Vladislav написа:Готвача написа:Sole написа:thisisthelife написа:Труден мач. От сега мога да се обзаложа, че Георгиев ще е титуляр за пореден път. Без Иса и Родриго ще е трудно, но поне ще сме с Курьор. Трудно вкарваме без него. Надявам се на победа.
Георгиев си е дошъл тук на заплата и да си поддържа формата, не го интересува дали ще паднем или ще бием и колко гола ще му вкарат.Иначе в Левски на фона на синчето даже приличаше на вратарПо добре да идва Кольо Спасов,че иначе с Илиан ще си кретаме м/у 6-10 място. Едно и също се повтаря години наред тъкмо съберем и сглобим добър отбор и веднага после го разтурваме!
Хайде почна се със смяната на треньорите.
А като изгоним и Кольо... Гонзо или Вуцов да каним? Така де, в перспектива да се мисли. Конкретно за мача ми е по- интересно с кого ще нападаме, отколкото кой ще е на вратата. Денислав изглежда логичен избор и "гладен" за изява... Някой знае ли какво е положението с Родриго?
Според мен Илиан винаги успява да събере добри футболисти и явно ги тренира добре, защото винаги отборите му играят приятен за окото футбол, но нещо му куца в тактиката и състава за дадени мачове. Доста често е надигран тактически от треньори(отбори) със по слаби футболисти. Би било любопитно да видим тандем между Илиан и Кольо или Илиан и Вуцов ама това са по скоро фантасмагории

За мача мисля че тези ще ги бием рутинно с 2-0 и полека лека ще се настаним в обичайната златна среда на класирането.
АЙДЕ МОРЯЦИ