Защо Пренебрегвате Черно Море?!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Re: Защо Пренебрегвате Черно Море?!

Мнениеот Veso1913 » 17 фев 2010 19:45

Не знам дали ще успее да отшуми до гостуването им във Варна.А тогава ще им дадем нови поводи за болка. :mrgreen:
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 17 фев 2010 20:08

batty написа:Прав е колегата, стига сте мънкали! Има къде да се следят мачовете, търсете.

Гонг е частна медия и могат да предават и затварянето на есенната реколта в буркани директно от Люлин. Аз у нас правя каквото си искам. И те това правят.И аз не съм доволин от коментарите и цялата им "политика" и не ги и слушам вече. Но те са си прави да правят каквото си искат. Тва е положението.

Ами какъв е проблема и НИЕ да си казваме мнението?Те ако щат да ни харесват?
Я виж как се дразни БА.luckito че има хора дето не са от ония двата отбора.

Потребителски аватар
batty
Контакти:

Мнениеот batty » 17 фев 2010 20:32

зелено-бяло написа:
batty написа:Прав е колегата, стига сте мънкали! Има къде да се следят мачовете, търсете.

Гонг е частна медия и могат да предават и затварянето на есенната реколта в буркани директно от Люлин. Аз у нас правя каквото си искам. И те това правят.И аз не съм доволин от коментарите и цялата им "политика" и не ги и слушам вече. Но те са си прави да правят каквото си искат. Тва е положението.

Ами какъв е проблема и НИЕ да си казваме мнението?Те ако щат да ни харесват?
Я виж как се дразни БА.luckito че има хора дето не са от ония двата отбора.

Проблемът е нулев
Просто си мисля, че няма нужда да мънкаме точно на тези от Гонг. Ние тука фенове ли сме или мажоретки?! :mrgreen:

Върни се в “Черно море”