Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
damyanov1963 написа:Кролик написа:Ron Jeremy написа:с предстоящата корида на картофената ви нива
?
любимите ми клишета , на поредния празен син багажник
Абе и аз не харесвам ФК Левски, ама гледам да не се излагам, когато говоря за стадиона им или начина им на игра. Толкова години им набиват в главите "титли" и "купи", че напълно са се зомбирали.
Ние на нашия стадион си играем мачовете от ЕКТ. На него са играли Бенфика, Милан, Реал М, Щутгарт, Ювентус, Байерн, Олимпик Марсилия, Лийдс и Локо Москва си играха мача на него, играли са Еузебио, Торес, Симоеш, Зидан, Ван Бастен, Гулит, Рийкард..., Ариго Саки като дойде с Милан каза, че не е очаквал да види такъв стадион в Източна Европа - със седалки в цветовете на отбора, осветление и две светлинни табла и това през 88-а година. А титлите са ни 26, купите - поне още толкова, 1/4 финалите в ЕКТ са ни 5, участията в групите на ЛЕ - 3 и едно в ШЛ.
Нещо да кажеш за вашия от отбор(за стадиона ви не питам)?
ShooterMan написа:Брей, как се бабаниш, все едно си спечелил от лотарията. Вие се хвалите с МИНАЛО (при това долно, доносническо, КОМУНИСТИЧЕСКО с баба ви Цола и Солаков), а ние - с НАСТОЯЩЕ, с млади и супер талантливи играчи от НАШАТА ШКОЛА!!! Я кажете, от вашата школа има ли национал?! Аааа, ъъъ, гарбовския селянин не го слагаме, макар, че Ромето го обяви за ваш юноша
. Дървари сте вие, ние играем ФУТБОЛ!!! Или да постна класацията на УЕФА за доминантен футбол където след Лудогорец в България сме ние?! Т.е. НИЕ играем футбол, а вие сте просто едни ДЪРВАРИ подкрепени от плешивия урод Николай Йорданов. Нали не си правиш илюзии, че ако не беше тази милиционерска подлога за Купата щяхте да сте аут и то с една 3-ка отзад насред Подуяне? Нищо, паричките от лотарията за съдии свършиха, да видим докъде ще стигнат дърварите ви сега
. Но на твое място бих почнал да търкам талончета по-настойчиво, барем нещо излезе, я кола, я телевизор
ShooterMan написа:Брей, как се бабаниш, все едно си спечелил от лотарията. Вие се хвалите с МИНАЛО (при това долно, доносническо, КОМУНИСТИЧЕСКО с баба ви Цола и Солаков), а ние - с НАСТОЯЩЕ, с млади и супер талантливи играчи от НАШАТА ШКОЛА!!! Я кажете, от вашата школа има ли национал?! Аааа, ъъъ, гарбовския селянин не го слагаме, макар, че Ромето го обяви за ваш юноша
. Дървари сте вие, ние играем ФУТБОЛ!!! Или да постна класацията на УЕФА за доминантен футбол където след Лудогорец в България сме ние?! Т.е. НИЕ играем футбол, а вие сте просто едни ДЪРВАРИ подкрепени от плешивия урод Николай Йорданов. Нали не си правиш илюзии, че ако не беше тази милиционерска подлога за Купата щяхте да сте аут и то с една 3-ка отзад насред Подуяне? Нищо, паричките от лотарията за съдии свършиха, да видим докъде ще стигнат дърварите ви сега
. Но на твое място бих почнал да търкам талончета по-настойчиво, барем нещо излезе, я кола, я телевизор
Аз си имам кола и във всяка стая по един телевизор, така че продължавай да търкаш, барем спечелиш поне един.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта