17 кръг /Черно море - Пирин/ 24.11 петък 17.30
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- thisisthelife
- Контакти:
Re: 17 кръг /Черно море - Пирин/ 24.11 петък 17.30
Аз лично по-безидеен Черно Море не съм гледал никога. Дори и при Прическата и Генов имаше някаква мисъл, било то и минимална. Сега няма абсолютно никаква - 45 минути кюскане на топката в средата, пасовете са предимно назад, а за импровизация някаква е несериозно да се говори. Не знам Луканов за какво поведение говори, не знам на какви наркотици е, но да се разкара по-бързо и да идва Илиев.
Truth is hate for those that hate the truth.
Айде ве Луканов пусни някой юноша най-накрая. Колко още играчи трябва да се контузят, за да пробва юношите. Сукуна и Зехиров така или иначе всеки мач играят без значение колко слаби са.
Иначе, що се касае за мача, сме абсолютно безидейни, но затова пьк добре подредени
. Пьлна скука. Дано да дойде Илиян Илиев. В противен случай за мен сезоньт е приключил. Още отсега усещам, как ще направим зимната подготовка вьв Варна и ще имаме чудните 5 контроли с обичайните заподозрени.
Иначе, що се касае за мача, сме абсолютно безидейни, но затова пьк добре подредени
Това ми е последното стъпване на Тича докато тоя капут ни е треньор!!!
Просто Пирин имаха късмет и си взеха важна победа.

Левски завинаги в моето сърце