Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Ron Jeremy написа:някви комплексирани и завистливи мекоговорителчета
..нещастник, постиженията от рода да паднеш от лихтенщайнски колос , за пръв път виждам толкова пробит балон да лети десет години и то само в глави като твоята !!!
Кролик написа:sinqkrepost1914 написа:galin56 написа:sinqkrepost1914 написа:Moрски комплекси тресат малодушните тимаджийски фенчета от великия Левски![]()
Кофти ли е Варна да е синя ?
Дерзайте, каквото и да се случи в мача, вие винаги ще си останете в миманса и ще се задоволявате с провалите на другите, защото нямате никакви постижения.
Финала за Купата поръчков ли беше ? Тогава седмици преди това се говореше как всичко било уредено, само и само да добутат Левски до купата, обаче после бързо забравихте какво говорихте преди мача, нали бе ?
Баце, айде стига с тия глупости за "великия" вековен Левски. Даже в България сте аутсайдери вече, за чужбина няма какво да се коментира.
Ето какво сте спечелили в Бг:
https://topsport.bg/levski/dnes-se-navarshvat-10-godini-bez-trofey-za-levski.html
А в Лига Европа за последните 10 години успяха да отстранят само 2 отбора - Сутиеска и берачите на рози. Даже и Вадуц ги би. А АЕК Ларнака ги трича и стана АЕК седмака.
Свалете сините очила, спрете хапчетата и прогледледнете каква е реалността.
Всичко, което си написал е така. Факт. Също така е факт, че Левски е велик, а моряшкото ТИМче дори във Варна не е преобладаващото. Така че няма как да приема, когато някви комплексирани и завистливи мекоговорителчета се опитват да принизяват Левски, а на заден фон да имат едно голямо нищо. Това показва колко са жалки, да се радват на чуждите неуспехи, защото собствени успехи нямат. Ето тука си проличава тежкия комплекс, изградил се през годините.
Една камара глупости ... Аз като съм фен на Манчестър Юнайтед примерно, мога ли ей така да ти кажа че си комплексиран селяндур, защото си един обикновен фен на "Левски" ? Излезте от филма и се дръжте по-сериозно!
Ти си фен и аз съм фен. Няма такъв филм "аз съм по-гоуем" пич, щото моя отбор е по-голям...
ShooterMan написа:Ако не беше припознаването на отбора с тирето от Микре вие, милиционерите твърдо седяхте на първо място като най-големите комплексари и жалкари в България. Това да си доносник на ДС, а изживееш най-великие си мигове по онова време, легендата ти да носи милиционерски мундир и пагони...а после да се извърташ, че си бил подтискан....За съжаление най-жалките и най-презряните смешници след акта на припознаване на Литекс-Чавдар се класираха ЦСКА–София, за вас пак остана 2-рото място. Даже и пожалкарство сте 2ри, освен, че сте и Евроидиоти. Там май никой не може да ви мръдне, то и няма как, след Вадуц когато станахте ВАДУЦКИ не знам кой може да ви оспори короната
Потребители, разглеждащи този форум: Delija и 9 госта