4 кръг /Черно море - Левски/ 02.11 сряда 17.15

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Red_Omerta
Контакти:

Re: 4 кръг /Черно море - Левски/ 01.08 понеделник 20.45

Мнениеот Red_Omerta » 29 юли 2022 16:58

tmanolov написа:Това отлагане е тъпотия и нямам идея с какво ни помага, след като лично Мъри винаги е заявявал, че харесва цикъл сряда-събота. Аз лично не съм доволен и не виждам причина за подобно отлагане - ако трябва, да се играе и с резервите!

п.С. Да, и дспорт е парцал - ромислав, алахата и подобните им са долнопробни лизачи

Мъри от 100 неща 80 са му лъжи, голям манипулатор, той за това е и голям треньор!

Какво беше : Нашият отбор ще играе предимно с българи - ако има някой, които да вдигне класата на отбора (чужденец) ще го вземем, но няма да са повече от 1, 2. Вчера колко бяха "бгърчетата" в стартовият им състав?

Обичал отбора му да играе през 2 3 дни - мда виждаме всички други как обича да играят през 2 3 дни. Славия, сега Морето..

А относно мачовете кога ще се изиграят - Декември според мен ще се играят тези мачове, за да не губят "богопомазаните" форма :)

Потребителски аватар
'enki'
Контакти:

Мнениеот 'enki' » 29 юли 2022 17:00

Огризко, стига се опитва да ги разбираш и да им влизаш в положението.

На нас ни отложиха мач, за който вече пуснахме билети и за който ние няколко дни се готвим. Преди това ни назначиха скандални съдии за мача. Левски са галаникът на това корумпирано БФС. Вече на всички ни е пределно ясно. 40 години приятелство!!!

Потребителски аватар
Лимонадения Джо
Контакти:

Мнениеот Лимонадения Джо » 29 юли 2022 17:20

'enki' написа:Огризко, стига се опитва да ги разбираш и да им влизаш в положението.

На нас ни отложиха мач, за който вече пуснахме билети и за който ние няколко дни се готвим. Преди това ни назначиха скандални съдии за мача. Левски са галаникът на това корумпирано БФС. Вече на всички ни е пределно ясно. 40 години приятелство!!!

Спокойно бе човек, това е само игра. Все някога ще се играе този мач. Ясно е ,че Мъри умира от страх от моряците.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 29 юли 2022 17:24

'enki' написа:Огризко, стига се опитва да ги разбираш и да им влизаш в положението.

почвам да си мисля, че левски тая година ще се хвърлят сериозно да свалят лудогорец и да станат шампиони и догодина да влизат в шампионската лига :) предната година наваксаха много точки и почти станаха трети... мислех, че няма да е голям проблем за тях дори да загубят 2-3 мача и да пуснат част от резервите ...но явно всеки мач искат да го играят на 100% с титулярите, за да може да победят всички и да свалят лудогорец :) предполагам че тия 5 отложени мача ще се играят или по време на световното първенство или през лятото догодина ...че и мачове за купата има
ИзображениеИзображениеИзображение

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 29 юли 2022 17:27

ticha i vladislav написа:Затова успех на Хамрун Спартанс!

Мда, както казах, неслучайно центърът на Варна се нарича Гръцката ма'ала.

Огризко, както казах, за мен не е ок, че отлагат мача, предполагам, че причината е, че ще сме гости на малтийците, примерно във вторник. Ако е така, то и аз съм за, ако не е така, тъй като още няма решение на УЕФА само за нашия мач - глей кво нещо е 40-годишното приятелство, едва ли има общо с това, че Малта класираха 3 отбора напред, а имат само един лицензиран стадион :) - не съм ок, щото Малта е на 2 часа път със самолет и не е някаква трагедия да си играем в понеделник и директно да летим. Ама то и кинти малко нямаме, та...
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 29 юли 2022 17:37

Заключете темата до опредеяне на дата за мача!

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 29 юли 2022 17:40

tmanolov написа:Огризко, както казах, за мен не е ок, че отлагат мача, предполагам, че причината е, че ще сме гости на малтийците, примерно във вторник. Ако е така, то и аз съм за, ако не е така, тъй като още няма решение на УЕФА само за нашия мач - глей кво нещо е 40-годишното приятелство, едва ли има общо с това, че Малта класираха 3 отбора напред, а имат само един лицензиран стадион :) - не съм ок, щото Малта е на 2 часа път със самолет и не е някаква трагедия да си играем в понеделник и директно да летим. Ама то и кинти малко нямаме, та...

както и да е, няма да го мисля повече :))) явно ще чакаме мача с берое ...успех напред в европа и така!
ИзображениеИзображениеИзображение

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 29 юли 2022 17:55

Мерси, успех и на вас в борбата за класиране в ЕКТ - не мисля, че сте по-слаби от БотевЪ или Литекс
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 29 юли 2022 17:57

Че това не е първенство, а пародия - това е ясно на всички. А също е ясно, че докато в БФС седи Перуката няма да има нито футбол, нито първенство, нито национален отбор, а критерия ни ще бъдат Гирбалтар и Малта. Това е абсолютен цирк.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Istinata
Контакти:

Мнениеот Istinata » 29 юли 2022 19:12

Iceberg написа:
mursusaid написа:Какво се занимавате на тия сини приятелки да им се обяснявате.Самия факт Айсберг,че няколко пъти ги попита конкретен въпрос, честно ли е само на едните да се отлага ,а на другите не, и не ти отговарят,а се надпреварват да защитават едно решение на БФС ,е достатъчно да се види колко са заблудени.А иначе миналата година най-много те ревяха как бфс-тУ отлагало на червено-оранжевите мачовете.Бфс така е устроено,че да изпълнява интересите на три отбора сини,оранжево-червени и зелени,но не е от Варна ;)
Те вместо да се радват,че с нас се получават истински мачове ,и по тая начин и техния отбор надгражда,не спират с простотиите си, и да се подготвят всеки път и допълнително с чернодрешковците.
Уж познавам някой и друг свестен левскар ,ама тук са се навъдили само мършата от стадото.

Ами все си мисля, че от време на време е хубаво да им се затваря устата, но с факти, както го правя, а не с фенско бръщолевене, както го правят те. Защото то е ясно, че всеки ще държи за отбора си. А иначе, както си забелязал не се хабя много, много да им се връзвам, а ако коментирам понякога, то е нашия отбор, нашата си игра, нашите си проблеми и дилеми. И в тази насока си мисля, че ако преодолеят гърците в четвъртък, мача ни с тях виси на косъм. Ама пичи - къс и къдрав. Защото пак вероятно ще поискат отлагане, вселената пак ще е съгласна и мач ще има, ама друг път. Дано не съм прав. Нека си продължават в Европа, но стига с тези отлагания в Ефбет лига- ние не сме им виновни, че не си окомплектоват състава и не могат да играят два пъти седмично.

И кои точно са фактите? Значи не вярваш на официалният сайт на Ботев, че няма новина за искане на отлагане на мача, но 100% трябва да вярваме на топспорт и факти, където в нито една от двете статии няма журналист излязъл с името си за потвърждение на написаното. Който иска да им/ти вярва, аз не бих.

Върни се в “Черно море”