Аз пьк мисля, че липсата на вкарани голове определено си е проблем и ме притеснява. Дано Божилов по-скоро се оправи. За мен той и М.Огнянов бяха в оснавата на повечето ни голове досега, и вьобще на по-интересните ни атаки този полусезон.
Зимни спекулации, трансфери и контролни премеждия 2017-18
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- Ron Jeremy
- Контакти:
Re: Зимни спекулации, трансфери и контролни премеждия 2017-18
ex Popeye
Ето вкарахме първите голове
Радва ме това,че Илиян опитва да играе с двама централни нападатели и Кузма и Р.Василев са играли заедно напред,което при предишните ни треньори сякаш бе забранено,да се играе с двама централни нападатели
За вас моряци ний живеем...
-
green blood
- Контакти:
Моряци,мача с Тосно от 16:00 по Sportal
-
green blood
- Контакти:
-
green blood
- Контакти:
36 мин. Фенуш 1:0
Ron Jeremy написа:Аз пьк мисля, че липсата на вкарани голове определено си е проблем и ме притеснява. Дано Божилов по-скоро се оправи. За мен той и М.Огнянов бяха в оснавата на повечето ни голове досега, и вьобще на по-интересните ни атаки този полусезон.това беше изречението на годината , а простотиите по адрес на Жоро ги оставям на страна
мой, айде някой да може да има и друго мнение. това че някои хора тук повтарят едни и сьщи мантри по сто пьти не означава, че всички трябва да мислим като тях. аз си имам собствено мнение. това, че не ти харесва, е твой проблем.
- violetovgeneral
- Контакти:
'enki' написа:Ron Jeremy написа:Аз пьк мисля, че липсата на вкарани голове определено си е проблем и ме притеснява. Дано Божилов по-скоро се оправи. За мен той и М.Огнянов бяха в оснавата на повечето ни голове досега, и вьобще на по-интересните ни атаки този полусезон.това беше изречението на годината , а простотиите по адрес на Жоро ги оставям на страна
мой, айде някой да може да има и друго мнение. това че някои хора тук повтарят едни и сьщи мантри по сто пьти не означава, че всички трябва да мислим като тях. аз си имам собствено мнение. това, че не ти харесва, е твой проблем.
много ясно,нали за това е този форум?
violetovgeneral написа:Нека си гиворим без задръшки,това е истината.
Някои и си пийвате без задръШки :D :D :D
Темата е за зимната подготовка, трансфери и т.н.,ако някой има информация- нека сподели!Но да се пишат празни приказки, колкото да си чешем мазолите май няма нужда!Кой пиел,кой пушил,корпоративен данък...бла,бла!Днес имаше 2 контроли,тука си пишете някакви хуморески.
GO HARD OR GO HOME!
аз го добавих в някакъв списък и сега не виждам какво пише, че се изнервям от 100 мнения едно след друго и без никакъв смисъл