9 кръг /Левски - Черно море/ 15.09.19 неделя 20.15ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BL1914
Контакти:

Re: 9 кръг /Левски - Черно море/ 15.09 неделя 20.15

Мнениеот BL1914 » 02 сеп 2019 17:02

ShooterMan написа:Абе в каква Европа играете, бе ченгенце? Само забавлявате света с евроитиотизма си ставайки за посмешище и на кокошkите. Всеки знае, че сте жалкари, но сте с 14 жалкари всеки мач и това ви спасява. Ритате като коне, хубаво, че играхте с Витоша и Царско село, а Етър ви полегна. :!:

Ченгенце?? :) :) Да си видял някъде аз да те обиждам, пичага. Ама предполагам толкова ти е мозъчния капацитет. Хахахах. Не знам с колко сме, но знам, че сме великия Левски, а вие сте.....отбора от Тича, който може да се похвали САМО с победи над някои от софийските грандове. И до там. Това ви е тавана и това винаги ще бъде. Жалки и смешни сте, а ти - най-много. :lol: :lol: :lol: :lol: Хаххахах
България има природни богатства, България има народ несломим, България има от всичко по-малко, но само един Левски футболен тим!

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 02 сеп 2019 17:20

Няма да чета глупостите на сините фенове, лъхат на байганьовщина ... де булгар, де булгар ...
Играем красив за окото футбол, липсват само головете. Ако Иса е на линия, спокойно можем да се върнем с точка или 3 от София.
Успех Моряци !
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 02 сеп 2019 18:17

И откога ченге стана обида? Нима не сте били отбор на милицията и тайните служби и играчите ви не са имали полицейски чинове? Ето, ние сме били във ВМС, с кгордост носим МОРЯЦИ. Вие сте си били в ДС и сте си ченгета, това е миналото ви, даже президентите ви са все доносници и агенти, нима не е вярно?
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Радо
Контакти:

Мнениеот Радо » 02 сеп 2019 20:37

ShooterMan написа:И откога ченге стана обида? Нима не сте били отбор на милицията и тайните служби и играчите ви не са имали полицейски чинове? Ето, ние сме били във ВМС, с кгордост носим МОРЯЦИ. Вие сте си били в ДС и сте си ченгета, това е миналото ви, даже президентите ви са все доносници и агенти, нима не е вярно?

Комунизмът е виновен. За да излезеш зад граница - агент на ДС. За да заемеш виисок пост - член на БКП.

Приумица на някой без мозък от предишния режим.

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 02 сеп 2019 23:29

Та като стана въпрос за доносници, дрисльовци и т.н. ...
https://mobile.sportal.bg/news.php?category=&id=803159
Браво "юнаци"!!! Говедото си е говедо.

Xamy
Контакти:

Мнениеот Xamy » 02 сеп 2019 23:44

Радо написа:
ShooterMan написа:И откога ченге стана обида? Нима не сте били отбор на милицията и тайните служби и играчите ви не са имали полицейски чинове? Ето, ние сме били във ВМС, с кгордост носим МОРЯЦИ. Вие сте си били в ДС и сте си ченгета, това е миналото ви, даже президентите ви са все доносници и агенти, нима не е вярно?

Комунизмът е виновен. За да излезеш зад граница - агент на ДС. За да заемеш виисок пост - член на БКП.

Приумица на някой без мозък от предишния режим.

Комунизмът уж свърши, но все още сте свързани със структурата.

Струва ми се, че ще има малко голове, въпреки че и двата отбора играят слабо в защита. Нещо като един гол, здраво пазене на резултат и множество пропуски.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 03 сеп 2019 11:13

Брей, интересни коментари има в темата. Обаче има тука един пич, който редовно преди мачовете с нас подхваща темата за съдиите. Лошо няма, такъв си му е манталитетът, но като го чете човек, ще си помисли, че мегастрашния отбор на Черно море може а бъде победен само с помощ от Кабака. Хубаво, нека да се посмеем от сърце, но все пак да видим последните резултати на мегастрашните:

Черно море - Дунав 1:1
Арда - Черно море 0:0
Черно море - Лудогорец 1:2
Ботев Враца - Черно море 1:1
Черно море - Славия 0:0

Преди да пердашите щуротии, моля да ги прегледате. Даже ги удебелявам, за да не забравяте какво е нивото на любимия ви отбор.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Odessit
Контакти:

Мнениеот Odessit » 03 сеп 2019 11:37

Черноморци тръгват към София като фаворити, но "страничните фактори" могат да им изиграят лоша шега. Е, това няма да е нито за първи, нито за последен път.

Потребителски аватар
bobo03
Контакти:

Мнениеот bobo03 » 03 сеп 2019 13:56

Аз обикновено не познавам, но кой знае, този път може и да уцеля - 1:2!

Върни се в “Черно море”