Лято 2022 - трансфери, контроли, подготовка, слухове и плаж

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Re: Лято 2022 - трансфери, контроли, подготовка, слухове и плаж

Мнениеот ogrizko » 29 юни 2022 21:50

Бихме 2:1 Созопол и 3:1 Етър ....ама се чудя тоя Ангел Ангелов ......още стои при нас, а пък не се сещам да сме подписали ???

аз одеве даже писах, че приключихме явно със селекцията като взехме Мади ....а за Ангелов изобщо не се бях сетил и ми е чудно какво правим с него ...и няма ли да станат нещо много играчите?!
ИзображениеИзображениеИзображение

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 29 юни 2022 23:04

Без да съм гледал контролите, от писанията отличавам:
1. Втора или трета асистенция на Лъчо Йорданов
2. Доста голове от Закария
3. Алекс Фернандес също показва афинитет към гола
Това са добри новини, като много се радвам за Лъчо, защото има талант и качества и историята малко щеше да почне да прилича на тази с Наско Илиев. За мен всеки юноша трябва да влиза както го направи Марто Минчев - с много агресия, злоба и хъс, който е правил това е успявал. Това, което ме притеснява са контузиите. И нелеки, например Дани Димов никой не знае кога ще се върне, а Сердюк и Вили остават без подготовка, изкараха я в лазарета. Също и един страничен проблем. Предното лято, точно преди сезона нещо се случи с поддръжката на терена и нивата с картофите се завърна с пълна сила. Картофената нива беше причината да направим 1:1 със Славия, 1:1 с Локо Сф, 1:1 с Пирин, 1:1 с Ц.Село....беше причината да сме по-силен гост, отколкото домакин. Профила на играчите ни, изключвайки Дани Димов гарантира, че ние на ниви не можем да играем. Ако Тича не е запазил минимум, МИНИМУМ състоянието си от късната пролет и ако е нива гаранция, че ще имаме много футболни проблеми. Много.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
'enki'
Контакти:

Мнениеот 'enki' » 30 юни 2022 01:14

И на мен ми прави впечатление, че името на Лъчо Йорданов изпъква във всяка контрола. Много ми се иска той да се утвърди при нас. Дано да пробие. Ще е много важно за нас като се има предвид, че досега не се сещам за някой юноша, който сме преотстъпили и да е успял да се върне и наложи в отбора.

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 30 юни 2022 09:51

'enki' написа:И на мен ми прави впечатление, че името на Лъчо Йорданов изпъква във всяка контрола. Много ми се иска той да се утвърди при нас. Дано да пробие. Ще е много важно за нас като се има предвид, че досега не се сещам за някой юноша, който сме преотстъпили и да е успял да се върне и наложи в отбора.

Лъчо има шанса да е следващият двигател в средата на терена за дълги години .Има качествата,показва хъса който искаме да виждаме,така че Go,GO,Go!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 30 юни 2022 10:27

Илиан Илиев: С Мади Кета селекцията приключи, искам да подобрим нивото у дома
https://vsport.bg/ilian-iliev-s-madi-ke ... u6xtZ_xS8M

Tреньорът на Черно море Илиан Илиев говори пред медиите след двете контролни срещи на „моряците“ срещу Созопол и Етър, завършили съответно 2:1 и 3:1.

Ето какво каза наставникът на „моряците“:

„Работим да сме готови за началото на сезона. Днес изиграхме по 90 минути, мисля че още могат да се освежат хората и беше добре повечето да изиграят цял мач. С една седмица е по-къса подготовката, надяваме се да се освежат за първите мачове. Виждате първите два кръга играем ранни мачове – от 18:30. Това, че сме работили в такива условия надявам се да помогне и в първенството. В контролите търсихме да играят футболистите цял мач. Със сигурност в първата контрола днес първото полувреме – доволно, през второто – не толкова.

Във втората проверка последните 20-25 минути не съм доволен. Изчаквахме просто да свърши мачът. Не искаме да тръгваме да вкарваме 10 гола, говорим за това да се играе в ритъм, да държим някакво темпо. Това, което стана в края, не искахме да се получава и от това сме недоволни. Иначе от към желанието на всички сме доволни и в двата мача. Естествено, че някои са по-добре, други – не толкова. Някои понасят по-леко натоварванията, други – по-тежко. На някои им беше им беше първи мач пред публиката. Видяхте, особено новите чужденци малко притеснени влязоха в мача, но се пооправиха.

