Тоя мач трябваше да свърши 8:3 или нещо такова ....много късметлийски мачове навъдихме ако трябва да съм честен. Следва извода, че просто имаме някаква класа и затова успяваме да се справим добре с резултатите въпреки слабата игра ...щото то късмет само във всеки мач ми се вижда странно. Станчев изобщо обаче не ми хареса ..дано да е временно и да не се окаже, че след контузиите вече не е същия. Затова пък Томбак се представи на ниво. Емо в пореден мач също!! Жоро Илиев - машина!! Старокин да продължава с головете, а Зехиров с добри удари и попадения ...в началото прехвърляше стадиона само, но вече взе да настройва мерника

Марек Кузма мен поне много ме кефи ...не блести нещо свръх или от тоя род, ама вкарва

А пък как успя да го направя тоя пас за втория гол идея нямам ...в смисъл, че поне на мен ми се стори, че гледа през цялото време напред и не знам как се усети да пусне топката вляво толкова добре, направо се изумих

И в двата гола участва!! Обаче много има за сработване, прекалено много ситуации допускаме пред нашата врата, това не е нормално ....