ЦСКА-СОФИЯ иска да купи емблемата , но няма желание

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
kiril.a.d написа:Аз не вярвам на тази полиграфска история! - знаеш как ЧМ направиха Лудогорец шампион, нали? Изгониха играчите, титуляри, които биха ИГРАЛИ срещу Лудогорец и току виж изкарали равен, който на нас ни стигаше...Знаеш, че всичко в Домус Лига, идва от Домуса? - не дай Боже до сега да не си разбрал...чак Бойчо ходи да му е бодигард, при откриване на трибуна Моци, че и влачи министъра на финансите си, ВЛАДИ! - както го нарече Домусчиев - Горанов, за касиер на стадиона! - спомни си интервюто и скандала с журналиста на bTV....
За 5-те години, и закрит клуб, нещо не те разбрах...ПФК ЦСКА АД, не е закрит, а закупен!!! - закрит е само в главите на хора, без никакви правни разбирания! И мераклии разни, които не искат да признаят че ФК Левски е закрит 1949 г. и днес са привърженици на наследения Динамо София....
kiril.a.d написа:...ПФК ЦСКА АД, не е закрит, а закупен!!! -
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:kiril.a.d написа:...ПФК ЦСКА АД, не е закрит, а закупен!!! -
Олеле майко!![]()
gkostadinov написа:Жалко, че Бойко прикри фалшивия полиграф на Ганчев и хващането на играчите на Черно море иначе сега трябваше да има ново припознаване на Царско село
Red thunderstorm написа:gkostadinov написа:Жалко, че Бойко прикри фалшивия полиграф на Ганчев и хващането на играчите на Черно море иначе сега трябваше да има ново припознаване на Царско село
Наистина жалко, че всичко се покри от...мафиотската групировка ТИМ. Ама много жалко. Още им чакаме "официалното" изявление. А обяснение за "извадения" от отбора вратар Дюлгеров, който ви пази в момента? Всичко е съшито с бели конци от тимаджиите и Домус бей, като дори вие го осъзнавате това, но не ви изнася да си го признаете. Точно тези, които бяха извадени за последния мач имаше голяма вероятност, ако играят, да вземете нещо в Разград, както се случи май неведнъж през сезона. Но друго си е като се вземат навременни мерки, нали? Не че някой друг е заслужавал повече от Лдгц-то да стане шампион, но въпросът е принципен. Ако в Англия часове преди последния кръг Брайтън бяха решили да извадят от състава шестима основни футболисти, /улеснявайки Ман сити по този начин/, щото видиш ли май били играли симулативно преди три кръга, нали се сещаш какви щяха да са последиците за тях от страна на ФА, където феърплеят е издигнат в култ???
ShooterMan написа:Абе какво им обяснявате? Това фенче на ЦСКА–София да говори за морал е направо БЕЗОЧИЕ! Наглост! Всички ние сме се РОДИЛИ моряци примерно, или станали такива като деца....те нито са се раждали ТИРЕДЖИЙЦИ, нито са ставали като деца такива....те са се ПРИПОЗНАЛИ! То няма такъв отбор дето му викат името, това е Литекс-Чавдар. Смех смех, ще ми говори той във Висшата лига какво било....Абе палячо, погледни Рейнджърс как постъпи, а вие СЕЛЯНДУРИ се ПРИПОЗНАХТЕ в селския Литекс, за да не платите няколко милиона и да овътряте държавата! Вие не само за морал, вие не трябва да говорите за каквото и да било и оня микренски Селяк, който даже ви окепази легендите без НИКАКВА ваша реакция.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта