Писмо и молба до... медиите

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
azata
Контакти:

Re: Писмо и молба до... медиите

Мнениеот azata » 19 фев 2010 12:06

хаха..това сега какво общо има или ние сигурно от след 1949 сме били с бракувани цесекари. Никой не успорва статистиката, но на мен ми се вижда доста некоректно да плюеш по отбор, който в последния ви мач ви бие като тъпан

Колега това ,че съм дал статистика на изиграните двубои в А група между двата отбора не значи,че плюя по Черно Море.Факт е,че през последните години между двата отбора се играят дерби мачове от което печелим ние феновете и като цяло БГ футболът.Уважавам Черно Море най-вече заради това,че дават всичко от себе си в мачовете срещу така наречените грандове,а не са подлога като някои други отбори.Това автоматично го нарежда сред най-добрите в А група.
А на коментара ти,че сте ни били като тъпан-сам прецени кой се заяжда? ;)
Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.

[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Thomson
Контакти:

Мнениеот Thomson » 19 фев 2010 12:21

azata написа:
хаха..това сега какво общо има или ние сигурно от след 1949 сме били с бракувани цесекари. Никой не успорва статистиката, но на мен ми се вижда доста некоректно да плюеш по отбор, който в последния ви мач ви бие като тъпан

Колега това ,че съм дал статистика на изиграните двубои в А група между двата отбора не значи,че плюя по Черно Море.Факт е,че през последните години между двата отбора се играят дерби мачове от което печелим ние феновете и като цяло БГ футболът.Уважавам Черно Море най-вече заради това,че дават всичко от себе си в мачовете срещу така наречените грандове,а не са подлога като някои други отбори.Това автоматично го нарежда сред най-добрите в А група.
А на коментара ти,че сте ни били като тъпан-сам прецени кой се заяжда? ;)

Извинявам се, ако съм останал неразбран. Не визирах твоето мнение за плюене по отбора, а онова, че сме били бракувани цесекари ;) И в това, че сме ви били като тъпан има точно толкова заяждане колкото и в предната квалификация :mrgreen:
На Зелено-Белия стадион, пак ще пеем за Морето, за Морето - Шампион!! Мачкайтеее Моряциииииии, ние сме с Вас!!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 19 фев 2010 13:43

Levskar_90 написа:Стават понякога чудеса. Тоя резултат ще им влезне в бедната клубна история, не се заяждам казвам факти. Скоро едва ли ще се домогнете до евротурнирите

Айде позаинтересувай се малко преди да говориш небивалици- бедна клубна история каза :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Я прочети тая тема и по-добре недей да говориш безумия!
gong/viewtopic.php?f=8&t=40389&start=0

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 19 фев 2010 13:51

ЦСКА-83 написа:Абе готин,първо Данчо е с над 300 мача в "А" група,второ въобще не е лош футболист и трето май само вие взимате наще издънки,които във вашия отбор стават "звезди"(Манолов,Дани Георгиев,Гошко Илиев,Здравко Лазаров и т.н.).Ако някой не разбира от бг футбол ще каже че сте ни сателит. Айде умната и разумната.

Пък вие сте сателит на цялата "А" група- най-вече на Сливен, Пирин, Миньор и т.н...Айде малко по-сериозно, а!
И да, ние вземаме тези които не са се утвърдили при вас и те ви вкарват голове и ви бият- Юруков(1-0 2008 година), Манолов(1-1 пак 2008 година)- нека да не са доказани и да "не стават" според вас, пък нека играят все така успешно срешу вас!

Потребителски аватар
venitos
Контакти:

Мнениеот venitos » 19 фев 2010 15:53

Veso1913 написа: . . . Някой пише молба до медиите,левскарите-тук.Тема за нов играч на морето-те отново тук.Сега ще пусна една тема за бруленето на орехи в условията на силен снеговалеж и ползата и вредата от такава дейност.Гаранция че левскарите отново ще са в темата и ще са най-наясно как се извършва такъв вид дейност и че статистически те са събрали най-много орехи по времето на такива метео условия.И след това ще започнат да дават акъл как да си берем собствените орехи,защото ние не сме наясно с методиката писана в Подуене.И ако ние случайно не сме съгласни с тяхното мнение,ще сменят шефа на горското,лесничея,метеоролога и ще сложат нова група пъдари,че да ни вкарат в пътя.Ако и тогава не се вразумим,ще опитат да изкоренят ореховата градина.Ето такива мисли ме налягат,след като отворя поредната тема за морето и вътре нацвъкано с левскарски гениални изкази.

