Всекидневна за отбора на моряците

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Air_Smuggler_FU

Re: Гонзо напусна! Търсим нов треньор...

Мнениеот Air_Smuggler_FU » 21 сеп 2017 18:52

Нищо не казвате за Ангел Червенков... Безработен е, ставал е шампион с Литекс, ... е, и с парите на ГГ :lol:

Тъкмо ще заздравите отношенията. :lol:

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 21 сеп 2017 19:02

sicilianecat написа:
Sinite ot Sofia написа:Може би не тук е темата и със сигурност не е с цел дребнаво заяждане.. бих искал да попитам, обаче, кому е нужен този нов стадион, за който споменавате, при положение, че като изключим мачовете с нас и ребрандирания отбор от град Ловеч, "Тича" пустее? В близкото минало, пак без да имате някакви успехи, агитката ви сякаш бе по - солидна. Какво се промени и защо хората не ходят на мачове на ЧМ?

То по тази логика не трябва да има нови стадиони у нас, защото всички остават пусти, вашият не е никакво изключение един път на 3 години го пълните, може би и за това не ви слагат козирката, защото няма кого да крие от дъжда.
Иначе всички знаем, че новото и модерното повече привлича хората, би трябвало сам да си отговориш на въпроса дали има смисъл за посещамостта.

При нас положението си има обективни причини. И то, за съжаление, няма нищо общо с играта на отбора, която видимо се подобрява. Ние, обаче, имаме сериозен потенциал и определено можем ( показвали сме не един и два пъти) да пълним стадиони! Жив и здрав!
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

orkata8106
Контакти:

Мнениеот orkata8106 » 21 сеп 2017 19:43

Пффффффф, сега познавайки манталитета на собствениците ще заложат на помощника Емо Луканов за старши треньор поне до зимата. Честно казано въобще не знам какво да очаквам от него като старши треньор ( ако стане така разбира се ), но пък е и най-логичното защото само Емо знае какво е изисквал Гонзо от футболистите до момента. Както и да е! Сега ще има голямо налучкване между нас феновете кой-как-ама защо той, и т.н.т. а знаейки и как собствениците говорят за случващото се в клуба, направо си ме отблъсква цялата тази ситуация от стадиона!!!
ПС: Не знам до кога ще се мъча с тази пародия Бг футбол,....има ли смисъл в това?!!

Marlboro
Контакти:

Мнениеот Marlboro » 21 сеп 2017 20:14

Sinite ot Sofia написа:Може би не тук е темата и със сигурност не е с цел дребнаво заяждане.. бих искал да попитам, обаче, кому е нужен този нов стадион, за който споменавате, при положение, че като изключим мачовете с нас и ребрандирания отбор от град Ловеч, "Тича" пустее? В близкото минало, пак без да имате някакви успехи, агитката ви сякаш бе по - солидна. Какво се промени и защо хората не ходят на мачове на ЧМ?
Колега,ако погледнем 60-70-те години,че и 80-те,всички стадиони в БГ са препълнени до дупка.Дойдоха 90-те,демокрация,ала бала,нов живот за невиделия българин,наройха се мутрите,не подминаха и футбола.И полека лека,хората напуснаха стадионите,и страната,ама това е друга тема.Нивото на футбола постоянно падаше,и до днес е така.Феновете останаха солидни само на двата отбора който имаха и имат успехи,Левски и ЦСКА.Има и още ред и куп причини за отлива,не само при нас.Ако се замислиш сам ще си отговориш.И накрая,не съди за публиката по агитките.Уверявам те че Черно Море е отбор с много привърженици.Иначе нов стадион никога никъде не е излишен.Можем да го пълним,но....ще видим.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 21 сеп 2017 20:26

То е ясно че футболистите осраха пеизажа.Може би им трябва човек като Дерменджиев да си живуркат спокоино.Ил.Илиев трябва да е луд да доиде така по никое време.Да се бори за оцеляване ли.Факт е обаче че моряците записаха някои много съмнителни резултати.Чак пък така изведнъж да не могат да се уцелят със топката...

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 21 сеп 2017 20:40

"Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не скри разочарованието си от непрекъснатите атаки към тима му последните седмици. Вече четири мача "червените" не познават вкуса на победата, а в тези двубои допуснаха 10 гола и вкараха само 3 попадения."

