Varna - Sofiq
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Varna - Sofiq
ZA TEZI KOITO NE ZNAQT,VARNA E MQSTOTO KOETO SE RAJDA BG-FUTBOLA, NAI STARIA KLUB NE BOTEV -PD, A SPORTIST-VARNA OSNOVAN 1909. I KOITO SE OBEDINQVA S TICHA PREZ 1914. TOEST DOGODINA 4ERNO MORE 6TE IMA 100 GODI6EN YUBILEI....
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”
- LordVOODOO
Ето тук, който иска може да види всички шампиони на България: http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D1% ... 0%BE%D0%BB

Идеята е чудесна, но как я виждате тази работа. Мишката наречена "национален селекционер" се накъса да обяснява как най-добре за българския футбол било да има силни Лефски и Цецка. И защо? Какво лошо има в това най-силните да са Черно Море, Литекс, Сливен, Берое, Етър, Спартак, Ботев и т.н., какво лошо има в това в национала да играят футболисти на тези отбори, вместо играчи на "грандовете". Кому е нужно постоянното подпиране на определени отбори, може би всяка година стигат финали на ШЛ или купата на УЕФА? Ами то се видя кой отбор игра в европа тази година, единствено липсата на турнирен опит ни попречи да влезем в групите на УЕФА, същото може да се каже и за мачовете на Локо Пловдив с/у Болтън преди няколко години. А какво правят грандовете, Лефски удари кьоравото и игра на пролет в УЕФА - велики сте, а преди години когато играехте полуфинали в европа редовно хич нямаше да обърнете внимание на такъв резултат, след това още по-голямо шано ги покри, влязоха в ШЛ, е 17 на 1 ми е единствения коментар, Цецка пък и това не направи, един път влезе в групите на УЕФА и толкова, а да и те са велики биха Ливърпул на Анфийлд. Не сте смешни, жалки сте!!! Спрете да си нареждате мачовете и да ви видим тогава, с две дузпи и червен картон и баба знае, или пък без две дузпи и червен картон и така става. Бъдете мъже и играйте футбол, така шампиона, носителя на купата и подгласниците им няма да се резилят с отбори като МТК, БАТЕ, Тампере, Жилина и т.н.
- Ticha
- Контакти:
Не омърсявай форума ни с името на Пламен Марков. Той нека си вика там играчите от грандчетата и следващия път може да паднем и с двуцифрен резултат...
Ticha написа:Не омърсявай форума ни с името на Пламен Марков. Той нека си вика там играчите от грандчетата и следващия път може да паднем и с двуцифрен резултат...
Не знам, обаче според мен най-малкото Жоро Илиев има място в националния. С играта, която показва направо ме изумява, много се е развил. Много е по-добър от това, което беше преди като играеше отново за Черно море. Миро Манолов и Сашко Александров също би трябвало да влизат в по-широките планове на селекционера. Но това разбира се си е мое мнение

- Ticha
- Контакти:
Съгласен съм. Той Пламен Марков играчи освен тези, които са си редовните от последните години, плюс такива от Левски и ЦСКА не вика, без значение в кой в каква форма е.