Браво!!! :)
ИСТИНСКИЯТ ЧОВЕК Е ОНЗИ, КОЙТО ПРИТЕЖАВА УМ СВЕТЪЛ, СЪРЦЕ ЛЮБЯЩО И ДУША СИЛНА!

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 19 фев 2010 16:28

venitos написа:
Veso1913 написа: . . . Някой пише молба до медиите,левскарите-тук.Тема за нов играч на морето-те отново тук.Сега ще пусна една тема за бруленето на орехи в условията на силен снеговалеж и ползата и вредата от такава дейност.Гаранция че левскарите отново ще са в темата и ще са най-наясно как се извършва такъв вид дейност и че статистически те са събрали най-много орехи по времето на такива метео условия.И след това ще започнат да дават акъл как да си берем собствените орехи,защото ние не сме наясно с методиката писана в Подуене.И ако ние случайно не сме съгласни с тяхното мнение,ще сменят шефа на горското,лесничея,метеоролога и ще сложат нова група пъдари,че да ни вкарат в пътя.Ако и тогава не се вразумим,ще опитат да изкоренят ореховата градина.Ето такива мисли ме налягат,след като отворя поредната тема за морето и вътре нацвъкано с левскарски гениални изкази.

Браво!!! :)

Още едно браво! Изображение

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Мнениеот Messinho » 19 фев 2010 17:24

ЕМИЛ написа:Когато не се пише нищо за вас веднага казвате "шопските медии не ни отразяват".И ти незнаеш какво искаш.

И какво не му харесваш на Д.Тодоров?Все едно вие имате по-добър десен бек.

От варна съм и наистина медиите много много не ни споменават, но беркет това е по-добре до някъде, че спекулациите край нямат
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

Потребителски аватар
batty
Контакти:

Мнениеот batty » 19 фев 2010 18:57

Подобно писмо показва слабост. Означава че някой чете подобни пасквили по вестниците и им се вързва. Няма нужда да се слиза до нивото на селянина. Тва едно. Друго. Вестниците могат да си пишат каквото искат. Това им е работата. Въпросът е, що ги четете като ви дразнят.

Тва като едни съсед дето мнгого го дразнеше "Дързост и красота" и за да види до къде могат да паднат героите във филма изгледа 2000 епизода :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Dr Avalanche
Контакти:

Мнениеот Dr Avalanche » 19 фев 2010 20:19

Thomson написа:И след като тия бракувани цесекари ви сложиха четворка - вие кво сте, а??

Затова след мача дадоха на съдията награда за цялостен принос.
Dear Doktor, I am unattractive, sexually immature, lazy, stupid and mean. What career would suit me best?
Journalism. If you fail there, try music journalism.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 19 фев 2010 21:01

Отбора на ченгетата,милиционерите,агентите,комунистите и Държавна Сигурност пак посяга към свещения клуб Черно Море.Типично по ченгесарски низките хорица дето ги пребихме с 4:1пак говорят за съдията и неговия принос.Добре,че беше съдията да им признае гола от засада,че инаше щяха да паднат с 4:0 и това щеше да им е малко.Няма по-низки хора,а тези дето лаеха по медиите(Батков и Марков) като помияр-псе след жигулка излязаха в пълния си блясък на агенти-доносници.Но не,те се вписват идеално в клуба от Подуене,перфектно пасват и на феновете там с болните мозъци.А дали бракуваните моряци Ричард,Темиле,Букарев,Лусио Вагнер не бяха гръбнака на Подуене доскоро?Мълчание... :mrgreen:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Върни се в “Черно море”