Зимни спекулации, трансфери и контролни премеждия 2017-18
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Зимни спекулации, трансфери и контролни премеждия 2017-18
Трансферна цел номер 1 Будинов предпочете Септемрви, Дани Кики и той се насочи към Берое, селекцията зацикли.
-
- Контакти:
blue avalanche написа:sicilianecat написа:Най-добре е Жоро Илиев да се подготвя за треньорска професия и да поеме отбора през лятото, след като Илиян Илиев и ТИМ не могат да се разберат, това за мен е най-добрия вариант, стига сме учили на треньорство разни физкултурници, червени или сини легенди, по-добре Жоро Илиев да се учиЩе му се даде време от феновете със сигурност, би било много глупаво да се повтори грешката с Илиян Илиев.
А най-добре е Г.Илиев да си остане в спомените на феновете като легенда - ФУТБОЛИСТ.
Защото, колкото и време да му дадете, като ви изгермечат 5-6 пъти и ще го "хвърлите в канавката". Омърсен и опозорен.
И как ще "поеме отбора през лятото" като няма тапия???
И Илиян Илиев нямаше тапия 2004, стана треньор веднага след бенефисния си сезон при нас. Айде малко по-сериозно, вашият пък най-велик треньор за всички времена Мъри Стоилов каква тапия имаше?! Жоро Илиев е един от най-интелигентните футболисти у нас, сигурен съм, че ще стане добър треньор от него, играл е дълги години у нас и познава родната действителност перфектно, изградил си е имидж и уважение, все важни неща за първите стъпки на един треньор у нас.
А омърсените и опозорените са все ваши легенди, както и на припознавачите, после идват при нас да ги учим за треньори, не мерси, по-добре са учим на треньорство хора, които милеят за Черно море!
- blue avalanche
- Контакти:
sicilianecat написа:И Илиян Илиев нямаше тапия 2004, стана треньор веднага след бенефисния си сезон при нас. Айде малко по-сериозно, вашият пък най-велик треньор за всички времена Мъри Стоилов каква тапия имаше?! Жоро Илиев е един от най-интелигентните футболисти у нас, сигурен съм, че ще стане добър треньор от него, играл е дълги години у нас и познава родната действителност перфектно, изградил си е имидж и уважение, все важни неща за първите стъпки на един треньор у нас.
А омърсените и опозорените са все ваши легенди, както и на припознавачите, после идват при нас да ги учим за треньори, не мерси, по-добре са учим на треньорство хора, които милеят за Черно море!
1. Няма начин някой да е станал ст.треньор без лиценз.
2. Условията "...играл е дълги години у нас и познава родната действителност перфектно, изградил си е имидж и уважение..." са валидни за много футболисти, които НЕ СТАНАХА добри треньори. Айде малко по-сериозно и без клишета.
Защо, например, Т.Марев не стана треньор на мъжкия отбор на Ч.море? Той не отговаря ли на тези условия?
3. В.Вуцов беше треньор ПЪРВО при вас преди да дойде в Левски. Видяхме колко го "научихте"!

Вече и Септември не можем да надцакаме.След като не можахме да вземем Будинов,може да върнем Живко.Има висок ръст и ниски финансови претенции.Идеален за нашите шефове!Пък и като нямаме треньор,за какво ни са нови футболисти?
Този Георги Ангелов дето го разправяхте към Полша щял да заминава...
Нормално за Будинов да избере Септември ...той каза, че Ники Митов го е убедил ..а ако Митов има силно качество това е да мотивира, да предава ентусиазма си и подобни...
На Луканов не ми изглежда това да е от силните му качества... така че всеки по-емоционален играч би предпочел Септември. И аз ако не бях фен на Черно море щях да ида в Септември и да търся треньор - мотиватор, отколкото да дремя на разни анализи и да се унасям от спокойствието..
Добре, че подписахме с Макенджиев поне и имаме вратар, че иначе сериозно щях да се притесня. Ако нататък се издъним със селекцията, да пускаме младежите и толкоз

Нормално за Будинов да избере Септември ...той каза, че Ники Митов го е убедил ..а ако Митов има силно качество това е да мотивира, да предава ентусиазма си и подобни...

