ЧРД да Дани Димов
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- Sagittarius
ЧРД да Дани Димов
Не виждам тема за 21 РД на най-прогресиращия футболист на Варна. Очаквам тази пролет да израства още повече,момчето където не е играл-там не е бил капитан(България 17,България 19,Черно Море-юноши),физическите данни на Мариян Христов,поглед над играта и чудесен пас.Нека е жив и здрав и скоро да се случи логичното-да бъде капитан и на Черно Море,със сигурност скоро ще е най-добрия ни играч 

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
Re: ЧРД да Дани Димов
ЧРД,жив и здрав и да пробие скоро при мъжете!
- Ticha
- Контакти:
Малко закъсняхме. Рожденият му ден беше в четвъртък. Все пак, много успехи и само напред! 

Ч.Р.Д и от мен, Дани. Все по силен на терена и по-големи успехи със зеления екип! 

След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
ЧРД и много бъдещи успехи 

ZARAA написа:ЧРД,жив и здрав и да пробие скоро при мъжете!
жив и здрав и от мен пс-колега,Дани Димов отдавна е пробил при мъжете и играе в първия отбор

HASTA DE LA VICTORIA
Здраве и късмет Дани.Ти си един от моряците които заслужават националния тим.Дано да стигнеш до него,някой ден.
Само Черно море.
Жив и здрав!Пожелавам му след време да стане лидер на отбора,да облече и националната фланелка и успехи в живота!
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
thebully написа:ZARAA написа:ЧРД,жив и здрав и да пробие скоро при мъжете!
жив и здрав и от мен пс-колега,Дани Димов отдавна е пробил при мъжете и играе в първия отбор![]()
![]()
Имах предвид в мъжкия национален отбор