14 кръг /Локомотив Пд - Черно море/ 29.10.19 вторник 16.00ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

mark1926
Контакти:

Re: 14 кръг /Локо Пд - Черно море/ 29.10 вторник 16.00

Мнениеот mark1926 » 27 окт 2019 15:59

Plovdiv_1926 написа:
TBRays написа:Момче (марк), бихте всички нещастни отбори защото са толкова слаби, че не могат да направят нищо срещу преса. Пресата не я е измислил вашия треньор, така че това не го прави велик. поздравления за футболистите ви, че имат сила да я упражняват дълго време. Но дотам. Срещу сериозни отбори се вижда кой колко струва. Лц, левски (70 мин) и ние ви смачкахме, тирето ги бихте знаеш как. С Берое не помня, май пак ги бихте с шано. Това са мачовете, които трябва да са ти критерий, защото в шестицата няма да играйте с Етър Дунав и сие.
Ние, от друга страна, завършихме наравно 6 срещи, в които бяхме абсолютно доминиращия отбор. Да не съм голословен - с Етър, Славия и Дунав във Варна (смачкахме ги цял мач, но малшанс). С Арда навън - пълно превъзходство, изпусната дузпа. Враца ни изравни в 90 мин. Селото ги мачкахме цял мач и накрая една глупава проява на Енчев ни спря. Това са 12 реални точки! Докато вие си ги биехте тези отборчета и губихте точки срещу силните.
Напълно те разбирам, че си развълнуван от класирането ви в момента. И аз бих бил. Но, истината е, че ще се борите най-много за бронза тази година. Първото място е за най-добрия отбор в БГ. А за второто няма да ви разрешат други фактори. Много ми се иска ние и вие да спорим за третото, но все ми се струва, че тепърва започва познатата Микренска завера - съдии, подкупи, хванати играчи и селски тарикатлъци. А и много ще ни тежат гореспоменатите изгубени точки. Ние, ако загубим във Вторник, приключваме сезона. На вас късмет след Вторник.

Берое ги отрепахме 3:0, не знам кое е шаното. Отборите, с които сте направили равен като Етър, Арда и Ботев Враца им писахме по 5 гола в ГОСТУВАНИЯ :lol: И марк трябва да се стегне с титлите, ама и вие си говорите ей така. Във Варна ни обърнахте след първите 20 минути, където не знаехте къде се намирате, защото нямахме дефанзивен халф в мача. Все тая нито е първата загуба от вас там, нито ще е последната. Няма и да губим само ние точки във Варна. С Лудогорец в състава си играхме с повече резерви, отколкото те, не знам как давате този мач за пример, за каквото и да е, при положение че се пазехме за Европа.

Надявам се Морето да дръпнат на отбори като Берое, защото само вие и ние скачаме на всички от хартиените грандове. Като направиш простата сметка Берое ляга на определен отбор винаги, изключение беше последния мач, жълтите лягат на Лудогорец, Етър също игра сравнително слабо с един определен оранжев отбор. А и с треньор като Илиан Илиев, при когото играхме също много красив футбол, си заслужават гледането, а и във Варна само те са симпатични. Няма нужда да си мерим пишките в тая тема, не знам какво въобще му обръщате внимание на този, като във всяка тема само провокира.

Да имаш един човек до рамото си и ти да го пишеш с малка буква и да му викаш "този"??? Доста има да учиш за живота!Нито един от тези на които сваляш звезди СЕГА няма да дойде в следващата тема за Пловдивския любимец, нито един!!!

Аз съм от Локомотив Пловдив, не свалям звезди на никой, казвам каквото виждам и чувствам!!! А ти, черно-бели братко, какво правиш???...

palio_morqka
Контакти:

Мнениеот palio_morqka » 28 окт 2019 18:43

Малко съм оптимист по принцип ,но няма как да паднем в този мач ,ако няма "страничен" фактор.В момента обаче в БФС цари пълен хаос и едва ли съдия ще започне да свири "еднопосочно",така че залагайте за точен резултат 1:3. :mrgreen:

Потребителски аватар
KIL
Контакти:

Мнениеот KIL » 29 окт 2019 16:10

чинков ни почна!Нарисуван червен картон за Езе! Ама той не видял,бе! Пфууу! АЙ' ,МОРЯЦИ! :mrgreen:
МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 29 окт 2019 16:23

Преди нарисувания червен картон за Стивън Езе имаше недадена дузпа за Ч.море - при центрирането в нак. поле Езе удуши и събори Хантакиас и му попречи да играе с глава!
На този корумпиран чинков кой му дава да свири мачове още :!:
Последна промяна от Sole на 29 окт 2019 17:02, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
KIL
Контакти:

Мнениеот KIL » 29 окт 2019 16:51

И пак главно действащо лице,плужека без лице-чинков!!! Пфууу!!! "Няма" дузпа срещу Иса,това е положението!!! Пфууу! (Това "пфу" е за да не псувам!)
Последна промяна от KIL на 29 окт 2019 17:12, променено общо 1 път.
МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 29 окт 2019 17:01

Веднага трябва да реагира Ръководството с жалба срещу съдиите :!: Две дузпи и червен картон спестени на Локото. Де факто съдията манипулира и влияе умишлено на резултата от мача!

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 29 окт 2019 17:30

Тука по стара традиция се плюе единствено съдията - последователни сте, спор няма. :mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Varnauser
Контакти:

Мнениеот Varnauser » 29 окт 2019 17:50

[quote="TristaNNN"]Тука по стара традиция се плюе единствено съдията - последователни сте, спор няма. :mrgreen:[/quote

Имаше ли нарушение на Езе за червен картон и на Цветанов за дузпа? Според теб. Ама честно! Отговори и тогава да говорим за традиции, последователност и качество на играта на ЧМ.

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 29 окт 2019 17:59

Varnauser написа:
TristaNNN написа:Тука по стара традиция се плюе единствено съдията - последователни сте, спор няма. :mrgreen:[/quote

Имаше ли нарушение на Езе за червен картон и на Цветанов за дузпа? Според теб. Ама честно! Отговори и тогава да говорим за традиции, последователност и качество на играта на ЧМ.

Коя ситуация по-конкретно, че вие сигурно имате претенции за десет такива? Дай клипче.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 29 окт 2019 18:03

Стига малоумщини! Традиция било да се говори против рефера////!!! НАГЛЕЦИ!!! В 3тата минута оставате с 10 души!!! 2 дузпи има за нас! Това беше БЕЗОБРАЗНО И ПОРЪЧКОВО СЪДИЙСТВО! Жалба задължително срещу съществото Чинков!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Върни се в “Черно море”