Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
pyrwaka написа:Нали ребрандираните УЖ щяха да съдят до дупка сайтовете дето им опетнили "чистото" име ?![]()
Шо станА ? Нали уж са наклеветени ?
Иначе за мача очаквам моряците да извъртят някой мазен Х на "насила вкараните",щото чак за победа не знам дали ще им стигнат силите.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:pyrwaka написа:Нали ребрандираните УЖ щяха да съдят до дупка сайтовете дето им опетнили "чистото" име ?![]()
Шо станА ? Нали уж са наклеветени ?
Иначе за мача очаквам моряците да извъртят някой мазен Х на "насила вкараните",щото чак за победа не знам дали ще им стигнат силите.
Ще съдят, скриха се като мишки и тая година ще връщат вересии за тая работа.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
ShooterMan написа:натикването му в А група
delqnski47 написа:ShooterMan написа:натикването му в А група
Ние сме най-великите в България.Много ясно,че ще направят цяла лига за нас.А всички вие тук ще се съобразявате с това.
Както и го правите вече трета година
Мрън,мрън,мрън у форумО,ама после излизате и играете мач с нас.Това е положението
delqnski47 написа:ShooterMan написа:натикването му в А група
Ние сме най-великите в България.[url][url] Много ясно,че ще направят цяла лига за нас.А всички вие тук ще се съобразявате с това.
Както и го правите вече трета година[/url][/url]
Мрън,мрън,мрън у форумО,ама после излизате и играете мач с нас.Това е положението
Готвача написа:delqnski47 написа:ShooterMan написа:натикването му в А група
Ние сме най-великите в България.[url][url] Много ясно,че ще направят цяла лига за нас.А всички вие тук ще се съобразявате с това.
Благодаря за култовото признание че сте Литекс!ВЕЧЕ ТРЕТА ГОДИНА!!!!!!!
Red thunderstorm написа:zelena_varna написа:волфи написа:Ако ви бием ще ги подлагат ли пак на полиграфи играчите.
А, още един шегаджия аристократ. Не Ви разбираме Вас сноби, нали сме си от пролетариата.
Кое точно не разбираш? Тимаджиите сътвориха долнопробен цирк. За това, че легнахте на Лдгц-то, решихте, че ЦСКА може да опере пешкира. Да, ама не! Понеже ви е много сериозно ръководството, още чакаме обещаното от него официално изявление по "случая". Но по кой случай само те си знаят. Нали всички заподозрени ги изхвърлиха? Тогава що дири на вратата младото вратарче, а? Мина ли ви, що ли? Само дето плюхте в сурата на Георги Илиев. Не чакайте милост на Армията. Срещу ви няма да се играе като срещу Етър, така да знаете!![]()
ShooterMan написа:Освен, че и призна, че обещал на премиера "да не пробива отбори" Ами то колко случая такива имаше...хммм.
Казал съм ти - първо розовото хапче, после синьото. Не слушаш ей, полигр...така де, мушморок.
Я дай цитат какво точно е казал! Или май не ти отърва? Обичаш да разкрасяваш, а? Твоя си работа. Луд умора няма, само се поти!
delqnski47 написа:Готвача написа:delqnski47 написа:ShooterMan написа:натикването му в А група
Благодаря за култовото признание че сте Литекс!ВЕЧЕ ТРЕТА ГОДИНА!!!!!!!
Оди ми направи една чорба..
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта