Зимни спекулации, трансфери и контролни премеждия 2017-18

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

TNT
Контакти:

Re: Зимни спекулации, трансфери и контролни премеждия 2017-18

Мнениеот TNT » 09 яну 2018 18:01

Както са го написали,все едно града не му е харесал.Града ви си е дип харен,ами явно като отбор не сте много атрактивни. :roll: То пък като погледнеш Верея каква атракция са...... :lol: Там поне няма кой да го хука като сбърка.Освен треньора де. :mrgreen: Явно повече парички е очаквал....
когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!

sicilianecat
Контакти:

Мнениеот sicilianecat » 09 яну 2018 21:11

зеления написа:Какво го коментирате тоя шушляк? Спас Делев No2. Да ходи да се чука с козите в зарата и толкоз. Прекалено много внимание му отделяте.

Той да беше Спас Делев, да си скубим косите от яд, ама тоя освен фамилията, с какво друго впечатлява, почти никой от форума не го бе чувал. Може и добър футболист да е, но е несериозно да дойдеш и на другия ден да кажеш ами не става, пълна излагация.

Потребителски аватар
botzy
Контакти:

Мнениеот botzy » 09 яну 2018 21:12

Ръководството може да му уреди наистина,като види табела Варна да се напикава!Не е там проблема!Селска пръчка,обещали му 1000 лв. повече някъде и готово!Да си ходи,такива тука не ни трябват,по добре сега,отколкото цяла пролет да го псуват!
GO HARD OR GO HOME!

Потребителски аватар
violetovgeneral
Контакти:

Мнениеот violetovgeneral » 09 яну 2018 21:25

Хахахах за него ли пишете?Дори не знех кой е той.Негова си работа.То голяма загуба е....хахаха.Сега не ни хващат,защото така си го направихме да е.Нещата си идват на мястото. :lol:

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 09 яну 2018 21:29

botzy написа:Ръководството може да му уреди наистина,като види табела Варна да се напикава!Не е там проблема!Селска пръчка,обещали му 1000 лв. повече някъде и готово!Да си ходи,такива тука не ни трябват,по добре сега,отколкото цяла пролет да го псуват!

И аз съм на мнение, че от някъде му мътят главата с обещания!!!Но Зеления е напълно прав!!!Какъв е този, че да го обсъждаме?Да е жив и здрав, ние си гледаме отбора!!!

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 10 яну 2018 08:13

Черно море напира за юноша на ЦСКА
http://www.kotasport.com/%D1%87%D0%B5%D ... %BA%D0%B0/

Черно море води преговори за привличането на юношата на ЦСКА Петър Витанов. Качествата на полузащитника са добре познати на треньора Илиан Илиев, тъй като двамата работиха заедно през есента във Верея, пише „Тема спорт“. 22-годишният футболист записа 16 мача за старозагорци в елита, а сега наставникът иска да го вземе при „моряците“.
За да се стигне до трансфера обаче, първо трябва да се разберат ръководствата на Черно море и Верея, тъй като халфът има действащ договор със заралии. Очаква се съвсем скоро да има развитие по сделката и халфът да акостира на „Тича“.
Според запознати Витанов нямал нищо против да облече фланелката на „моряците“.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
ti4a70
Контакти:

Мнениеот ti4a70 » 10 яну 2018 10:14

Някой може ли да даде повече инфо за този Витанов?
БЯХ МАЛЪК, СЕГА СЪМ ГОЛЯМ, КОГАТО ОСТАРЕЯ ПАК ЩЕ СЪМ ТАМ - НА "ТИЧА" СТАДИОНА ЛЮБИМ!

sicilianecat
Контакти:

Мнениеот sicilianecat » 10 яну 2018 11:17

На мен ми стига, че е бил титуляр от хита в първенството Верея, който отбор при обективно съдийство щеше да е 3-ти в класирането. Доста висок за халф, имаме нужда от такива играчи.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 10 яну 2018 16:04

ti4a70 написа:Някой може ли да даде повече инфо за този Витанов?

Интелигентно момче ( не колкото Иво Димов :mrgreen: ), работливо.
Принципно е вътрешен халф, но ние го използвахме във втория отбор и в защита.
Аз го харесвах. Липсва му малко скорост и увереност - в много случаи бърза да се освободи от топката.
Има хляб в него.
Пожелавам му успех, при Илиян е в добри ръце!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Ron Jeremy
Контакти:

Мнениеот Ron Jeremy » 10 яну 2018 17:01

blue avalanche написа:
sicilianecat написа:На мен ми стига, че е бил титуляр от хита в първенството Верея, който отбор при обективно съдийство щеше да е 3-ти в класирането. Доста висок за халф, имаме нужда от такива играчи.

Не че нещо, ама той и Бенгюзов беше титуляр в "хита". И не е джудже. Ама минал-заминал...

каза ли нещо ?
ex Popeye

Върни се в “Черно море”