Зимни спекулации, трансфери и контролни премеждия 2017-18

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Ron Jeremy
Контакти:

Re: Зимни спекулации, трансфери и контролни премеждия 2017-18

Мнениеот Ron Jeremy » 31 яну 2018 10:44

Аз пьк мисля, че липсата на вкарани голове определено си е проблем и ме притеснява. Дано Божилов по-скоро се оправи. За мен той и М.Огнянов бяха в оснавата на повечето ни голове досега, и вьобще на по-интересните ни атаки този полусезон.
:o това беше изречението на годината , а простотиите по адрес на Жоро ги оставям на страна
ex Popeye

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 31 яну 2018 12:21

Ето вкарахме първите голове :) Радва ме това,че Илиян опитва да играе с двама централни нападатели и Кузма и Р.Василев са играли заедно напред,което при предишните ни треньори сякаш бе забранено,да се играе с двама централни нападатели
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
'enki'
Контакти:

Мнениеот 'enki' » 31 яну 2018 17:45

Ron Jeremy написа:
Аз пьк мисля, че липсата на вкарани голове определено си е проблем и ме притеснява. Дано Божилов по-скоро се оправи. За мен той и М.Огнянов бяха в оснавата на повечето ни голове досега, и вьобще на по-интересните ни атаки този полусезон.
:o това беше изречението на годината , а простотиите по адрес на Жоро ги оставям на страна

мой, айде някой да може да има и друго мнение. това че някои хора тук повтарят едни и сьщи мантри по сто пьти не означава, че всички трябва да мислим като тях. аз си имам собствено мнение. това, че не ти харесва, е твой проблем.

Потребителски аватар
violetovgeneral
Контакти:

Мнениеот violetovgeneral » 31 яну 2018 20:23

'enki' написа:
Ron Jeremy написа:

мой, айде някой да може да има и друго мнение. това че някои хора тук повтарят едни и сьщи мантри по сто пьти не означава, че всички трябва да мислим като тях. аз си имам собствено мнение. това, че не ти харесва, е твой проблем.

много ясно,нали за това е този форум?

Stariq
Контакти:

Мнениеот Stariq » 31 яну 2018 21:16

violetovgeneral написа:Нека си гиворим без задръшки,това е истината.

Някои и си пийвате без задръШки :D :D :D

Потребителски аватар
botzy
Контакти:

Мнениеот botzy » 31 яну 2018 21:43

Темата е за зимната подготовка, трансфери и т.н.,ако някой има информация- нека сподели!Но да се пишат празни приказки, колкото да си чешем мазолите май няма нужда!Кой пиел,кой пушил,корпоративен данък...бла,бла!Днес имаше 2 контроли,тука си пишете някакви хуморески.
GO HARD OR GO HOME!

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 01 фев 2018 07:11

аз го добавих в някакъв списък и сега не виждам какво пише, че се изнервям от 100 мнения едно след друго и без никакъв смисъл :lol: :lol:
ИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Черно море”