9 кръг /Левски - Черно море/ 15.09.19 неделя 20.15ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

guglata
Контакти:

Re: 9 кръг /Левски - Черно море/ 15.09 неделя 20.15

Мнениеот guglata » 17 сеп 2019 18:23

damyanov1963 написа:
guglata написа:На мен ми харесва играта на нашите, както каза Кролик в сравнение с играта ни при предни треньори направо се доближаваме до Барселона :mrgreen: Задържаме топката, разиграваме, надиграваме се с набедените грандове, няма изритани безцелно топки, имаме технични футболисти, а ако имат и ден няма мач който да не могат да вземат в нашето първенство. Относно резултатите до сега с оглед играта определено трябваше да имаме още поне 14 точки, при това ги смятам песимистично :geek: :geek:

При седем поредни мача без победа, май причината не трябва да се търси само в липса на ден, но то си е ваша работа, щом така се успокоявате...

Естествено че не е само липса на късмет. Никога сме нямали собственик който да хвърля много пари, да купува доказани футболисти, да работи със съдиите и другите отбори и т.н и т.н както правят всички отбори с претенции у нас. Може би само Илия Павлов имаше такива амбиции, но не му дадоха време да ги реализира. Но аз и предполагам по-голямата част от привържениците не искаме такива титли и купи, може да сме взели една купа откакто гледаме футбол, но е истинска и ни данесе много радост.
А за липсата на късмет си е точно така, надиграхме и изтървахме и Славия и Дунав и Ботев Враца и Етър и Арда, бяхме напълно равностойни на Лудогорец, а и на Левски ако не беше тъпия първи гол. Знам, че ако то мирише, но тук идва ролята на собствениците, АКО бяха взели още един добър нападател и халф нещата можеха да се развият по друг начин. Важното за мен е че се надиграваме със силните отбори, а не се затваряме и се опитваме да играем красиво. Достатъчно ми е.

Потребителски аватар
'enki'
Контакти:

Мнениеот 'enki' » 17 сеп 2019 19:24

Илиан Илиев във всяко интервю си казва точно и ясно, какви са били причините за дадения резултат. Така стана и след мача с Левски. Гол подарък и после юрване да изравняваме, като се оголваме отзад. Трима нови в защита, от който двама се оказаха грешка, поне в тоя мач.
Едно трябва да бъде ясно. Хората харесват този отбор, начинът по който играе и сплотеността му. Това е. И след 3:0 пак се скандираше името на Илиан Илиев. Посланието е ясно, точка.
Честита победа, подуенци!

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 17 сеп 2019 20:50

'enki' написа:Илиан Илиев във всяко интервю си казва точно и ясно, какви са били причините за дадения резултат. Така стана и след мача с Левски. Гол подарък и после юрване да изравняваме, като се оголваме отзад. Трима нови в защита, от който двама се оказаха грешка, поне в тоя мач.
Едно трябва да бъде ясно. Хората харесват този отбор, начинът по който играе и сплотеността му. Това е. И след 3:0 пак се скандираше името на Илиан Илиев. Посланието е ясно, точка.
Честита победа, подуенци!

Мнениеот guglata » 17 сеп 2019 17:23
! Естествено че не е само липса на късмет. Никога сме нямали собственик който да хвърля много пари, да купува доказани футболисти, да работи със съдиите и другите отбори и т.н и т.н както правят всички отбори с претенции у нас. Може би само Илия Павлов имаше такива амбиции, но не му дадоха време да ги реализира. Но аз и предполагам по-голямата част от привържениците не искаме такива титли и купи, може да сме взели една купа откакто гледаме футбол, но е истинска и ни данесе много радост.
А за липсата на късмет си е точно така, надиграхме и изтървахме и Славия и Дунав и Ботев Враца и Етър и Арда, бяхме напълно равностойни на Лудогорец, а и на Левски ако не беше тъпия първи гол. Знам, че ако то мирише, но тук идва ролята на собствениците, АКО бяха взели още един добър нападател и халф нещата можеха да се развият по друг начин. Важното за мен е че се надиграваме със силните отбори, а не се затваряме и се опитваме да играем красиво. Достатъчно ми е.

Напълно съгласен съм с вас, момчета. Това е самата истина! Точно и ясно им го казахте! Да, точка, това е дереджето! Вашите мнения, заедно с няколко други подобни от наши фенове, обуславят картинката около отбора ни! Радват ме коректни и обективни мнения и включвания! Дано момчетата се вземат в ръце и постигнат така нужната ни победа в следващия кръг, срещу Ботевь! Успех моряци! :)
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 19 сеп 2019 13:43

Кролик написа:Сините,
оставете глупостите на страна. Този отбор на Черно Море показва ли повече футболни качества от предходните години ? Има ли груби фалове и лежане по земята ? Футбола, който Илиян налага, има ли нещо общо с анти-футбола, който играхме последните години ? Окопахме ли се, след 3:0 или продължихме да нападаме?
Моето мнение е че снощи изиграхме поредния си силен мач. Да, победихте ни, но според мен заради липсата на синхрон в новите 2 футболисти. Илиян снощи каза същото и пое вината си.
Вижте статистиката, по показатели сме играли като равни с вас на Герена. Играхме и като равни с Лудогорец. Победихме ЦСКА на Армията.
Да, този отбор на Черно Море много ми харесва. Нищо че, паднахме. Този отбор играе футбол и резултатите рано или късно ще дойдат (стига това да се нрави на ТИМ) !
Дали на вас или на червените това ви харесва или не, не ме вълнува много. Дали ще пишете глупости, дали ще се възгордявате си е ваша работа.

Като цяло съм съгласен с обективната оценка - играете много по-скоростно, професионално (без убийствени балтии) и като цяло с мисъл да е комбинативно (доколко се получава, е друг въпрос). Разбира се, тези ми наблюдения са само от мачовете с Левски и тук-таме някой репортаж. И мачът онзи ден можеше да е 3:3, ако имахте малко по-добри изпълнители пред гола.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 19 сеп 2019 16:05

ние сме същите като Реал Мадрид ...снощи и те паднаха 3:0 от ПСЖ като гости ...и им отмениха 2 гола ...така че това може да послужи за успокоение :twisted: :twisted:
ИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Черно море”