16 кръг /Лудогорец - Черно море/ 13.12.20 Неделя 17.45ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ShooterMan
Контакти:

Re: 16 кръг /Лудогорец - Черно море/ 13.12.20 Неделя 17.45ч.

Мнениеот ShooterMan » 13 дек 2020 19:42

Един от най-слабите и грозни мачове, които сме изиграли. Такива игри, където не можем да си подадем точен пас, не можем да отиграем правилно елементарни положения просто ме вбесяват. Иса като НЕ Е във форма НЯМА да играе, толкова е просто! Докога ще играем с 2 дърводелеца? ИЛИАНЕ, НИТО ПАНАЙОТОВ, НИТО ВЕЛЕВ МОГАТ ДА ПОДАДАТ 1 ТОЧЕН ПАС!!! В резултат на това да гледаш този Черно Море е ГЛАВОБОЛИЕ!!! Ужасно слаби и най-хобавото нещо е, че сезона свърши! МЪЧЕНИЕ!!! От напускането на Патрик определям играта ни като СЕЛСКА!!! С Панайотов и Велев заедно няма друг вариант освен СЕЛСКИ футбол. Докато не се намери НОРМАЛЕН халф, който да дава НОРМАЛЕН пас това ще е
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 13 дек 2020 20:16

Съгласен съм ,че промяната трябва да започне с изпращането на Панайотов и Велев да помогнем на Левски.Без читава средна линия ще чакаме Дюлгеров да я рита правилно напред.Родриго също не е в форма.Не искам да развиваме Леандро за сметка на нашите юноши.Янчев си е загубил самочувствието някъде,хиляда пъти върна топката към вратаря.
Черно море-първият шампион по футбол в България

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 14 дек 2020 01:47

Чета ви мненията и се питам какво точно сте гледали.Ние СМАЧКАХМЕ Лудогорец.Играта определено впечатляваше.Съдията спести сума и ЖК на лудите и даже поо мое мнение и един червен.Гола ако гледате внимателно е от ЗАСАДА.Но че Иса не е във форма си е вярно.Панайотов и Велев че не са на ТИ с пасовете е ясно.Че трябва офанзивен халф,трябва.Че Младши липсваше не коментираме.И въпреки това погледнете статистиката.Надигравахме се с тях и ги надиграхме в голяма част от играта.Този отбор ВЪПРЕКИ неможенето в атака на гореспоменатите,има сериозен потенциал.И всичко това с този смешен бюджет!А с тези събрани от кол ии въже свободни агенти играем футбол и не сме се затворили срещу нити един отбор.Това е футбола.Аз го гледам с удоволствие!Не искам да гледам чалкане,опълчение и докопване до някоя измъчена точка.Мразя лежащите отбори,правещи и невъзможното да запазят резултата.Сещате ли се как се държаха лудите в последните 15 минути?ТРЕПЕРЕХА,Владо се правеше на куц,на луд,на неразбрал,само и само да свирят края.Даже Сватбата направи една физиономия ...И вие не харесвате този отбор.Просто нямам думи!
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 14 дек 2020 05:04

Готвача написа:Чета ви мненията и се питам какво точно сте гледали.Ние СМАЧКАХМЕ Лудогорец.Играта определено впечатляваше.Съдията спести сума и ЖК на лудите и даже поо мое мнение и един червен.Гола ако гледате внимателно е от ЗАСАДА.Но че Иса не е във форма си е вярно.Панайотов и Велев че не са на ТИ с пасовете е ясно.Че трябва офанзивен халф,трябва.Че Младши липсваше не коментираме.И въпреки това погледнете статистиката.Надигравахме се с тях и ги надиграхме в голяма част от играта.Този отбор ВЪПРЕКИ неможенето в атака на гореспоменатите,има сериозен потенциал.И всичко това с този смешен бюджет!А с тези събрани от кол ии въже свободни агенти играем футбол и не сме се затворили срещу нити един отбор.Това е футбола.Аз го гледам с удоволствие!Не искам да гледам чалкане,опълчение и докопване до някоя измъчена точка.Мразя лежащите отбори,правещи и невъзможното да запазят резултата.Сещате ли се как се държаха лудите в последните 15 минути?ТРЕПЕРЕХА,Владо се правеше на куц,на луд,на неразбрал,само и само да свирят края.Даже Сватбата направи една физиономия ...И вие не харесвате този отбор.Просто нямам думи!

Съгласен съм на 100% с написаното от теб.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

На линия
Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 14 дек 2020 09:53

Не мисля че сме играли слабо. Мачът си беше абсолютно равностоен и като владеене на топката, и като положения, и като удари. На тях им се спестяваха картони, на нас се раздаваха щедро. На резултата не е повлияло, но дразни. Засада при гола им едва ли има. Наистина нямаше хубаво повторение, но имаше остро центриране от корнер и едно отклоняване. Кешеру направо налетя на топката, а нашите на гредите нито са толкова съобразителни, нито толкова бързи че да се изтеглят. Във втори пореден мач получаваме идентичен гол. Аз към Васко и Велев нямам претенции. Липсваше ни завършващ удар и затова загубихме. Иса отново все едно го нямаше и не разбирам ако има проблеми защо го измъчват. Велислав изпусна чудесно положение, но... каквото такова. Недоволен съм че загубихме, но не съм съгласен че сме играли слабо. Въпреки всичко ме е яд че не взехме нещо от един колеблив Лудогорец.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 14 дек 2020 13:22

Имаме много добър треньор, отбор и играчи и спокойно можем да сме в тройката.Но като оставим настрана умишлените съдийски грешки които ни отнемат по принцип мин 1/3 от точките прави впечатление,че стана тенденция да играем на приливи и отливи--2 мача играем на третия играем "ганкиното" и то по правило винаги срещу противници които са класи под нас. С една дума който не си е поискал точки от нас само на него не сме дали!/лягаме ли, тото ли играем само може да гадаем //Мачът с Етър беше показателен: играта ни буря в чаша вода -голям натиск,но без точни удари във вратата,безкрайни изсипвания на топката в нак.поле и никой не посмя да влезе с топка в крака в нак.поле цял мач/като изкл. влизането на Андраде//
След този мач с Етър за нас Първенството приключи и вече се доиграва! Изоставаме като точки вече безнадежно от 1ва шестица, а за 7мо място шансовете също са минимални имайки предвид, че съдиите ще наместят там Левски.
Последна промяна от Sole на 15 дек 2020 00:09, променено общо 1 път.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 14 дек 2020 23:07

Никога не съм харесвал кюскане и неумение да се подава точно. Ние правехме това цял мач. Това, че е било достатъчно, за да сме по-добри от Лудогорец нищо не значи. Този Лудогорец е слаб отбор, съдийски. Едва би и Ботев Вр, равен с Царско село, Левски слабия падна там само заради рефера - това са все мачове в Разград играни. Вие добре знаете, че в момента не играем никак добре, а когато Младши не е на терена - хич даже не играем. Единственото хубаво беше пресата на Илиан, той много пъти е надигравал Лудогорец впрочем тактически. Видя се, обаче, че въпреки тактическото надиграване ние нямаме никакви други аргументи - нито голов пас, нито завършващ удар.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Върни се в “Черно море”