Кое ви е ощетеното пък на вас, то бива наглост бива ама с вашите глупости се доближавате до северно македонските. Ощетени били с кое сте ощетени по-точно. Припознахте Литекс, вкараха ви изкуствено в елита, дори виц излезе :
Гриша Ганчев посъветвал Кубрат Пулев как да си върне лиценза в щатите- Пиши се Кубрат-Пулев и няма да имаш проблеми.
Истината е, че който каквото си направи никой друг не може да му го направи, дано от УЕФА да разследват случая и да ви закрият като клуб, но не е страшно ще си припознаете нов ей го може да влезе другото цска1948 догодина, няма празно при вас.
Всекидневна за отбора на моряците
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна за отбора на моряците
Аз като страничен наблюдател нещо не мога да разбера. Феновете на ЦСКА -София са сигурни, че са били заслужено ЧМ във Варна а се съмняват че Лудогорец в мач бол за титлата няма да може да бие същия ЧМ насред Разград. ЧМ играе изключително силно като домакин и почти нищо като гост, справка 1-5 на Герена, мача със Септември и др., като във въпросния мач играха т.н. титуляри. Прави впечатление че от всички изгонени играчи само Г.Илиев се защитава публично и е възможно да е невинен, но другите си траят което не е нормално ако са оклеветени без никакви доказателства. Просто феновете на ЦСКА-София не видяха момента в който им се изплъзна титлата, а именно мачовете с Лудогорец в София и с Ботев в Пловдив а търсят вината винаги извън отбора си.
Ми не можеш разбира се, иначе щеше ли да си фен на "локомотив"
Черно море пребиха два пъти разградчани с Кешерю, Вандерсон и Марселиньо. А в тои мач и тях ги нямаше. Според теб какви бяха шансовете на Агата, ако не се бе погрижил мача да не се играе

Черно море пребиха два пъти разградчани с Кешерю, Вандерсон и Марселиньо. А в тои мач и тях ги нямаше. Според теб какви бяха шансовете на Агата, ако не се бе погрижил мача да не се играе

CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
- Ron Jeremy
- Контакти:
ivo55 написа:Ми не можеш разбира се, иначе щеше ли да си фен на "локомотив"![]()
Не усещаш ли , че нещо взе да писваш на всички ...що не се спреш
ex Popeye
ivo55 написа:Ми не можеш разбира се, иначе щеше ли да си фен на "локомотив"![]()
По твоята логика Левски пребиха ЧМ с 5 : 1 като в състава им бяха всички титуляри, Септември направи същото. Според теб Лудогорец по-слаби ли са от Левски и Септември като домакини за да не могат да бият същия отбор които и вие бихте насред Варна.
Според мен Лудогорец колкото и да бяха в криза щяха да победят , просто защото са по-класният отбор и имаха цел в мача.
А съм фен на "Локомотив 1929" още от селските групи, а не съм припознал селски отбор от Микре като някои други привърженици, но това не е тема за форума на моряците.
А ми имаш си право на мнение.
Иначе, понеже ме питаш - според мен да, без Марселиньо, Вандерсон и Кешерю, са много по-слаби.
Иначе, понеже ме питаш - според мен да, без Марселиньо, Вандерсон и Кешерю, са много по-слаби.
Пребихме ги, да. Хайде сега ти сподели информация вие колко пъти ги пребихте? То и вас пребихме ако става въпрос. Само че един път. А защо не стана два пъти- не знам. Искам да знам и поради каква причина трябва да ни е симпатичен отбора на Хаяско. Някакви специални заслуги ли има микренския гном към Черно Море. И друг въпрос имам- в двата ни мача в София всичко ли беше ОК? Защото в първия още в първата минута някакъв черньо искаше да изкорми вратаря ни, но всичко беше точно. Във втория пък един депутат така надуваше свирката че сякаш надуваше микренска гайда. Дали пък не беше случайно че тези два мача ги свири един и същ палячо?
Да разбирам ли, че според теб Ганчев е платил, за да стане втори?
Или че, за да играеш за победа срещу Разград, трябва Ганчев да ти е симпатичен.

Или че, за да играеш за победа срещу Разград, трябва Ганчев да ти е симпатичен.
- zelena_varna
- Контакти:
Стига сте го хранили този вездесъщият интелектуалец. Оставете го в миманса... да си мисли, че въздейства на пролетариата... По-лесно се живее в измама 

-
- Контакти:
Като за говорихме за лоши неща, които се случват на някои нека видим едно нещо. Има едно отборче, което СЕ НАДУПИ през 1999 г. на Литекс с 2:3 само, за да прецака рогатите за титлата. Същото отборченце 2014 г. СЕ НАДУПИ на Локо Сф, за да го спаси от изпадане. ВЕДНАГА след това ОТБОРЧЕНЦЕТО се РАЗПАДНА! Жалките му фенове бяха принудени да ПРИПОЗНАЯТ някакъв мелез нямащ НИЩО ОБЩО с техния отбор! НИЩО ОБЩО! И дотам са се навели, че търпят един СЕЛЯК да оплюва легендите им, а те му правят ибрици! Нещо повече. Те смятат, че имат шампионски манталитет - смешници! За времето в което цяла България ги ПРОКЪЛНА им се лсучиха и немалко евроидиотизми!
- МУРА - резил
- ЗИМБРУ - резил
- РИГА - резил
- Ботев Пд - отпадане след като купиха съдията, подари им дузпа, изгони 2 от Ботев - безаналогови идиоти!
ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ КЪЛНЕ тези жлакари. Припознати, мелези, ребрандирани, Тирета....тези даже вече НЯМАТ СОБСТВЕНО ИМЕ! На ваше място изобщо не бих коментирал подобни тенденции
- МУРА - резил
- ЗИМБРУ - резил
- РИГА - резил
- Ботев Пд - отпадане след като купиха съдията, подари им дузпа, изгони 2 от Ботев - безаналогови идиоти!
ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ КЪЛНЕ тези жлакари. Припознати, мелези, ребрандирани, Тирета....тези даже вече НЯМАТ СОБСТВЕНО ИМЕ! На ваше място изобщо не бих коментирал подобни тенденции
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.