„Морето“ може да търси ляв външен халф, ако продаде Сула https://dsport.bg/moreto-moze-da-tarsi- ... nt=section
Не съм фен на Сула, ако го продадът и наложат Фернандес на неговата позиция (като атакуващ зад нападателя) ще съм хепи от цялата работа.
Проблемът на Сула е, че няма завършващ удар.
https://www.transfermarkt.com/mazire-so ... ler/504298
Трансфери, спекулации, контроли и подготовка
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Трансфери, спекулации, контроли и подготовка
greenpeak написа:„Морето“ може да търси ляв външен халф, ако продаде Сула https://dsport.bg/moreto-moze-da-tarsi- ... nt=section
Не съм фен на Сула, ако го продадът и наложат Фернандес на неговата позиция (като атакуващ зад нападателя) ще съм хепи от цялата работа.
Още един ндостатък има Сула, че и той като Васил често забучва поглед в земята. По тази причина има голям брак в последния пас. Иначе Алекс трябва да и играе в двойка с висок нападател пред него. Мисля, че в време да се даде шанс ина Яначков. Няма какво да го чакаме да стане на 25, че да го пратим в Добруджа. Показал е, че е идеален за централен.
Ent написа:greenpeak написа:„Морето“ може да търси ляв външен халф, ако продаде Сула https://dsport.bg/moreto-moze-da-tarsi- ... nt=section
Още един ндостатък има Сула, че и той като Васил често забучва поглед в земята. По тази причина има голям брак в последния пас. Иначе Алекс трябва да и играе в двойка с висок нападател пред него. Мисля, че в време да се даде шанс ина Яначков. Няма какво да го чакаме да стане на 25, че да го пратим в Добруджа. Показал е, че е идеален за централен.
Яначков не е ли едно момче с черна,почти къдрава коса?Ако да, просто съм впечатлен от него.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
Ent написа:greenpeak написа:„Морето“ може да търси ляв външен халф, ако продаде Сула https://dsport.bg/moreto-moze-da-tarsi- ... nt=section
Абе така както забучват главите и двамата с Васил имат поне по 4-5 асистенции. Че Васко и толкова гола. За Сула е вярно че завършващия удар му куца.
Аз бях отписал удара на Сула тотално, но пряксвободният удар в гредата срещу Етър ме накара да размисля. Ударът си беше силен и прецизен, от сериозна дистанция. Още откак пристигна, Сула настояваше да стреля от разстояние, вярно не му се получаваше особено, но упорството му ме навеждаше на мисълта, че все някога е успявал. Демек - не съм изгубил надежда, че може и да си настрои мерника някой ден. Иначе журналята се надпреварват да ни разпродават отбора - Вики втора италианска, Дюлгера за Чехия, Сула при арабите, Алекс пък го питаха за договора. Закахърили се хората за Черно море.
'enki' написа:Аз бях отписал удара на Сула тотално, но пряксвободният удар в гредата срещу Етър ме накара да размисля. Ударът си беше силен и прецизен, от сериозна дистанция. Още откак пристигна, Сула настояваше да стреля от разстояние, вярно не му се получаваше особено, но упорството му ме навеждаше на мисълта, че все някога е успявал. Демек - не съм изгубил надежда, че може и да си настрои мерника някой ден. Иначе журналята се надпреварват да ни разпродават отбора - Вики втора италианска, Дюлгера за Чехия, Сула при арабите, Алекс пък го питаха за договора. Закахърили се хората за Черно море.
