10 кръг /Левски - Черно море/ 24.10.20 Събота 20.15ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ticha i vladislav
Контакти:

Re: 10 кръг /Левски - Черно море/ 24.10.20 Събота 20.15ч.

Мнениеот ticha i vladislav » 25 окт 2020 15:08

Отново с 10 души,отново Курьор и отново 1:2.Всичко се повтаря.След червения картон на хванатия Кабаков изключих телевизора,очаквах 3:0 за Левски ,но Черно море приятно ме изненада.Това е добра победа за самочувствие.
Вилела много добре срещу Монтаня и доста зле на Герена.Илиан Илиев младши притеснен и се криеше по игрището.Панайотов бе над всички,явно Илиан ще се окаже прав да го държи.
Черно море-първият шампион по футбол в България

Потребителски аватар
rodman
Контакти:

Мнениеот rodman » 25 окт 2020 19:22

Честно, изумен съм!!!??!! Продължава храненето на НАШИ футболисти :o Повечето "дамгосани" само и единствено защото са минали през Левски. Хора, спрете се! Какво още да направи Васил Панайотов, за да покрие критериите на форумните герои? Велев, Енчев, списъка е дълъг... Пак ще питам, кой е безгрешен на работата си? И пак ще припомня любимото ми: Георги Божилов вкарва два за една от победите ни над Лудогорец, при смяната му един от "многознайковците-капацитети" казва "Ко да му пляскам на тоя"...
Хайде да спрем малко, а? Прочее, само Черно море!!!
Eлате на стадиона и се забавлявайте, отърсете се от тежкото ежедневие и си подкрепете отбора за 90 минути!! И-и-и..., намерете си друго място за избиване на комплексите :)

TBRays
Контакти:

Мнениеот TBRays » 25 окт 2020 20:49

Аз пък твърдя, че Родриго 2 направи много добър мач. Помогна изключително много на Виктор в обезличаването на единствения класен подуенски футболист. Да, в нападение приносът му бе почти нулев, но с оглед развитието на мача, се справи много добре.
Разочарованието е отново центъра на защитата. И не може да се обвинява само Енчев, но и партньора му също. Тръгнал да поправя грешката на Велев. Е, какъв е резултата? Гол от неговата зона. Също и Велев. Не спря да се бори и бяга цял мач. Да, сгреши при гола, но е и причина да няма други положения пред нашата врата освен онова на холандската балерина.
Този мач не трябва да ни главозамайва. Играхме срещу много слаб отбор и не направихме нищо цяло полувреме. След това Илиян видя какво трябва да се коригира и второто беше лесно.

Върни се в “Черно море”