9 кръг /Черно море - Монтана/ 18.10.20 Неделя 17.45ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
'enki'
Контакти:

Re: 9 кръг /Черно море - Монтана/ 18.10.20 Неделя 17.45ч.

Мнениеот 'enki' » 18 окт 2020 19:35

МАТИАС!!!
Тоз новият Родриго май я чува играта :mrgreen:

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 18 окт 2020 20:09

Изключително сме зле в защита, централните защитници. Толкова зле, че не виждам как ще се оправим там. Много груби грешки и късмет, че ни тръгна мача. Смятам, че Васката, Курьор и Илиан младши бяха на много високо ниво днес. Иса не е във форма. Другото положително е връщането на Жоро Божилов! Както Курьор говорим за легенда тук! :mrgreen:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 18 окт 2020 21:05

'enki' написа:МАТИАС!!!
Тоз новият Родриго май я чува играта :mrgreen:

Да- много добро начало за новият Родриго!Докато новият Андраде с нищо до сега не впечатлява. Много силен мач за Виктор Попов. А най-върлият фен на Моряците Матиас прави с лекота зашеметяващ голов сезон! :)
А на другия полюс е Иса- все едно не е той, а друг футболист :roll:

guglata
Контакти:

Мнениеот guglata » 18 окт 2020 21:43

И Иса ще започне да вкарва, само да се отпуши. Днес имахме късмета да не им влязат положенията, но и късмета се обръща като всичко в живота. Аз съм доволен от всички днес въпреки слабото начало и няколкото грешки в защита. Много приятно съм изненадан от играта на Панайотов, изглежда изчиства играта си от постоянните грешни подавания. А след победи самочувствието ще е друго, затова трябва победа без компромис за купата, за да излезем уверени на Герена и да вземем победата и там, а ако това се случи вече ще излитаме :lol:

Потребителски аватар
Eastern
Контакти:

Мнениеот Eastern » 18 окт 2020 22:02

Честита победа. Освен горе изброените герои на мача бих добавил и Илиев младши! Много силен мач, дано продължава така.
Заедно със Родриго Валела и Попов направиха мн добри разигравания със по едно,две докосвания които доста зарадваха окото.
Също добре се включи и Василев , видя ми се че е поналял някое кило и мисля че е следващият от младите който ще получи повечко шанс за изява, доста повече ми се понрави от Леандро. Големият длъжник на отбора е Иса, направо не знам какво се случва с него. Дано влезе във час защото не може все да чакаме на Матиас да решава мачовете.

Потребителски аватар
Ron Jeremy
Контакти:

Мнениеот Ron Jeremy » 18 окт 2020 22:10

Иса е един от малкото добри тарани , които сме имали в последните 15' години ,така че айде спрете се ! Ще се отпуши стига да получава пасове ... !
ex Popeye

Marlboro
Контакти:

Мнениеот Marlboro » 19 окт 2020 07:58

Имаше моменти от мача,в който нашите играеха близо един до друг,цъкаха с едно докосване,технично и бързо.Все едно играеха на малки вратички,това е което хората искат да гледат.Нека играем така,пък дали сме трети или тринайсети,все ми е тая,важното е да има наслада,и за играчи и за публика

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 19 окт 2020 09:09

Просто е очевидно, че напрежението е голямо. До 20-та минута ние нямахме точно подаване в половината на Монтана, груби грешки и в защита. След като отбелязахме посвалихме гипса. В защита грешките си продължиха, но напред направихме интересни неща. Тези паузи за националните отбори само ни пречат- половината ни отбор е във всевъзможите формации, а де факто играят 2-3 човека. Това пък пречи да се готвят с отбора. На новите е твърде рано да се дават каквито и да е оценки. Мисля си че поне един от тях ще ни свърши добра работа, дано и да са повече. Към Иса трябва да се прояви търпение и в този ред на мисли е добре че Илиан го замени. Тези пропуски очевидно го натоварват, но скоро нещата ще бъдат наред. Помним какви чудесни голове е вкарвал, много техничен, мислещ и комбинативен централен нападател. Номер 19 няма да го коментирам (дори името няма да спомена) за да не го урочасам. Дано Родриго се върне скоро. Много добър мач на Васко- отново беше навсякъде, а отбеляза и изключително важен и красив гол.

TBRays
Контакти:

Мнениеот TBRays » 19 окт 2020 17:44

Аз мисля, че новия Родриго ще се окаже изключително попадение. Започвам да мечтая за момента, в който и старият Родриго влезе във форма, какво зрелище ни очаква. Също мисля, че в новия Андраде има голям потенциал. Той е само на 20 все пак и трябва да му се даде шанс.
Много сме зле в центъра на защитата. Всяко центриране е голова ситуация. От 13-те гола тази година, поне 10 са оттам (не съм гледал мача с Берое). А това е и слабата част от играта на вратарите ни.
Другата седмица играем срещу срещу най-слабия отбор в групата, неистово подкрепян от 3 готови на всичко дупедавци. Този мач вземем ли го, нещата си идват по нестата.

Върни се в “Черно море”