damyanov1963 написа:guglata написа:На мен ми харесва играта на нашите, както каза Кролик в сравнение с играта ни при предни треньори направо се доближаваме до БарселонаЗадържаме топката, разиграваме, надиграваме се с набедените грандове, няма изритани безцелно топки, имаме технични футболисти, а ако имат и ден няма мач който да не могат да вземат в нашето първенство. Относно резултатите до сега с оглед играта определено трябваше да имаме още поне 14 точки, при това ги смятам песимистично
![]()
При седем поредни мача без победа, май причината не трябва да се търси само в липса на ден, но то си е ваша работа, щом така се успокоявате...
Естествено че не е само липса на късмет. Никога сме нямали собственик който да хвърля много пари, да купува доказани футболисти, да работи със съдиите и другите отбори и т.н и т.н както правят всички отбори с претенции у нас. Може би само Илия Павлов имаше такива амбиции, но не му дадоха време да ги реализира. Но аз и предполагам по-голямата част от привържениците не искаме такива титли и купи, може да сме взели една купа откакто гледаме футбол, но е истинска и ни данесе много радост.
А за липсата на късмет си е точно така, надиграхме и изтървахме и Славия и Дунав и Ботев Враца и Етър и Арда, бяхме напълно равностойни на Лудогорец, а и на Левски ако не беше тъпия първи гол. Знам, че ако то мирише, но тук идва ролята на собствениците, АКО бяха взели още един добър нападател и халф нещата можеха да се развият по друг начин. Важното за мен е че се надиграваме със силните отбори, а не се затваряме и се опитваме да играем красиво. Достатъчно ми е.