Мнениеот Veso1913 » 30 юли 2024 10:02
В този мач имаше много ползи.Първо спечелихме 3 т,макар и срещу много скромен опонент.Второ се получи много добра тренировка преди мача с евреите.Третото е че успяхме да видим нивото на основните играчи и резервите.Четвъртото е че се отървахме без контузии/единствено се притесних когато Васко взе наградата на Иса,защото бил болен!!!???/.Петото е че видяхме колко струват новите попълнения.Шестото е че Професора изпробва тактически варианти за мача в четвъртък.Между другото нещо ми направи леко неприятно впечатление.При доста атаки последният пас се оказваше буквално на сантиметри от адресанта,което вбесяваше Илиан,а и мен разбира се ;) .Сега за новите
Пацо засега се оказва точно това което искаме да виждаме от него.Вкарва спокойствие в отбраната,не се паникьосва,отиграва доста добре топката с крака,не се свени да я хване когато се налага.Даде няколко много точни паса на около 40-50 метра буквално на крак,което е голямата разлика с Иван.Има вероятно още какво да се желае че да стане отново Пацо Тигъра,но ако защитата се запази това ще е скоро.
Дончев показа хубави неща ,но и доста грешки.Предполагам че ще му трябва повече време да свикне на изискванията на Илиан и стила на отбора.
Начо загатва класа,но търси все още мястото си на терена.Хубавото е че има нещо положително за което да се хвана и ще му лепна прякора Питбула.Макар и джобен формат хапе в средата като звяр,а и има поглед върху играта.С това си поведение освобождава Васко от част от неговите защитни функции и видяхме красиви неща в атакуващ план о капитана в този мач.
Дуду е много остър,експлозивно бърз и изпреварва противника в единоборствата и при заемане на позиция.Комбинативен е ,има хубав удар и за разлика от вашите мнения си мисля че не се представи зле в защита.
Единствено не ми хареса когато Илиан каза че селекцията е завършена. :evil:
Отбора вероятно е леко отслабен,а на новите ще им трябва и време да се впишат на 100% в отбора.Определено ще липсва тежкият таран и сигурноста на Пабло.Дано Викор не го продадат поне до края на евроучастието ни.Просто е незаменим за нас и Дончев много трудно би го заместил.Пожелавам успех срещу Апоел в четвъртък!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!