2 кръг /ЦСКА-София - Черно море/ 20.07.19 събота 18.45ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Ron Jeremy
Контакти:

Re: 2 кръг /ЦСКА-София - Черно море/ 20.07 събота 18.45

Мнениеот Ron Jeremy » 17 юли 2019 15:44

amoros написа:Това ,че легнахте на Лудогорец е вън от съмнение,но Варна за жалост никога не е била футболен град и феновете даже не се ядосаха а подкрепиха ръководството.

a Loveч футболен град ли е , а ако припозная жена си като Анджелина Джоли , Брат Пит ще ми стане ли баджанак ???
ex Popeye

Потребителски аватар
zelena_varna
Контакти:

Мнениеот zelena_varna » 17 юли 2019 15:49

волфи написа:Ако ви бием ще ги подлагат ли пак на полиграфи играчите.

А, още един шегаджия аристократ. Не Ви разбираме Вас сноби, нали сме си от пролетариата. :mrgreen:

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 17 юли 2019 15:49

amoros написа:Това ,че легнахте на Лудогорец е вън от съмнение,но Варна за жалост никога не е била футболен град и феновете даже не се ядосаха а подкрепиха ръководството.

Никой не е лягал на Лудогорец. Това са ни възможностите. Вашите като са по- големи да ги бяхте били. Някои май полегнаха по- рано на един преместил се в София отбор. И си платиха за което. Колкото до Варна- Варна е първият футболен град в България. Варна има и два отбора със над 100 годишна история. Отбора си има една нормална посещаемост на мачовете. Какво значи "футболен град"? Феновете дали са се ядосали? На какво да се ядосат? Аз лично се ядосах че Жоро Илиев се оклепа така. Кой е крив и кой прав- не знам. За другите не ми пука. Не ми пука и кой ще е шампион. Но е добре че не сте вие- заради полуръста ДДС измамник, заради оловния войник и заради това че абсолютно незаконно сте в А група.

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 17 юли 2019 15:55

Ron Jeremy написа:

a Loveч футболен град ли е , а ако припозная жена си като Анджелина Джоли , Брат Пит ще ми стане ли баджанак ???

Ловеч, Етрополе и Микре цял футболен мегаполис правят.

Потребителски аватар
Ron Jeremy
Контакти:

Мнениеот Ron Jeremy » 17 юли 2019 15:58

А този смешник ще ни поучава как се играе футбол.
Оранжевото винаги ще прозира отдолу. Магат и Ериксон щели да водят... Това са истории на фалшиви герои, както в песента на Тодор Колев", каза Джеки
или той не ви е легенда , като Стойчо Стоилов
ex Popeye

волфи
Контакти:

Мнениеот волфи » 17 юли 2019 16:09

zelena_varna написа:

А, още един шегаджия аристократ. Не Ви разбираме Вас сноби, нали сме си от пролетариата. :mrgreen:

А пък тук някои от твоите колеги казват, че сме от село Микре. Ти ни наричаш аристократи. Айде разберете се помежду си първо :lol: . Иначе въпросът ми колкото и (заслужено) ироничен, толкова е и сериозен. Сами си направихте така, че да ви си подиграват съвсем основателно.

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 17 юли 2019 16:16

Винаги съм подкрепял Ч.Море ,но никак не ми се вярва футболист и човек като Г.Илиев да тръгне да продава мачове.Ако трябва да бъдем честни те срещу Левски бяха много по трагични,но там съмнения няма.Всичко в нашият футбол е различно от феърплей.
Специалисти във разузнаването като шефовете на клуба ако знаят нещо след А да кажат и Б.

Потребителски аватар
zelena_varna
Контакти:

Мнениеот zelena_varna » 17 юли 2019 16:33

волфи написа:
zelena_varna написа:

А пък тук някои от твоите колеги казват, че сме от село Микре. Ти ни наричаш аристократи. Айде разберете се помежду си първо :lol: . Иначе въпросът ми колкото и (заслужено) ироничен, толкова е и сериозен. Сами си направихте така, че да ви си подиграват съвсем основателно.

В селата има повече буржоа от в градовете.

С никой за нищо няма да се разбирам, всеки си има глава на раменете. Хипотетично: "Ако аз се на***а няма да дойдеш да ми чистиш за***ка"

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 17 юли 2019 16:40

amoros написа:Винаги съм подкрепял Ч.Море ,но никак не ми се вярва футболист и човек като Г.Илиев да тръгне да продава мачове.Ако трябва да бъдем честни те срещу Левски бяха много по трагични,но там съмнения няма.Всичко в нашият футбол е различно от феърплей.
Специалисти във разузнаването като шефовете на клуба ако знаят нещо след А да кажат и Б.

Аз лично искам да кажат "Б" за да отидете във "В". Защо не го правят- не знам. Като толкова те интересува- вдигни един телефон и ги питай.

Потребителски аватар
Ron Jeremy
Контакти:

Мнениеот Ron Jeremy » 17 юли 2019 16:44

amoros написа:Винаги съм подкрепял Ч.Море ,но никак не ми се вярва футболист и човек като Г.Илиев да тръгне да продава мачове.Ако трябва да бъдем честни те срещу Левски бяха много по трагични,но там съмнения няма.Всичко в нашият футбол е различно от феърплей.

Проблема е , че ако бяха казали Б ,което си е абсолютно тяхна грешка , отново трябваше да сменяте отбора или да преименувате например Царско село на цесекарско , просто щяха да ви извадят от футбола ,то и затова пожарникаря ги викна всички турбопрезиденти на спявка
Последна промяна от Ron Jeremy на 17 юли 2019 16:54, променено общо 1 път.
ex Popeye

Върни се в “Черно море”