Черно море купува Георги Божилов

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: Черно море купува Георги Божилов

Мнениеот зеления » 25 яну 2010 10:49

Нападателят Георги Божилов подписа с Черно море и стана второто ново попълнение на тима, съобщава вестник „7 Дни Спорт” :)
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Cherno More
Контакти:

Мнениеот Cherno More » 25 яну 2010 12:02

А какво става с класните нападатели- чужденец и българин които щяха да идват? Някой има ли инфо?

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 25 яну 2010 21:22

В лагера на "Черно море" очакват чуждестранен нападател до края на седмицата. Както е известно, в началото на подготовката наставникът на тима Велизар Попов заяви, че се очакват 2-ма или 3-ма чужденци, но това най-вероятно няма да стане. На този етап евентуални нови попълнения отпадат и по този начин за финал на селекцията се очаква решението кой от Георги Аврамов, Красимир Кръстев и Даниил Ратников ще остане да защитава "зелено-белите" цветове. Засега единственият, парафирал контракт с варненци, е защитникът от "Берое" Александър Александров.
Естонецът показва добра форма и задоволителни технически показатели, заради което може да се смята, че е с крачка напред в сравнение с конкуренцията си. Това ще стане ясно в сряда, когато е предвидена контрола със "Светкавица" в Търговище от 14 ч. Към момента домакините на проверката са уверили варненци, че ще се справят с почистването на терена.

Инфото е от ole-bg.com

Потребителски аватар
iskrichka
Контакти:

Мнениеот iskrichka » 20 фев 2010 15:06

Днес на контролата с "Виктория" го видях този Божилов и останах много разочарована.. не мога да обясня грешки и такива неща, но поне мога да видя, че въобще не може да бяга... дано да покаже друго по - нататък :)
Зелени са нашите сърца, зелена е и нашата душа, зелено е всичко на света, зелена е дори и купата!!!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 20 фев 2010 19:02

Не може да бяга...може би защото е 193 см. висок и силата му не е в спринта и демаража,където сме свикнали да блести Миро Манолов 8-) .Аз пък видях неща които много ми харесаха в Божилов и които очаквам отдавна да видя в нападател на Черно Море - всеки въздушен двубой-спечелен,всеки корнер - голово меле и паника в румънската защита,чудесно гърдиране на топката.Божилов е таран,неговите качества са съвсем други,те липсваха досега на отбора,но го сравни с анемичния Заков и ще разбереш за какво говоря.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 20 фев 2010 19:11

Миро и Божилов са различен тип играчи. Все пак аз предпочитам типа нападател, който бяга постоянно, пресира, борбен е и помага и на защитата, когато се налага, т.е Манолов. С други думи предпочитам Рууни пред Крауч (или Карю). :P

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 24 фев 2010 11:40

Георги Божилов е момчето за, което съжалявам най - много. Херо си го изгледа с любов, така както преди години създаде играчи за първия отбор на Нефтохимик. Това момче изнесе много мачове с Черноморец в Б групата, дадоха му шанс да играе в А група. Таран с техника и мощ. Тип ала Чиликов ( в младите му и силни години ). Божилов може да играе навсякъде, бори се, отнема топки, има перфектен пас и вижда играта...но за съжаление Балъков ЕООД не виждат смисъл и перспектива в него, което лично мен и много други ни обърка...Видяхте, че и Платини, и Ники Кръстев и Николов, и Дуду, и Марсио, и Дянков, и Трайков също не му трябват :( :roll: :roll: Трябват му скъпи и неизвестни никому чужденци...Ала бала.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Върни се в “Черно море”