В последния мач преди първенството винаги ни е било много важно да достигнем поне до 60 минути в този ритъм, в който искаме да играем в официалните мачове. Селекцията приключи. С Мади Кета приключихме. Той няма много тренировки, бил е в националния отбор, но не е играл много. Близо месец не е тренирал. Тренира с нас от 3 дни и знаем, че трябва малко го да понатиснем, за да влезе във форма. Искам от някои от по-младите футболисти повече старание. Някои са близо до титулярния състав, има други, които я карат по течението…Но тази амбиция, която трябва да полагат, не я виждам в някои, така че трябва да се посъбудят.

За Даниел Димов не можем да дадем прогнози кога ще е готов да се върне в игра. Дори лекарят, който го оперира, не може да каже срок. Велислав Василев започна да бяга, но когато е изляла връзката се надяваме да се стабилизира, за да не му излиза и друг път. Със сигурност Василев и Евгений Сердюк ще влязат по-рано от Даниел Димов. По-близо до влизане е Сердюк, който другата седмица започва да бяга.

През новия сезон трябва да се опитаме да държим нивото като гости и вкъщи трябва да сме по-агресивни и особено да търсим повече ситуации и точки. Личната ми цел – да запазим нивото като гости, да подобрим нивото у дома, естествено в защитен план имаме нови хора и се надяваме да поддържаме това ниво като през миналата година, когато останахме с най-добра защита.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 30 юни 2022 21:58

Един малко страничен въпрос - някой знае ли нещо за абонаментните карти? Къде ще се издават и кога?
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 01 юли 2022 17:44

ShooterMan написа:Един малко страничен въпрос - някой знае ли нещо за абонаментните карти? Къде ще се издават и кога?

http://chernomorepfc.bg/bg/%d0%bf%d1%84%d0%ba-%d1%87%d0%b5%d1%80%d0%bd%d0%be-%d0%bc%d0%be%d1%80%d0%b5-%d0%b7%d0%b0%d0%bf%d0%be%d1%87%d0%b2%d0%b0-%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%b4%d0%b0%d0%b6%d0%b1%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d0%ba/
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 02 юли 2022 14:20

Черно море представя отбора в контрола срещу Добруджа
01.07.2022

Снимка: Chernomorepfc.bg

Черно море ще представи отбора за новия сезон преди последната контрола на “моряците” от лятната подготовка. Спарингът е с тима на Добруджа в събота, 2 юли от 18 часа на стадион “Тича” във Варна, съобщава официалният сайт на клуба.

През лятната подготовка “зелено-белите” изиграха пет проверки, в които записаха три победи и две загуби. Варненци се наложиха срещу Хебър Пазарджик (2:0), Созопол (2:1) и Етър (3:1), а пораженията дойдоха срещу Локо Пд (0:1) и Академия Пандев (1:2).

Черно море започва новия сезон в efbet Лига с гостуване на Локомотив София. Срещата е на 10 юли, неделя, от 18,30 часа на стадион “Локомотив” в квартал “Надежда” в София.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 02 юли 2022 18:43

Чакам коментарите ви за днешният мач, че от няколко дни не съм във Варна и няма как да го гледам.

Черно море представи отбора за сезон 2022/23 г. с 50% играчи, излезли от школата на “моряците”

Изображение

Сезон 2022/23 година:

Вратари: Георги Георгиев, Иван Дюлгеров, Галин Григоров

Защитници: Цветомир Панов, Живко Атанасов, Виктор Попов, Мартин Дичев, Петър Иванов, Даниел Димов, Росен Стефанов, Наско Янков, Петар Босанчич

Полузащитници: Васил Панайотов, Стефан Велев, Мимито Биаи, Велислав Василев, Мазир Сула, Матеус Клементе, Калин Георгиев, Лъчезар Йорданов, Алекс Фернандес, Ангел Ангелов, Мади Кета

Нападатели: Матиас Курьор, Евгений Сердюк, Закария Беншаа, Николай Златев

Върни се в “Черно море”