И все още не сме гледали.Кардосо,Неагу,Жоржиньо,Илиан,Димитрис,Петър Вуцов и новият вратар.Има за какво да се радваме.ShooterMan написа:Очаквано прегазихме Локо Пд. Щях да се учудя ако не им набутаме поне 3 гола след това, което видях в контролите, а именно един отличен футбол с много скорост и идеи. Акрапа неслучайно започна с не се справихме с Родриго. Този стил идва именно от бразилеца. Не знам кой каза, че нямаме плеймейкър. Бразилеца е същински такъв. И не само подава, но и е много бърз, подава бързо, техника и всичко това се отразява на стила ни. Теста ще е с онези с тирето, където ако рефера не тръгне да им спасява задниците ще стане интересно. Точно между Титовград и Осиек им отиваме и няма да им е леко
1 кръг /Черно море – Локомотив Пд/ 14.07.19 неделя 21.00ч.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- violetovgeneral
- Контакти:
Re: 1 кръг /Черно море – Локомотив Пд/ 14.07 неделя 21.00
Отборът с тирето имат играчи, но нямат треньор! Така че очаквам победа 
ПС: Много добър мач с Локото! Хареса ми!

ПС: Много добър мач с Локото! Хареса ми!
Винаги мога да се похваля, че съм играл за три великолепни клуба: Цървена Звезда, Реал Мадрид и Барселона - Роберт Просинечки
-
- Контакти:
Относно Йонуц Неагу отзивите, които имам от колеги румънци е, че е много класен играч. Визитката говори сама. Гледах го в контролите с Арда и Дунав, еми пипа я топката. За мен е по-класен и от Панайотов, и от Патрик и е въпрос на няколко кръга да си вземе титулярното място. Кардосо е поне една идея над Ндонгала, чийто слабост са непрестанните пропуски, Кардосо вкарва. Гърка е важно да картотекираме за отбора с тирето. Между гърка и Станчев/Енчев няма място за сравнение просто. Младшия Илиан мислех, че ще избута Родриго, но бразилеца направо тръгна на 1-ва космическа скорост. В момента е просто най-добрия ни играч. Извъднъж вятъра стана попътен за моряците
. Ех, само ако този швейцарец е като Ковар, дето се вика да отменя по 1 сигурен гол на съперниците ех, тогава как ще е.... 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
.Знаем как ще е.При първото бъркане под опашките на грандовете и ще се вземат мерки да ни спрат.Те знаят как да го направят.Продажни съдии дал Бог.Кардосо го видях за първи път вера за няколко минути,но показа техника,скорост и експлозивност.Май за сефте Илиан има сериозна конкуренция в отбора след защитата.Халфовете и нападателите ми харесаха много.И от може би най бавния отбор в първенството,сега сме един от най бързо играещите.Очаквам мерките срещу нас вече да са взети ,за да може тирето да се поздрави с победа.ShooterMan написа:Относно Йонуц Неагу отзивите, които имам от колеги румънци е, че е много класен играч. Визитката говори сама. Гледах го в контролите с Арда и Дунав, еми пипа я топката. За мен е по-класен и от Панайотов, и от Патрик и е въпрос на няколко кръга да си вземе титулярното място. Кардосо е поне една идея над Ндонгала, чийто слабост са непрестанните пропуски, Кардосо вкарва. Гърка е важно да картотекираме за отбора с тирето. Между гърка и Станчев/Енчев няма място за сравнение просто. Младшия Илиан мислех, че ще избута Родриго, но бразилеца направо тръгна на 1-ва космическа скорост. В момента е просто най-добрия ни играч. Извъднъж вятъра стана попътен за моряците. Ех, само ако този швейцарец е като Ковар, дето се вика да отменя по 1 сигурен гол на съперниците ех, тогава как ще е....
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"