ЖОРО ИЛИЕВ ФУТБОЛИСТ НА ВАРНА ЗА 2009 !!!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
The Sailor Man

ЖОРО ИЛИЕВ ФУТБОЛИСТ НА ВАРНА ЗА 2009 !!!

Мнениеот The Sailor Man » 15 яну 2010 17:00

Халфът на „Черно море“ Георги Илиев е футболист №1 на Варна за 2009-а година в традиционната девета анкета на спортните журналисти на града. Капитанът спечели безапелационно първото със 154 точки, след като е класиран 26 пъти на първо място. Жоро има още 5 втори места, 1 трето и 1 пето. Той получи статуетка с футболна топка и парична сума. Втори е Мирослав Манолов („Черно море“) с 85 точки, а трети - Даниел Георгиев („Черно море“), с 50 точки. Двамата също получиха статуетки и парични суми. В тазгодишното допитване участват 33-ма спортни журналисти, които посочиха в своите анкетни листи по пет имена. Първият получаваше 5 точки, вторият - 4, третият – 3, четвъртият – 2, и петият – 1. В крайна сметка точки събраха 19 футболисти – 12 от „Черно море“ и 7 от „Спартак“. Любопитно е, че гласът на Дарик е посочил на второ място целия отбор на „Спартак“ заради мъжеството и характера, които неговите футболисти проявиха през най-тежката есен за клуба.
Призът за най-добър треньор получи Никола Спасов, който направи „Черно море“ трети в България. Даниел Димов от “моряците“ заслужи наградата за най-прогресиращ футболист, а Иван Найденов от „Спартак“ - за кариера. Отличени са също школите на „Черно море“ и „Аксаково“, аматьорските „Тополите“, „Суворово“, „Черноморец“ и „Девня“, шампионът по футзал МФК „Варна“ и женския тим на „Варна“. За цялостен принос към футбола награди получават Димитър Боснов („Черно море“) и Тома Захариев („Спартак“).
Генерален спонсор на анкетата е Красен Кралев, а съорганизатори - вестник „Народно дело“, сайтовете оlе-bg.com и varna-sport, спортните журналисти на Варна и Зонален футболен съюз - Варна.
--------------------------------------------------------------
Честито на Жоро Илиев,залужен приз,заслужени са и останалите призове на Миро Манолов и Дани Георгиев.Данчо Юруков е чак 4-ти,но ако не беше контузията му съм убеден,че щеше да се води люта битка между него и Жоро за 1-вото място 8-) .Честито и на Дани Димов,към него имам големи надежди и съм убеден,че скоро ще бъде лидера на Черно Море и титуляр в Национала(такъв деф.халф в България не се е появявал от времето на Мариян Христов) :roll:
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

Потребителски аватар
originalni.be
Контакти:

Re: ЖОРО ИЛИЕВ ФУТБОЛИСТ НА ВАРНА ЗА 2009 !!!

Мнениеот originalni.be » 15 яну 2010 17:24

Браво , още дълги години да ни радва ;)
ORIGINALNI...BE =)

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 15 яну 2010 18:56

Най великия!!!Давай Жорка!Покажи на всички какво може едим истински моряк с голямо зелено сърце.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 15 яну 2010 20:36

Честито Жорка.Успехи ти желая и място в националния.Дано изведеш отбора до купата на България.
Само Черно море.

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 16 яну 2010 11:08

Честито, абсолютно заслужена награда!

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 17 яну 2010 09:28

Истински боец, истински моряк!!! Респект, Жорка!

Върни се в “Черно море”