ogrizko написа:Не, честно ....не знам да се смея ли да плача ли![]()
Ми то тогава на вратари никога не трябва да даваме шансове.... щото по една или друга причина грешките на вратаря са малко по-видимиЯвно си вярвате, че Дичевски като застане под рамката ще е безгрешен! Както и Георгиев е безгрешен
![]()
Както и тоя нескопосан вратар Давид де Хеа дето на предното световно ли европейско ли беше там дето Испания с Португалия 3:3 направиха..... имаше от 6 удара 5 допуснати гола или нещо от сорта![]()
Време е да решите дали искате изобщо да даваме шанс на млади играчи или не искате! Щото то точно с това се изразява неопитността, с върхове и спадове... то сигурно 2-3 сезона трябва един играч да се утвърти и да придобие достатъчно опит и да посъзрее, вие и 2 мача не може да изтърпите.... и дори да е имало нещо с полиграфа и Дюлгеров и т.н. тогава е бил на 18г. сигурно.... и да е направил грешка едва ли точно той ще да е големия инициатор .....и едва ли след това не си е извадил правилната поука и ще направи подобна малоумна грешка ....абе както и да е, май и тая тема няма да коментирам, че ..................................
Дюлгеров получи достатъчно шансове. Той за мен си е направо малоумен, прави всичко грешно и е супер спекан на вратата. При центриранията няма едно точно излизане. Не може да разчете летежа на топката, затова постоянно тръгва и после се спира, а това е най-тъпото решение, защото е в крачка и не може да реагира при евентуален удар. Играта му с крака също е трагична.
Колко време според теб трябва да го чакаме?