Трансфери, спекулации, контроли и подготовка

Модератори: paceto, Iceberg, kartago, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Sole
Контакти:

Re: Трансфери, спекулации, контроли и подготовка

Мнениеот Sole » 20 ное 2023 23:43

Това,че Илиан прие да стане национален треньор има и нещо положително за Черно море. Това ще улесни една по качествена зимна селекция, а също така и лятна. Съчетанието на национален треньор + лидерска позиция на Черно море в първенството естествено ще привлече и примами класни играчи да се присъединят към Моряците :!: :idea:

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 30 ное 2023 10:42

Sole написа:Това,че Илиан прие да стане национален треньор има и нещо положително за Черно море. Това ще улесни една по качествена зимна селекция, а също така и лятна. Съчетанието на национален треньор + лидерска позиция на Черно море в първенството естествено ще привлече и примами класни играчи да се присъединят към Моряците :!: :idea:

Затова наричат съвместяването на двете длъжности като конфликт на интереси.Разбира се че добри играчи с амбиции да играят в националния ще предпочетат да играят за нас,най малкото за да са постоянно пред очите на Илиан.Сякаш нападател Илиан би вел Алекс Колев.Точноо такова поведение очаквах от Наско Илиев,но не би.Надявам се да си вдигне нивото след зимната подготовка.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 30 ное 2023 18:46

Бившият младежки национал от Черно море Велислав Василев най-вероятно ще продължи кариерата си в друг отбор след Нова година. Крилото ще бъде даден наем, за да играе редовно и да си върне игровата практика, която изгуби тази есен: https://vsport.bg/cherno-more-prastha-s ... TVB7q08m2c

TheSailor

Мнениеот TheSailor » 30 ное 2023 22:29

greenpeak написа:Бившият младежки национал от Черно море Велислав Василев най-вероятно ще продължи кариерата си в друг отбор след Нова година. Крилото ще бъде даден наем, за да играе редовно и да си върне игровата практика, която изгуби тази есен: https://vsport.bg/cherno-more-prastha-s ... TVB7q08m2c

Много добра идея !! Играта му е трагична, поне там да покаже, че заслужава да играе за нас и дано си вдигне нивото!
„Всичко, което е далече от морето, е провинция.“

deadlock
Контакти:

Мнениеот deadlock » 30 ное 2023 22:49

По-добре е да играе редовно, да, но тук идва един резонен въпрос - какво повече е показал един Мишаел, или Пачеко. С какво тези двамата са спечелили доверието на треньора, а Василев и Златев са го изгубили? Наистина, Велислав и Ники са в доста лоша форма, ама и другите двама не са показали нещо повече от тях. За Ангелов и Дичев дори няма да питам.

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 01 дек 2023 11:16

deadlock написа:По-добре е да играе редовно, да, но тук идва един резонен въпрос - какво повече е показал един Мишаел, или Пачеко. С какво тези двамата са спечелили доверието на треньора, а Василев и Златев са го изгубили? Наистина, Велислав и Ники са в доста лоша форма, ама и другите двама не са показали нещо повече от тях. За Ангелов и Дичев дори няма да питам.

Винаги ще има за и против определени играчи и времето им за изява по време на мачовете.Специално за Велислав ще кажа че ми е любимец,на профилната си снимка имам неговият екип.Момчето е с огромен талант,но може ли някой да обясни какво се случва с формата му?Явно е в дупка и му е трудно да излезе от там,още повече в конкуренция с тримата АБСОЛЮТНИ титуляри зад нападателят ,благодарение на които отбора е в челото на класирането.Според мен е проблем с отношението към играта и влагането в тренировките.Не зная,търся обяснение за себе си.Питаш за Мишаел и Пачеко.Ами и те не са със статут на титуляри,а на пейката трябва да има качество.което да се проявява когато се налага да са на терена.Според мен Пачеко и Мишаел са на кръстопът.Всички знаем колко време им трабва за адаптация и тяхното вече чука на вратата.След зимната подготовка ще стане ясно дали горните двама ще има по сериозна роля ,или ще си ходят на лято/мое мнение/.Имаме Милушев и Берк,на които разчитам да захапят по сериозно и Ники да си върне формата.Със сигурност ще привлечем играчи,но от какви има нужда отбора си е решение на треньора.И в защита и в атака нещата не са перфектни,единствено халфовете държат високо ниво.Може би още един като Сула няма да е излишен,вероятно ще привлечем ЦН/бих желал А.Колев-изключително работоспособен да си помагат с Наско/ и един ЦЗ,макар че контузията на Цецо поставя много въроси.Два бека с ляв крак имаме,но кой ще покрива Виктор когато липсва?В това отношение Цецо е незаменим.Това са ни "дупките" според мен и вярвам че щаба ги вижда и работи по проблемите.Сякаш с някакви попълнения/правилните/ имаме уникален шанс за медали,защо не и златни?

Потребителски аватар
Ron Jeremy
Контакти:

Мнениеот Ron Jeremy » 01 дек 2023 11:20

Veso1913 написа:
Sole написа:Точноо такова поведение очаквах от Наско Илиев,но не би.Надявам се да си вдигне нивото след зимната подготовка.

Наско винаги е пазен и отваря пространства , освен това е много ефективен във фаза защита и има и асистенции , но наистина трябва да се подобри
ex Popeye

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 01 дек 2023 12:07

Ron Jeremy написа:
Veso1913 написа:
Sole написа:Точноо такова поведение очаквах от Наско Илиев,но не би.Надявам се да си вдигне нивото след зимната подготовка.

Наско винаги е пазен и отваря пространства , освен това е много ефективен във фаза защита и има и асистенции , но наистина трябва да се подобри

Разбира се че е така.Просто очаквам повече отдаденост и замесване в ситуации за головете.Но когато пристигна при нас,бе в трагична физическа форма и се налагаше да го прави по време на сезона.След зимната подготовка очаквам нов Наско.

Потребителски аватар
'enki'
Контакти:

Мнениеот 'enki' » 01 дек 2023 15:59

Велислав за разлика от Милушев и А.Ангелов получи немалко шансове да играе. За Ангелов съм доста озадачен как след 2 вкарани гола за минималното време, което игра, изведнъж изчезна в миманса. Милушев и той според мен е незаслужено неглижиран, смея да твърдя, че показа най-добри игри от нашите кадри докато беше на терена. И да се върна на Велислав - от нашите таланти той получава най-много шансове, от които обаче не се възползва. А стойките и ръкомаханията му на терена направо ме вбесяват. Има държането на малко лекенце. Дано като го дадат под наем някъде извън Варна да вземе да порасне и възмъжее най-накрая.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 04 дек 2023 10:14

на мен ми се иска да вземем от Хебър тоя младия играч Георги Николов, мисля нападател точно като него ни трябва - висок, борбен, пъргав, да вкарва.... Брено е трайно контузен, Наско пък е някак си много тромав :oops: Иса пък е по-лек нападател.... Георги Николов би паснал идеално, така че ако Хебър решат наистина да продават, то в Черно море е националния треньор, движим се в челото на класирането - достатъчно предпоставки да избере Варна :roll:
Изображение

Върни се в “Черно море”