Въпреки загубата искам да поздравя отборът и публиката за снощният мач.
Според мен има две, три причини за загубата.
- Първата е отсъствието на Панов. От там всички размествания във защитата. Виктор изигра не лош мач като ляв бек но загубихме от добрите му пробиви по дясното крило. Очакванията ми за Велев бяха доста по лоши, но момчето се справи и тук искам да отбележа че Дичев правилно беше оставен резерва след слабият мач със Ботев, защото още някоя грешка срещу Лудогорец би го сринала. Има други мачове срещу по слаби противници където да си възвръща самочувствието.
- Втората причина е прекалено индивидулната, даже бих казал егоистична на моменти игра във нападение! Това смятам че не е от днес и Илиан трябва да му обърне сериозно внимание. Вчера сами си провалихме няколко добри атаки във които ако играехме по опростено щяха да се получат голови положения.
- Третата причина както са писали всички са късните смени и разбира се късметът на гостите при вторият и тртият гол.
И все пак момчетата заслужено си получиха аплодисментите след срещата. Ако всеки мач играем със такова желание ще имаме много поводи за радост през този сезон.
Само Черно Море - Отборът на Варна !
8 кръг /Черно море - Лудогорец/ 29.08 понеделник 18.00
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: 8 кръг /Черно море - Лудогорец/ 29.08 понеделник 18.00
Аз също искам да поздравя отбора.Играхме добре,получи се интересен динамичен мач,а и имаше най-важното головете.За жалост загубихме ,но особено първото полувреме бяхме по-добрият отбор и късмет за Лудогорец ,че не изравнихме по-рано,а положения не липсваха.Изкючително е неприятно да започнеш мача с гол пасив и то срещу най добрия в момента отбор в България,но отговора който футболистите дадоха си заслужава аплодисментите .Отново огромен малшанс с второто попадение,това обаче вече повлия психически на отбора и след излизането на Мимито ,както преди мен споменаха синхрона в средата леко се разби и докато се нагодим ,барабар с психическия срив ,който имахме след втория гол,от нищото падна и трети.Много харесвам Дюлгеров и не искам да критикувам някой от нашия отбор ,защото според моментната ситуация всички се раздадоха ,но и аз като бивш вратар поиграл малко футбол,гледайки го с друго око,мисля че реакцията и при първия и при третия гол не му бе добра.
Въпреки загубата отбора и играта ми харесва така че нищо фатално не е станало ,просто един мач,,нека продължаваме така и следващия мач победа .
Въпреки загубата отбора и играта ми харесва така че нищо фатално не е станало ,просто един мач,,нека продължаваме така и следващия мач победа .
За вас моряци ний живеем...
Re: 8 кръг /Черно море - Лудогорец/ 29.08 понеделник 18.00
Страхотен мач изнесен от моряците на Илиан Илиев,СТРАХОТЕН!Буквално смазахме прехвалената селекция на лудите и само късмета и леките забавяния на играта от съдията с цел получаване на глътка въздух от гостите решиха мача в полза на гостите.Както колегите казват,няма отбор да е смачквал така шампионите в България.Според мен единствената допусната фатална грешка бе при гола на бразилеца,когато никой не успя да противодейства на тази тропаща топка.При останалите два гола-класа от Космонавта и Текпетей,като при втория гол имаше мисля и рикушет.Но това няма значение,значение има факта че лудите не знаеха къде се намират и се чудеха цял мач,как точно да крадат минути,под благоисклонният поглед на съдията.Този отбор има страхотно бъдеще и загуби от тирето и шампиона са щоо годе приемливи и резонни.Важното е да не губим точки от т.н. по слаби отбори,за да сме в битката за медали,а ако това представяне се запази и надгради...Започнах да мечтая. :) Само Черно море-отбора на Варна!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!