Имаме основания за притеснения.Няма дим без огън,За Комо писаха в италианските медии,оттам го и разбрахме.За Иван се чу най рано,може и да е партенка.За Алекс може да са видяли че е без договор и на тази база да е въпроса към него,на който отговаря по много неприятен за нас начин-агентите ми се занимават,аз не зная нищо.На мен ми звучи така-агентите ми търсят отбор,защото няма да подпиша на тези условия.За Сула-казва че ще търси ляв полузащитник/тук нямам сериозни притеснения,освен ако не пристигне висока оферта,защото има договор до 2025/,ако пристигне сериозна оферта и го продадем.В общи линии това са ни продаваемите играчи и е резонно да има интерес към тях.Много скоро ще разберем,освен ако точно в края на проьореца някой отбор с пари не е успял да вземе каквото му трябва и реши да купи някой от нашите.Тогава за нас ще стане страшно,защото знаем как реагират агентите на бразилците най вече-справка Машадо.
Чистката в ЦСКА 1948 продължава с пълна сила. Към днешна дата ръководството на клуба търси начин да се раздели и с три от звездите си. Става дума за Парвиз Умарбаев, Радослав Кирилов и Том Рапнуи. Договорите им вероятно ще бъдат скъсани още преди Нова година, пише „Мач Телеграф“.
Ако е вярно, ще е хубаво да се пробваме за Ради Кирилов.
А защо не погледнем към Лудогорец? Доминик Янков е твърда резерва при Дерменджиев. Да го купим нямаме сили, но под наем мисля, че можем да се пробваме. Също и френското крило Мунир Шуяр, който взеха лятото. Чета, че искат да го шитнат под наем. За мен е класен играч и би паснал на нашия стил. Още повече, че е играл (играл наистина) за отбори от Лига 1 и турската Суперлига.
Eastern написа:Чистката в ЦСКА 1948 продължава с пълна сила. Към днешна дата ръководството на клуба търси начин да се раздели и с три от звездите си. Става дума за Парвиз Умарбаев, Радослав Кирилов и Том Рапнуи. Договорите им вероятно ще бъдат скъсани още преди Нова година, пише „Мач Телеграф“.
За него си мислих и аз. Доста качествен футболист. Числата го взеха когато взеха и нашия Сердюк и имам чувството че взеха двамата не за да им вършат работа, а по- скоро да пречат на другите. Кирилов правеше хубавите неща в Славия, бърз е, има и удар.
Колкото до киргизтанеца- аз не го харесвам, а и на неговата позиция имаме достатъчно, а смятам и по- добри футболисти. Третия дори не го знам какъв е.
Vladislav написа:Eastern написа:Чистката в ЦСКА 1948 продължава с пълна сила. Към днешна дата ръководството на клуба търси начин да се раздели и с три от звездите си. Става дума за Парвиз Умарбаев, Радослав Кирилов и Том Рапнуи. Договорите им вероятно ще бъдат скъсани още преди Нова година, пише „Мач Телеграф“.
За него си мислих и аз. Доста качествен футболист. Числата го взеха когато взеха и нашия Сердюк и имам чувството че взеха двамата не за да им вършат работа, а по- скоро да пречат на другите. Кирилов правеше хубавите неща в Славия, бърз е, има и удар.
Колкото до киргизтанеца- аз не го харесвам, а и на неговата позиция имаме достатъчно, а смятам и по- добри футболисти. Третия дори не го знам какъв е.
Ние търсим крило и ЦН а Р.Кирилов е точно такъв играч.Има обаче 3 основни въпросителни.Заплатата,дали иска да се мести извън София и дали няма да иска да се върне в Славия.Относно Умарбаев,може и да го привлечем,защото ако се сещате ИИ го искаше преди да отиде в числото.Въпросителните са същите-Заплата,дали иска да се мести от София и дали не иска да се върне в Локо пд.
Парвиз е 29 годишен,иключително полезен играч,играта му наподобява тази на Васил Панайотов.Безкомпромисен,влиза в единоборства,гони до дупка.Перфектната замяна на Васко и играч за следващите години на същата позиция.Не вкарва много,но може и да започне при нас.Все пак Васко е на 33 и влиза в 34 тата си година.Предполагам че ще може да играе на това ниво минимум още 2 години,а с играч който да го отменя ,може и още 4 години.Аз лично съм за и за двамата.