10 кръг /Левски - Черно море/ 24.10.20 Събота 20.15ч.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: 10 кръг /Левски - Черно море/ 24.10.20 Събота 20.15ч.
ЖА е тромав, а ние с центрирания не играем. Този ще стане разноглед ако са верни слуховете за Родриго Вилела какво може, прибави Курьор, Родриго Енрике и Илиан младши, а и Иса хич не е бавен и нещата може да станат много зле за Левски. Въпроса е да не се пренавием и да не си изпуснем нервите, казвам го това, защото Иса си е кибритлия, Родриго Енрике като го сритат веднъж тръгва да отмъщава, а Дани Димов от ден 1ви обича да си влиза твърдо, Миро Енчев и Станчев и те са майстори на "червения картон"......
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
- Ron Jeremy
- Контакти:
Не знам за какво се гласите , но с тая нашата защита и традиционно слабите ни мачове като гости на Герена и хикса е мираж , дано ме опровергаят момчетата !
ex Popeye
Лично аз не се надявам на нищо.Искат ми се много неща ,но и аз предвид мачовете ни там през годините не съм голям оптимист.Но пък и традициите са за това,един ден да се нарушат.Надявам се Станчев да не е титуляр,защото без да съм сигурен в момента,но каквото и защита да имаме през годините именно Станчев точно на Герена е все титуляр.А мачовете му там са безумно слаби.Другото което се надявам новия Родриго ,който отскоро е тук да покаже качества в тази среща,все още необременен от родната действителност и играе освободено там.Другата надежда идва от факта че съперника също е в много много слаба форма.Лошото е че и ние не сме в кой знае колко по добра,така че по скоро закономерно хикс.
За вас моряци ний живеем...
Треньорът на Черно море - Илиан Илиев, определи групата за гостуването на Левски от 10-ия кръг на efbet Лига. В нея попаднаха 19 футболисти.
Мачът на стадион “Георги Аспарухов” е в събота от 20:15 часа и ще можете да го гледате пряко по DIEMA SPORT, както и да следите минута по минута с Gong.bg.
Аут са вратарят Георги Георгиев и Стефан Станчев, които са с травми. Срещата пропускат Денислав Ангелов, Георги Божилов, Велислав Василев, Файсел Касми и Лъчезар Йорданов.
Отборът тръгва за София в петък сутринта и в столицата ще проведе последното си занимание преди срещата със “сините.
Групата на Черно море: Иван Дюлгеров, Иван Дичевски, Цветомир Панов, Мирослав Енчев, Виктор Попов, Даниел Димов, Мартин Дичев, Васил Панайотов, Дани Кики, Емил Янчев, Стефан Велев, Леандро Андраде, Родриго Енрике, Илиан Илиев, Мехди Букаси, Матиас Курьор, Павел Георгиев, Исмаил Иса, Родриго Вилела
И аз не съм голям оптимист заради представянето ни през годините, но отборът ни ги превъзхожда най вече във нападение и ако ни тръгне мача може и да ги разцепим .
Айде МОРЯЦИТЕ !
Мачът на стадион “Георги Аспарухов” е в събота от 20:15 часа и ще можете да го гледате пряко по DIEMA SPORT, както и да следите минута по минута с Gong.bg.
Аут са вратарят Георги Георгиев и Стефан Станчев, които са с травми. Срещата пропускат Денислав Ангелов, Георги Божилов, Велислав Василев, Файсел Касми и Лъчезар Йорданов.
Отборът тръгва за София в петък сутринта и в столицата ще проведе последното си занимание преди срещата със “сините.
Групата на Черно море: Иван Дюлгеров, Иван Дичевски, Цветомир Панов, Мирослав Енчев, Виктор Попов, Даниел Димов, Мартин Дичев, Васил Панайотов, Дани Кики, Емил Янчев, Стефан Велев, Леандро Андраде, Родриго Енрике, Илиан Илиев, Мехди Букаси, Матиас Курьор, Павел Георгиев, Исмаил Иса, Родриго Вилела
И аз не съм голям оптимист заради представянето ни през годините, но отборът ни ги превъзхожда най вече във нападение и ако ни тръгне мача може и да ги разцепим .
Айде МОРЯЦИТЕ !
При добро съдийство мачът е твърда 2.Но такова няма как да очакваме.Предвид,че там винаги сме имали проблем не с Левски, а с поръчковото съдийството в ползу отбора на народа то пак ще ги добутат до - 1Х
-
- Контакти:
Сега видях назначението - Георги Кабаков! Твърда 1-ца е мача! Този е най-поръчковия съдия в А група, а на Герена ни е свирил почти всеки мач - отменени наши редовни голове, вкарват ни от засади и нарушения в атака, дузпи.....определено го пращат да спасява Левски, че влизат в тежка серия. Тези 3 точки може да са им единствените следващите 5 кръга и явно това е положението 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
ShooterMan написа:Сега видях назначението - Георги Кабаков! Твърда 1-ца е мача! Този е най-поръчковия съдия в А група, а на Герена ни е свирил почти всеки мач - отменени наши редовни голове, вкарват ни от засади и нарушения в атака, дузпи.....определено го пращат да спасява Левски, че влизат в тежка серия. Тези 3 точки може да са им единствените следващите 5 кръга и явно това е положението
Мисля, че Кабаков е най-добрия вариант, ако въобще може да има такъв. С горе-долу добро реноме в Европа, а и у нас. Все пак да не забравяме какво се случи миналата година с Гидженов за първенство и Никиту за купата. Три отменени гола, всяко наше центриране от корнер - фаул в нападение, спестени картони, отврат.
Не мисля, че ще е така и сега. Имаме огромно превъзходство в средата и просто не трябва да разрешаваме топката да достига до тримата им тъмнокожи в нападение. Трябва да използваме и че на вратата им е единствения вратар в първенството без спасен удар извън обсега му. Бием 3:1 при нормално съдийство.
-
- Контакти:
Кабака свири онова епохално 2:2 на Герена в което ни се отмени традиционно 1 редовен гол, но и двата гола на Левски бяха нередовни! Гол от 3 метра засада за 1:1 и гол от очеваден фал в атака за 2:2. Беше истинско безобразие. Освен това свири и баража, където паднахме 4:1 и помним как свири там, почна ни още от 1-вата минута. Този сезон, а и предния съдиите се спукаха да ни режат, всеки мач, точно Кабаков ли ще осигури честно съдийство?! Една надежда имам само - че Гошо Тодоров загатна за оставка, а това много хубаво се връзва със загуба. Само това ми дава надежда
-
Братлета, ние сме толкова зле сега, а вие тука омрънкахте всичко с тая пропаганда предварително за съдията, предварителна застраховка от евентуална загуба ли, толкова ли сте зле, че ви е страх от най-слабия Левски в момента?
Blue_Blood84 написа:Братлета, ние сме толкова зле сега, а вие тука омрънкахте всичко с тая пропаганда предварително за съдията, предварителна застраховка от евентуална загуба ли, толкова ли сте зле, че ви е страх от най-слабия Левски в момента?
Че сме зле, зле сме. До преди 10 дена бяхме може би най-слабия отбор в групата (като изключим вас). След това вкарахме 9 гола за два мача и си помислихме, че вече сме на ниво поне топ 6. Но пойнта тук не е това. Трябва да си сляп да не виждаш какво се случва при нашите гостувания в Подуене. Сеч. И няма причина да не очакваме отново това пред вид очевидната разлика в класите и тежката ви програма оттук нататък.