Добре, че подписахме с Макенджиев поне и имаме вратар, че иначе сериозно щях да се притесня. Ако нататък се издъним със селекцията, да пускаме младежите и толкоз

а бе още ли не разбрахте ,че не е Луканов тренера друг ще прави селекция след нова година тези будиновци кикита никой не ги е искал освен някой журналист и подето от нас пред компа споко ще има изненади още малко потрайте
-
- Контакти:
ti4a написа:а бе още ли не разбрахте ,че не е Луканов тренера друг ще прави селекция след нова година тези будиновци кикита никой не ги е искал освен някой журналист и подето от нас пред компа споко ще има изненади още малко потрайте
След като Илиян Илиев обяви, че остава във Верея и на пролет, тези "изненади" едва ли ще ни въодушевят, най-много да се окаже верен слуха за Джуджето(червеното).
Честита Коледа на всички! Живи, здрави и много късмет!
Сега, няколко думи за "селекцията ни"...
Всички по-читави играчи на Пирин (например Стилиян Николов, Макенджиев) вече си намериха нови отбори (единия дойде при нас, което е добре), Берое взеха Будинов, най-вероятно Кики и всичко по-качествено от Верея (например Аргилашки, Бенгюзов, Ил. Йорданов), в Дунав (например Будинов, Васко Шопов, Хубчев) нещата се поуспокоиха, който заминал...заминал, но не и при нас. Интересно ми е ние от къде ще вземем някакви нови футболисти, може би от Лудогорец, или ЦСКА, или Левски (те вече си махнаха ненужните, може би този Георги Ангелов е приличен играч). Както бях изразил мнение наскоро, при нас ще дойдат футболисти, които никой никъде не ги иска и съответно нямаме никаква конкуренция за тях. Ето, оказах се прав, футболисти, които ги искаха и от Берое, отидоха точно там, а не дойдоха при нас. Разбира се, ако е вярно, че сме искали или Будинов, или Кики...Много приятно съм изненадан, че Макенджиев избра Черно море, приличен вратар е определено, това дава някаква надеждичка, макар и малка. Ще видим, засега нищо различно от преди, за съжаление...
Сега, няколко думи за "селекцията ни"...
Всички по-читави играчи на Пирин (например Стилиян Николов, Макенджиев) вече си намериха нови отбори (единия дойде при нас, което е добре), Берое взеха Будинов, най-вероятно Кики и всичко по-качествено от Верея (например Аргилашки, Бенгюзов, Ил. Йорданов), в Дунав (например Будинов, Васко Шопов, Хубчев) нещата се поуспокоиха, който заминал...заминал, но не и при нас. Интересно ми е ние от къде ще вземем някакви нови футболисти, може би от Лудогорец, или ЦСКА, или Левски (те вече си махнаха ненужните, може би този Георги Ангелов е приличен играч). Както бях изразил мнение наскоро, при нас ще дойдат футболисти, които никой никъде не ги иска и съответно нямаме никаква конкуренция за тях. Ето, оказах се прав, футболисти, които ги искаха и от Берое, отидоха точно там, а не дойдоха при нас. Разбира се, ако е вярно, че сме искали или Будинов, или Кики...Много приятно съм изненадан, че Макенджиев избра Черно море, приличен вратар е определено, това дава някаква надеждичка, макар и малка. Ще видим, засега нищо различно от преди, за съжаление...
За Будинов сбърках, сорри...Той избра Септември, но не и нас в крайна сметка...Ако въобще сме го искали, честно казано, но за България е приличен нападател, то просто няма други български читави нападатели, кой да вземеш...така по-достъпни за нас, от финансова гледна точка, че нямаме пари и изнемогваме финансово

Ааа....забравих, че ние сме по "легендите" на Левски, които много обичат обора, само за там мислят, даже и в еротичните си сънища, примери колкото искаш. Ето го и г-н Старокин, много обичал Левски и им желаел всичко най-добро...