчи без европейски паспорти и трудно му намират място кога да играе. Максимума мисля че е три. При нас май и тримата бразилци (Брено, Уеслен и Дуду) са само бразилци, та вероятно ще имаме същите грижи. Влатко мисля че има българско гражданство.

Мисля че ние няма да имаме този проблем,защото имаме право на 5 играча извън ЕС ,като само трима от тях могат да са в групата.А може и да копираме ноухауто на Разград,как точно се прави.Че и на оранжевите и сините също.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 30 авг 2024 10:46

Veso1913 написа:
Vladislav написа:На този Ренан доколкото разбрах няма да чакаме да му оправят никакви документи. Той човека си е картотекиран, проблема е че Крумовград явно имат немалко играчи без европейски паспорти и трудно му намират място кога да играе. Максимума мисля че е три. При нас май и тримата бразилци (Брено, Уеслен и Дуду) са само бразилци, та вероятно ще имаме същите грижи. Влатко мисля че има българско гражданство.

Мисля че ние няма да имаме този проблем,защото имаме право на 5 играча извън ЕС ,като само трима от тях могат да са в групата.А може и да копираме ноухауто на Разград,как точно се прави.Че и на оранжевите и сините също.

Така де- Брено, Уеслен, Дуду и този новия. Стават четирима. Единия със сигурност е извън групата. Не съм сигурен и как са нещата с Влатко. За ноухауто... не мисля че има как да убедим властите, че въпросните ни футболисти са от национално значение. Иначе казано- не сме нито кауза, нито гранд, нито колос...

ti4a
Контакти:

Мнениеот ti4a » 30 авг 2024 10:54

до 5 ма изван ес може да са в игра

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 05 сеп 2024 14:05

...на мен ми е чудно защо не взехме тоя Симеон Александров - доста бърз футболист, млад, българин! С треньор Илиен щеше да си разгърне потенциала и според мен ни трябва играч точно в тази зона след контузията на Калкан! :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

hadjigen40
Контакти:

Мнениеот hadjigen40 » 10 сеп 2024 21:55

Vladislav написа:Така де- Брено, Уеслен, Дуду и този новия. Стават четирима. Единия със сигурност е извън групата. Не съм сигурен и как са нещата с Влатко. .

Влатко си има български паспорт още отпреди да дойде първия път при нас. поне според transfermarkt.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 12 ное 2024 14:54

Черно море ще изиграе контрола с румънския Фарул. Спарингът е в събота, 16 ноември от 15 часа в Констанца, съобщиха от клуба.

https://chernomore.gong.bg/bg-football/ ... nci-817372

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 05 дек 2024 12:46

Идва зимната пауза в първенството и трябва вече сериозно да се помисли за подмладяване на отбора, този зимен и следващия летният трансферен прозорец.

Димов (януари 2025г. става на 36г.) - изтичащ договор 30.06.2025г.
Иса (юни 2025г. става на 36г.) - изтичащ договор 30.06.2025г.
Панов (април 2025г. става на 36г.) - изтичащ договор 30.06.2025г.
Панайотов (юли 2025г. става на 35г.) - изтичащ договор 30.06.2025г.
Кешеру (38г.)

Ситуацията е сериозна, и трябва да се вземат мерки.
Хайде Панайотов може да изкара още един сезон, ама останалите са си за пенсия.

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 05 дек 2024 17:54

greenpeak написа:Идва зимната пауза в първенството и трябва вече сериозно да се помисли за подмладяване на отбора, този зимен и следващия летният трансферен прозорец.

Димов (януари 2025г. става на 36г.) - изтичащ договор 30.06.2025г.
Иса (юни 2025г. става на 36г.) - изтичащ договор 30.06.2025г.
Панов (април 2025г. става на 36г.) - изтичащ договор 30.06.2025г.
Панайотов (юли 2025г. става на 35г.) - изтичащ договор 30.06.2025г.
Кешеру (38г.)

Ситуацията е сериозна, и трябва да се вземат мерки.
Хайде Панайотов може да изкара още един сезон, ама останалите са си за пенсия.

От изброените си мисля че двама ще си отпаднат от самосебе си.Иса и Кешеру,даже Клаудио каза че може да спре и сега.Димов и Васко задължително трябва да останат в отбора поне за още сезон,а може и два.Те са си лидери и държат съблекалнята в ръцете си,а и за нашето първенство са си класа.Дори и с по периферно участие на Дани най вече заради контузиите си мисля че в никакъв слъчай не трабва да го освободят,а след време може и да поеме някакви функции в управлението на клуба.Васко има въздух ии енергия от повечето млади играчи в България,завиден опит и майсторство.Панов също е железен и не трябва да се освобождава.Толкова класа и опит по принцип не се пипа,а и предават този опит рутина и спокойствие на младите момчета.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Върни се в “Черно море”