21 кръг /Черно море - ЦСКА-София/ 16.02 събота 15.00

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Re: 21 кръг /Черно море - ЦСКА-София/ 16.02 събота 15.00

Мнениеот mursusaid » 17 фев 2019 17:01

Delija написа:Браво Моряци! Прекрасно изигран мач и заслужена победа!!!!

Интересно ми е само, с наказнията на Витанов и Панайотов - на кого ще се заложи за втори дефанзивен (предполагам единият ще е Андраде)???

Има варианти.Единия от тях е да върне Жоро по назад,а измежду Кики и Божилов да е зад нападателя или новия Родриго ли се казваше.Друг вариант е да избере някой от младоците до Патрик,което лично на мен ще ми хареса.
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 17 фев 2019 18:46

damyanov1963 написа:Как да не сме грандове бе, вижте само колко публика идва на игрището ви, когато играете с нас и колко с другите тимчета разни. А че некви гагаузи ни мразят ми е през оная работа.

На първи мач от всеки полусезон стадиона ни е пълен, ама ти си живей с твоите теории. Не ни пречиш :geek:
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 17 фев 2019 19:17

...Браво на моряците и за Бога-не изпускайте Минчев да замине!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 18 фев 2019 12:06

TristaNNN написа:
Mathias_Coureur написа:Отличен мач направихме , надиграхме тотално ЦСКА-София и напълно заслужено ги победихме! Всички футболисти се раздадоха на максимума , браво и на Илиан Илиев , отлична подготовка е направил!
----
Нали щяхме да лягаме на ЦСКА-София, както твърдяха Тристан и някои други?

Ами да си призная, изненадахте ме. Не очаквах, че ще дадете такава битка на оранжевите, но и не тъгувам по несбъднатата си прогноза.

Не,батенце.Просто ти си много скаран с прогнозите. :lol: :lol: Поне те да ти бяха читави от всичко,ама нейсе.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

bsz1916
Контакти:

Мнениеот bsz1916 » 18 фев 2019 16:02

Някой чел ли е глупостите на Любо Пенев от последната му пресконференция ? По наглост и дебелоочие Чичовото ще надмине дори Стойчо Младенов и Стойкас Стоилас . След като БФС вкара този отбор незаконно в създадената за тази цел ППЛ , сега пък те са виновни , че съдиите не помагат достатъчно на отбора му да печели мачовете си .

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 18 фев 2019 21:56

Пенев май е на тежки наркотици :lol:
За вас моряци ний живеем...

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 18 фев 2019 23:37

icko65 написа:...Браво на моряците и за Бога-не изпускайте Минчев да замине!

Хайде,почна се.....започнаха да мътят главата на Минчев разни шопски журналисти и клубове ментета! /за справка вж. Одисеята на Китанов: "До Етрополе и назад"/

ИЗВЪНРЕДНО: Черно море иска 2 млн. от ЦСКА за футболист
Novsport
ЦСКА проявява интерес към 17-годишния юношески национал на Черно море Мартин Минчев.
Нападателят направи много силен мач за варненци срещу червените в събота и бе с основна заслуга за победата на своя тим.
Минчев, който е юноша на Черно море, има 2 гола и 6 асистенции за Черно море в 15 мача през сезона досега.
Според неофициална информация от "Тича" искат 1 милион евро за правата на младока, а интерес към него има и от чуждестранни клубове.
Трансферният прозорец в България затваря на 28 февруари.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 19 фев 2019 11:19

delqnski47 написа:
TristaNNN написа:
Mathias_Coureur написа:Отличен мач направихме , надиграхме тотално ЦСКА-София и напълно заслужено ги победихме! Всички футболисти се раздадоха на максимума , браво и на Илиан Илиев , отлична подготовка е направил!
----
Нали щяхме да лягаме на ЦСКА-София, както твърдяха Тристан и някои други?

Ами да си призная, изненадахте ме. Не очаквах, че ще дадете такава битка на оранжевите, но и не тъгувам по несбъднатата си прогноза.

Не,батенце.Просто ти си много скаран с прогнозите. :lol: :lol: Поне те да ти бяха читави от всичко,ама нейсе.

Нямам против да не ми излизат прогнозите, особено когато това е срещу пребоядисания и преместен от Ловеч клуб.
Пък ако знаеш и колко ми е зор, все пак това е форум - място за разтоварване и развлечение. Иначе, как е, хареса ли ти интервюто на Чичовото, след като във Варна играхте Ганкиното? Мислиш ли, че мъжката версия на Корнелия Нинова може да падне и още по-ниско, или това е дъното за ютията? :?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Черно море”