Защо Пренебрегвате Черно Море?!
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Защо Пренебрегвате Черно Море?!
Не знам дали ще успее да отшуми до гостуването им във Варна.А тогава ще им дадем нови поводи за болка. 

,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
-
- Контакти:
batty написа:Прав е колегата, стига сте мънкали! Има къде да се следят мачовете, търсете.
Гонг е частна медия и могат да предават и затварянето на есенната реколта в буркани директно от Люлин. Аз у нас правя каквото си искам. И те това правят.И аз не съм доволин от коментарите и цялата им "политика" и не ги и слушам вече. Но те са си прави да правят каквото си искат. Тва е положението.
Ами какъв е проблема и НИЕ да си казваме мнението?Те ако щат да ни харесват?
Я виж как се дразни БА.luckito че има хора дето не са от ония двата отбора.
зелено-бяло написа:batty написа:Прав е колегата, стига сте мънкали! Има къде да се следят мачовете, търсете.
Гонг е частна медия и могат да предават и затварянето на есенната реколта в буркани директно от Люлин. Аз у нас правя каквото си искам. И те това правят.И аз не съм доволин от коментарите и цялата им "политика" и не ги и слушам вече. Но те са си прави да правят каквото си искат. Тва е положението.
Ами какъв е проблема и НИЕ да си казваме мнението?Те ако щат да ни харесват?
Я виж как се дразни БА.luckito че има хора дето не са от ония двата отбора.
Проблемът е нулев
Просто си мисля, че няма нужда да мънкаме точно на тези от Гонг. Ние тука фенове ли сме или мажоретки?!