Мнениеот ShooterMan » 19 сеп 2020 20:51
Абстрахирам се от съдията, който разбира се промени всичко с нередовния им гол. Неприятна контузия за Родриго, дано не е за дълго време. Страшна глупост на Иса, поредна в подобна ситуация. Определено не се контролира и трябва да му се поговори. Конкретно за нас:
- Ако махнем Димов нямаме нито един класен защитник. Днес смятам всеки видя, че без Янчев (който не е защитник) другите бяха просто неадекватни. Поеденично да се залепят до Димов стават, но сами без него всеки видя за какво става въпрос. И Енчев, и Станчев са много зле.
- Лошо включване на Дичев. Поне получихме ясен отговор защо е резерва. Доста пъти го разминаха като малка гара, никакво позициониране и трябва да работи доста.
- Имаме абсолютно ТРАГИЧЕН вратар! Георгиев не знам какъв национал е, но НЕЗАБАВНО, ВЕДНАГА трябва да се върне на вратата Дюлгерчето! Не говорим просто за моментна форма, Иван е поне 2 класи над това недоразумение! Към недоразуменията бих сложил и Велев, ако му бях чул името, но това беше играча, който нито веднъж не пипна топката! Цял мач. Нищо общо с Патрик, това е ясно, но смятам всеки моряк ще се съгласи, че щяхме да сме с 1 идея по-добре игрово ако там беше Вуцата. Отдаването под наем на Вуцан беше груба грешка. От селекцията ни нито един не става за нищо. Но смятам, че най-належащото е да се върне на вратата Дюлгерчето! Такова неадекватно пазене, като това не Георгиев отдавна не бях гледал, не знам колко назад да върна ленатата да се сетя за по-слаб вратар да сме имали, Павел Колев може би, когато Китанов проби....Поне 4-5 страшно груби грешки, в Пловдив със сигурност Дюлгера щеше да извади ако не и 2-та гола, то поне този на Митко Илиев. Срещу тиретата същата работа....С такава дупка на вратата е много трудно! Дано Илиан Старши бързо се вразуми
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.