Мнениеот ShooterMan » 03 авг 2017 23:39
Уау....толкова дълбоки размисли върху един МАНИПУЛАТИВНО зададен въпрос и интерпретиран всякак отговор. А аз да посоча ФАКТИ:
- На терена Гонзо отиде и посече Левски в най-важния му мач миналата година. Провали им целия сезон и го провали насред София, без да му мигне окото!
И пари съм готов да заложа, че както им пожелава успех (което няма нищо лошо) ще ги тресне пак, както ги изтряска в Каварна, и във Варна преди това и впрочем бая пъти ги е бил в РЕШИТЕЛНИ двубои....Пък нека им желае успех.
Няма да се поддавам на манипулации целящи да пречат на нашия клуб! Неведнъж се доказа, че Гонзо е ТОЧНИЯ човек за отбора и предвид наистина БЕЗПЛАТНАТА селекция си прави чудеса. Не знам колко пъти му се пречи да достигне пика си с Черно Море - то не му разбиха отбора 2013 (сгазил всички грандове до тогава и привлякъл гръбнака на спечелилия после Купата тим), 1 година извън Варна игра и повече...Ай да видим един нормален сезон, без да му пречат, без да му продават играчите, без да има липса на домакинство, без да му клатят стола "щото някой мнооооого чувствителен" се засегнал....Ари ве? Има чувства, има и ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ! Когато носеше екипа на ЦСКА Жоро Илиев ни съсече неведнъж?....за Илиан Илиев няма да се връщам назад....Колко пъти питаха Жоро Илиев като по-млад къде иска да играе и казваше "само в Левски не искам, защото съм носил червения екип" - дай и тука да почваме да вадим думи от контекста?! Вие въобще схванахте ли идеята на Гонзо по отношение на Левски? Ами да ви я обясня:
- Обиден е, че не го оцениха
- Ядосан е, че не можа да се докаже
- Чуди се как да им го върне
Затова ръси редовно неща по техен адрес. Всъщност се присмя на мижитурката Митов и тва беше, както и на другите милиционерски началници...
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.