Левски иска Сашо Александров от Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
deepblue1963

Re: Левски иска Сашо Александров от Черно море

Мнениеот deepblue1963 » 27 яну 2010 16:47

"По повод на информациите, че Левски се интересува от защитника на Черно море Александър Александров, мениджърът на Левски Георги Иванов първоначално отказа коментар, с мотива, че спира да коментира всички появили се информации в медиите, свързани с шампионите.
След това Гонзо се поинтересува с какво пак е замесен отбора на „сините”. Той се съгласи на кратък коментар.
„Уважавам всички футболисти, но към този Александър Александров нямаме интерес, заяви Георги Иванов. Не знам дали от Черно море го продават, но от там аз взех този Александров, който ми трябваше. Останалото са спекулации.”"
Предполагам,че това слага край на дискусията,която не би трябвало да съществува изобщо,както се вижда от изявлението на Г.Иванов.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Re: Левски иска Сашо Александров от Черно море

Мнениеот Ticha » 27 яну 2010 16:52

Ние това си го знаехме. От нашето ръководство бяха съобщили че няма дори запитване за играча. А от къде тръгна тази информация? От Гонг. Айде да не продължавам нататък че все още пиша в техния форум. ;)

Върни се в “Черно море”