Аз пьк мисля, че липсата на вкарани голове определено си е проблем и ме притеснява. Дано Божилов по-скоро се оправи. За мен той и М.Огнянов бяха в оснавата на повечето ни голове досега, и вьобще на по-интересните ни атаки този полусезон.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Аз пьк мисля, че липсата на вкарани голове определено си е проблем и ме притеснява. Дано Божилов по-скоро се оправи. За мен той и М.Огнянов бяха в оснавата на повечето ни голове досега, и вьобще на по-интересните ни атаки този полусезон.
Ron Jeremy написа:Аз пьк мисля, че липсата на вкарани голове определено си е проблем и ме притеснява. Дано Божилов по-скоро се оправи. За мен той и М.Огнянов бяха в оснавата на повечето ни голове досега, и вьобще на по-интересните ни атаки този полусезон.това беше изречението на годината , а простотиите по адрес на Жоро ги оставям на страна
'enki' написа:Ron Jeremy написа:Аз пьк мисля, че липсата на вкарани голове определено си е проблем и ме притеснява. Дано Божилов по-скоро се оправи. За мен той и М.Огнянов бяха в оснавата на повечето ни голове досега, и вьобще на по-интересните ни атаки този полусезон.това беше изречението на годината , а простотиите по адрес на Жоро ги оставям на страна
мой, айде някой да може да има и друго мнение. това че някои хора тук повтарят едни и сьщи мантри по сто пьти не означава, че всички трябва да мислим като тях. аз си имам собствено мнение. това, че не ти харесва, е твой проблем.
violetovgeneral написа:Нека си гиворим без задръшки,това е истината.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта