КБ /Ботев Пд - Черно море/ 04.04 четвъртък 18.30

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Marlboro
Контакти:

Re: КБ /Ботев Пд - Черно море/ 04.04 четвъртък 18.30

Мнениеот Marlboro » 05 апр 2019 07:16

guglata написа:Пожелавам на Ботев да вземат купата. Това не беше нашият мач, нищо не се получаваше. Ужасно много сгрешени пасове, почти не взехме единоборство, Ботев изтърваха да ни бият в редовното време, а ние не създадохме нищо напред. Има и такива мачове когато нищо не се случва както трябва, надявам се да се вдигнат и да се представят в друга светлина в неделя.

Това беше много важен мач,за който имахме премного време за подготовка и мислене.И видиш ли,точно в този мач нищо не се получаваше.Логично отпаднахме,не бяхме по слаби,но не бяхме и по добри от Ботев.За съжаление на феновете от цяла Европа,май и тази година няма да ги радваме в турнирите на УЕФА.

Потребителски аватар
'enki'
Контакти:

Мнениеот 'enki' » 05 апр 2019 08:25

Честно казано и мен много ме учуди подбора на играчите за изпълнение на дузпи. Минчев трябваше да бъде между първите двама изпълнители. Кики пълно недоразумение, докато Панайотов, Фенуш, Димов ираят слабо, този нищо не играе. Не знам поради каква причина попада в групата.

stanleys
Контакти:

Мнениеот stanleys » 05 апр 2019 09:47

Като се обърне каруцата, пътища много и си давам сметка че е най-лесно да критикуваш, когато всичко е свършило (по най-неприятния възможен начин). Но ако зависеше от мен - наистина точно тези тримата, които пропуснаха, щяха да са ми последен избор за изпълнители

Трябваше да търсим победа в редовното време или в продълженията, дузпите са винаги една лотария, а имах чувството че и не бяхме готови за тях, за разлика от Ботев - което според мен не е професионално

Най-лошия сценарий беше този - играеш 2 мача за 6 дни, от които втория 120 минути, оставаш капо, пътуваш из цяла България и след още 2 дена имаш нов тежък мач. Момчетата ще са герои, ако вземат нещо от него, трябва да им помогнем в неделя :!:

Onq

Мнениеот Onq » 05 апр 2019 10:04

Треньорите се сменят, простотиите при дузпите не. Явно Жоржиньо и Минчев ги пазихме за девета и десета дузпа. Отделно, да се решават изпълнителите 30 секунди преди дузпите... Както и да е, просто тази аматьорщина сме я гледали вече прекалено много пъти. Не ми било Каварна, ами Коматево. Не били Домакинов и Бачев, а Димов и Панайотов.

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 05 апр 2019 12:33

извън всичко коментирано до момента - това беше един от най-коректните мачове между български отбори, който съм гледал някога! един жълт картон в редовното време. почти никакви фалове през първото полувреме, не се сещам и лекарските екипи да са влизали през него. а играта през цялото време на сравнително високи обороти. браво и на двата тима!
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

Потребителски аватар
thisisthelife
Контакти:

Мнениеот thisisthelife » 05 апр 2019 20:31

Много странен подбор за изпълнители на дузпи. Реално, само Патрик беше точен избор. Какъв го диреха там Панайотов и Димов, не знам. Говорейки за последния - кога този индивид ще седне на пейката? В последните 3 мача - 2 дузпи заради него, а в един от най-важните ни мачове пропусна такава. За останалите - слаб мач, но има и такива. Ботев са доста симпатичен отбор, пожелавам им успехи.
Truth is hate for those that hate the truth.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 06 апр 2019 11:39

thisisthelife написа:Много странен подбор за изпълнители на дузпи. Реално, само Патрик беше точен избор. Какъв го диреха там Панайотов и Димов, не знам. Говорейки за последния - кога този индивид ще седне на пейката? В последните 3 мача - 2 дузпи заради него, а в един от най-важните ни мачове пропусна такава. За останалите - слаб мач, но има и такива. Ботев са доста симпатичен отбор, пожелавам им успехи.

Освен,че Димов направи троен шлем с дузпите в последните 3 мача, след негова грешка стана и гола на Ботев. А точно тези тримата дето изтърваха дузпите ще ги запомним само с това при престоя си на Тича. Иначе наистина коректен мач като изключим двата зверски опита на Апостолов да счупи краката на Жоро.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 06 апр 2019 15:23

Тези тримцата с нищо позитивно няма да бъдат запомнени.
Димов е за Б-група.
Панайотов цяла година ганкиното играе.
Кики-ту :mrgreen: , нямам си на идея и той защо е в отбора.

Върни се в “Черно море”