Да кажем ли сега, че и Юрген Клоп не става? Просто има такива периоди и Гонзо избра да си тръгне ...ако е усетил, че има бойкот срещу него и футболистите не спазват указанията му?! Лично на мен Гонзо ми допада и можеше да изтърпя евентуални слаби мачове до зимата и да се опита да си поправи грешките. Обаче явно реши да постъпи по мъжки и да напусне, след като той ги докара тия футболисти и те го дънят ...май се предовери в качествата и мотивацията им. Имаше логика при подмяна на толкова много футболисти да се пристъпи към подобен ход дето да влязат по-бърже в обстановката играчите, но... в началото се получи с късмет, а след това тръгнахме доста надолу. Общо взето само срещу Верея имахме силен мач. Ама аз и за там казах, че можеше 5:4 да свърши, щото имаше ситуации и удари към вратата ни :lol: Както и да е, наистина се оплескаха нещата и щом като е преценил, че е по-добре да си тръгне ...дано да е за добро в крайна сметка :roll: За мен обаче проблема е повече в играчите.... пролича си защо ги взехме от такива отбори :!: Сега трябва опитен треньор, който да може да овладее съблекалнята ...или Луканов, който е най-добре запознат! Обаче пък той ми се струва, че работи добре в школата ...някакво интервю беше дал и ми направи много добро впечатление, затова не ми се иска да го сложат за месец и да го разкарат накрая от Черно море.
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 21 сеп 2017 20:43

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=pDbQ1D2caOE[/youtube]

yavorescu
Контакти:

Re: Всекидневна за отбора на моряците

Мнениеот yavorescu » 22 сеп 2017 10:15

ShooterMan написа:Иначе мисля, че ще ги прегазим, Гонзо и играчите няма да допуснат нов резил за Купата, даже мисля, че ще спечелим турнира :mrgreen:

Проницателен си, трябва да се признае...

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 22 сеп 2017 10:39

Как може въобще да ви идват наум имена като Стойчо Стоев и Дерменджиев? Единия толкова време се ослушва за чужбина, та баш сега ли ще подпише точно с нас?!? А Дерменджиев с тази визитка, просто е немислимо. Има хранителна верига във футбола и за футболисти, и за треньори, разберете го това. Чужбина, Лудогорец, "грандовете" и едва след това сме ние, даже може и да сме по-долу. Ние сме средняк от елитната ни дивизия и няма как да бъдем привлекателни за подобни треньори.

Ангел Червенков, Бойко Величков, Вили Вуцов, Тони Велков и още цяла плеяда като тях си изкарват парите като "анализатори" в телевизионни студия, отдавна не са треньори.

Илиан Илиев е идеален вариант, но и той се цели в чужбина и надали ще тръгне да гради отбор с перспектива. И съвсем не съм сигурен, че ще се навие. А и засега не е безработен.

Димитър Васев е интересна възможност, малко прост ми се струва, но има опит и е постигал някакви успехи. Останалите са Кокала (от трън та на глог), Станков, Иван Колев и други трайно безработни и съмнителни люде. Марата и Стънката нямат опит в мъжкия футбол, а и съществува опасност да бъдат употребени и след това натирени. Треньор от чужбина също надали ще дойде по обясними причини.

Съвсем естествено е Луканов да поеме отбора в момента, това е стандартна ситуация и широко разпространена практика. Ако покаже някакъв траен прогрес, нормално е да получи работата за постоянно. Нямам никаква представа какъв треньор е и какво можем да очакваме. Казва хубави неща в интервютата за работата в школата, но първия отбор е друга бира. Беше дълго време помощник при немалко треньори и има лиценз. Дори без лиценз има право да води отбора в три мача.

Някой беше попитал кога прекъснахме практиката да назначаваме помощници за старши треньори -- на 25 септември 2012 назначихме Зафето за треньор, а всички очаквахме да е Луканов. Оттогава насам не сме назначавали помощник, а ако трябва да бъдем точни, и сега не сме. Засега от клуба са обявили, че Луканов ще води отбора срещу Етър.

Потребителски аватар
Ron Jeremy
Контакти:

Мнениеот Ron Jeremy » 22 сеп 2017 11:06

Вчера Добри Атанасов спомена освен Илиян и Николай Костов като вариант
ex Popeye

Върни се в “Черно море”