3 кръг /Черно море - Етър/ 27.07.19 събота 18.45ч.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- anihilator
- Контакти:
Re: 3 кръг /Черно море - Етър/ 27.07 събота 18.00
Споре спортал мача е на 26.07.2019 от 18:30 часа 

anihilator написа:Споре спортал мача е на 26.07.2019 от 18:30 часа
Мача е от 18:45 часа на 27.07
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
След видяното днес срещу другия митичен гранд, съм спокоен че в този мач изненада не може да стане. Симпатичен отбор са Етър, но за съжаление тази година ще са основен кандидат за изпадане. Адски безидейни в нападение и добре подредени в защита. Така ще играят и срещу нас. Но за разлика от милиционерите, ние нямаме изкуствено надутите от журналистите балони като Марияна, Иванов, Костов и сие и би трябвало бързо да се справим с тази защита, а след това ще е лесно.
Прогноза 3:1 отново
TBRays написа:След видяното днес срещу другия митичен гранд, съм спокоен че в този мач изненада не може да стане. Симпатичен отбор са Етър, но за съжаление тази година ще са основен кандидат за изпадане. Адски безидейни в нападение и добре подредени в защита. Така ще играят и срещу нас. Но за разлика от милиционерите, ние нямаме изкуствено надутите от журналистите балони като Марияна, Иванов, Костов и сие и би трябвало бързо да се справим с тази защита, а след това ще е лесно.
Етър са корав отбор,особено в защита.Не трябва подценяване дори и за секунда.Ще е изключително труден мач,защото досега играхме два мача в които отборите срещу нас си мислеха че сме нов и несработен отбор,който могат да бият без усилие и си играеха основно в нападение.Но Етър -първо че стила им е по скоро дефанзивен,второ са гледали нашите мачове и знаят какво да очакват в атака,трето-не съм съвсем сигурен,дали няма ни пратят съдии,докато е още рано и не сме набрали инерция,превръщайки се в заплаха за челните места.А те са резервирани от години,както добре знаем.Смятам че ще е най изгодно за останалите,ако ни добутат до хикс,или загуба.Така че,много отговорно подхождане към мача и с особено внимание в защита,където все още не сме съвсем сработени.Само Черно море и ПОБЕДА с красива игра!
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
Re: 3 кръг /Черно море - Етър/ 27.07 събота 18.45
Етър са симпатичен и опасен отбор. Успех Моряци !
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
anihilator написа:Споре спортал мача е на 26.07.2019 от 18:30 часа
livescore.com дават точни прогнози кога е мача.
Може и в сайта на БФС.
Успех на " моряците ".
През 2017/2018 - 0:0 във Варна;
през 2018/2019 2:0 за " Моряците ".
1 - ца.
през 2018/2019 2:0 за " Моряците ".
1 - ца.
дотук - много добре, но трябва да сме се научили през годините, че класирането до 5 кръг не е определящо
в офанзивен план сме много добре и дори имаме още опции, в средата положителното е, че играем много по-директно и бързо, но колкото и да сме добри дотук - няма как да не отбележим, че ни липсва и ръст, и позициониране, и бързина в защита. ако някой ми беше казал, че резервните ни десни бекове ще са титулярна двойка централни ...
иначе откъм старание и себераздаване са уникални! не че не може и така да си караме - посто трябва да изпълняваме всеки мач план А - да вкараме повече от противника ... и тук стигаме то следващите два мача ... или дори следвашите 3, които трябва просто с лекота да ги решаваме още в началото (или с бързи обрати в най-лошия случай). като цяло програмата ни е много добра - срещу всички от "нашата (предварителна) черга" - Локо Пд, Ботев и Берое сме домакини и ако затвърдим следващите мачове добра домакинска форма срещу по-... недоказалите се, защото Етър след тези два кръга не можем да го определим като слаб отбор - ще имаме сериозно предимство на крепостта Тича 

"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"
Clarion написа:Етър след тези два кръга не можем да го определим като слаб отбор - ще имаме сериозно предимство на крепостта Тича
Етър СА слаб отбор в нападение. За цял мач вчера минаха два пъти центъра и нито веднъж наказателното поле. Образно казано, разбира се. Но играха срещу елементарен отбор все пак.
В защита са тип Бистрица - с 11 в опълчение. Все пак съм сигурен, че Илиян знае как да се справи и победи тактически поредния си опонент. Дотук се справи без проблем с Босненския анонимник и квартета от алкохолизиран дядка, изкуфяло старче, недоказано юпи и още един наглец дето не го знам какъв е.
И още нещо, трябва всички да стискаме палци и за... Лудогорец. Имам лошото предчувствив че като бият шута на Стойчо, Илиян ще бъде първата им опция. А много добре знаем, че нашите собственици обичат да подаряват. Не, че Илиян би ни напуснал по средата на сезона, но сигурно никой няма да го пита. Дано не съм прав.