Лято 2017 - трансфери, подготовка и слухове..

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

sicilianecat
Контакти:

Re: Лято 2017 - трансфери, подготовка и слухове..

Мнениеот sicilianecat » 19 юни 2017 21:12

Не така обаче мисли легендната на Ботев Гено Добревски, яко го е наредил зимата...

https://topsport.bg/botev-plovdiv/geno- ... cheta.html

Oт този трансфер вече не съм особено впечатлен, по-добре да играе Минков, трябва ни класен голаджия!Тип Чунчуков е и Наско Илиев, ''бекграунд'' нападатели, пак ще се разчита основно на Кузма, да видим какво ще стане с Нар, със сигурност е по-добър от Чунчуков. За вратар да взимаме - Йоргачевич или Митрев, добри вратари като цяло, бих препоръчал и Пиргов, преди заради Китанов не му се даде шанс, при повторното завръщане.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 19 юни 2017 21:35

sicilianecat написа:Не така обаче мисли легендната на Ботев Гено Добревски, яко го е наредил зимата...

Oт този трансфер вече не съм особено впечатлен, по-добре да играе Минков, трябва ни класен голаджия!Тип Чунчуков е и Наско Илиев, ''бекграунд'' нападатели, пак ще се разчита основно на Кузма, да видим какво ще стане с Нар, със сигурност е по-добър от Чунчуков. За вратар да взимаме някое говедо - Йоргачевич или Митрев, добри вратари като цяло, бих препоръчал и Пиргов, преди заради Китанов не му се даде шанс, при повторното завръщане.

Що го слушаш тоя дето се пеняви? В Лудакис не вземат футболисти току така. Щом момчето е било в Разград значи има качества.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Mathias_Coureur
Контакти:

Мнениеот Mathias_Coureur » 19 юни 2017 21:51

Добрите новини в Черно море не спират да валят една след друга, вчера си върнахме Шерифа, днес привличаме Чунчуков. :)
До тук съм много доволен от селекцията ни. Остава да привлечем добър вратар и всичко си идва на мястото. :)

Потребителски аватар
violetovgeneral
Контакти:

Мнениеот violetovgeneral » 19 юни 2017 21:54

Да зелен и аз така ги виждам нещата...Много е по-добре да се разбираме с Лудогорец,отколкото с всеки друг.Взеха АЛЕКСАНДРОВ....Ние взехме ..Знаете...ЕРНАНДЕС...НЕКА СИ КУМУНИКИРАМЕ С ТЯХ,ЩЕ НИ Е ОТ ПОЛЗА!

sicilianecat
Контакти:

Мнениеот sicilianecat » 19 юни 2017 21:55

зеления написа:
sicilianecat написа:Не така обаче мисли легендната на Ботев Гено Добревски, яко го е наредил зимата...

Oт този трансфер вече не съм особено впечатлен, по-добре да играе Минков, трябва ни класен голаджия!Тип Чунчуков е и Наско Илиев, ''бекграунд'' нападатели, пак ще се разчита основно на Кузма, да видим какво ще стане с Нар, със сигурност е по-добър от Чунчуков. За вратар да взимаме някое говедо - Йоргачевич или Митрев, добри вратари като цяло, бих препоръчал и Пиргов, преди заради Китанов не му се даде шанс, при повторното завръщане.

Що го слушаш тоя дето се пеняви? В Лудакис не вземат футболисти току така. Щом момчето е било в Разград значи има качества.

Като цяло не го слушам, просто докато търсих новини за Чунчуков в търсачката и се натъкнах на това, иначе не съм особено впечатлен от него, не си спомням нещо отличително за него, когато е играел. Очаквах нещо по-сериозно за нападател и малко съм разочарован, но дано ме опроворгае, хубавото поне е, че е на 22, Гонзо е бил нападател и може да го понаучи на някои и друг трик, който да му помага, например по-често да включва и лактите на игра, в кръга на шегата :) или пък не :lol: .От селекцията до тук съм доволен, също нещо много важно, почти сме готови с нея още в началото на подготовката, а не както преди, търсихме играчи да попълваме дупки в последния момент, сега остана да намерим и стабилен вратар.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 19 юни 2017 22:02

Чунчуков се контузи миналия сезон и дълго време не игра. Не си спомням каква му беше контузията -- счупен крак, скъсани връзки или нещо такова. Витиня също скъса връзки още в началото на сезона. Да се надяваме да успеят да си върнат формата.

Потребителски аватар
violetovgeneral
Контакти:

Мнениеот violetovgeneral » 19 юни 2017 22:08

Какво означава нещо такова?Има значение, аз не знаех до този момент?
Предлагат ни играчи счупени ли?
Като Бакари?

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 19 юни 2017 22:16

Това са свободни агенти, никой не ни ги предлага (освен техните мениджъри). Ние 100% знаем за контузиите.

TYCHA-1913
Контакти:

Мнениеот TYCHA-1913 » 19 юни 2017 22:45

Несъм въодошавен от трасфера на Чунчуков като някои колеги дано греша.Трябва ни нападател от класата на Бакари само че не толкова чуплив,мисля че Гонзо ще вземе още един нападател и вратар.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 19 юни 2017 23:06

Изобщо няма да слушам някакъв си Добревски какво казал за Чунчуков! Точно там си слагам простотиите му, където са и мненията на треньорските ГЕНИИ Топузаков и Ники Жадното относно Шерифа! В Лудогорец да отидеш трябва да си класа, даже и да не направиш нещо особено (поради конкуренцията на многото класни чужденци) си е атестат за възможности. Това не ти е трансфер в село Микре-Етрополе при наркомана Ганчев или в Подуене, където знаем, че по принцип куцо и сакато ходи, а добри футболисти се унищожават. Против Кузма нямам нищо против, както казва Кольо Адмирала - атестат за нападателя е статистиката му, а Кузма, макар и дървен си има прилична статистика. Вратар ни трябва и някой на фланга, другото е ОК, даже повече от ОК, селекцията е супер, няма скандалджии и мизерници, което е предпоставка за добър отбор където и юношите да растат, както вика Гонзо
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Върни се в “Черно море”