Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
sixtynine написа:Ако ЧМ играят, както играха с ЦСКА няма причина да загубят тоя мач. Освен ако тимаджиите не са направили неква схема със Спас.
guglata написа:Първо ще е мача с Етър, после с Левски.
Аз съм оптимист, че ще вземем точки от мача с Левски. Надявам се на три както и се надявам да продължават да играят 3-4 юноши въпреки оздравяването на някои от по-възрастните футболисти. Ако покажат постоянство нека ги наложи като титуляри Илиян.
ogrizko написа:23 кръг няма да се играе, така че явно се очертава да имаме мач с Левски. Което за мен НЕ е по-добрия вариант.. първо, че срещу Етър можеше да затвърдим доброто представяне от мача с оранжевите, второ можеше да пробваме нещо по-различно като постройка и изпълнители и да се подготвим по-добре за мача си с Левски, трето ....според мен малко ще падне мотивацията след мачове с двата съдийски гранда и след тях - ЕтърНай-много ако изкопчим пак Х от Левски, да си паднем 2-3 на 0 от Етър другата седмица
но както и да е... по-добре така, отколкото пък да се контузят 3-4 заради времето, а и ако играем пак с толкова младежи не ги знам как ще издържат на -10 да играят
срещу Левски очаквам просто да покажем добра игра и каквото стане!
damyanov1963 написа:Коментара ти точно описва психологията на малките отборчета. През цялото първенство се готвите да се представите добре с/у "двата съдийски гранда" (колко предвидливо сте ги кръстили "съдийски", най-добрата застраховка от евентуална загуба), в останалите мачове с не-съдийските отбори може да си падате с по 3-4 гола. Тогава само публиката ви е виновна, понеже тя се мотивира да ви подкрепя, като " хвърля бутилки и псува" само с/у "съдийските" грандове.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта