Черно море направи първия си трансфер за годината

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
The Sailor Man

Re: Черно море направи първия си трансфер за годината

Мнениеот The Sailor Man » 15 яну 2010 13:13

gambara написа:а вие разбрахте ли нивината : Рикардо Андре подписва с черноморец Бургас като свободен агент

Аааааа кофти :cry: .Рикардо беше може би най-добрия чужденец носил екипа на Морето :x .Не се корете,Дани Димов е по-добър от него 8-)
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

Потребителски аватар
gambara
Контакти:

Мнениеот gambara » 15 яну 2010 13:16

и аз го харесвах ,но...
ПФК ЧЕРНО МОРЕ

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 15 яну 2010 13:23

Както казах-Дани Димов е много по-добър от него откъм физика,печелене на първа топка и градене на игра...все пак Рикардо си беше класа(доста над Борносуза).Аз поне,а мисля и висчки ще се съгласите - не сме виждали по-брилянтни пасове на външен фалц от тъч до тъч като по конец и много много корава тупалка имаше Рикардо 8-),но пак-имаше си редица кусури и е по-слаб от Дани Димов,не трябва да съжаляваме,дал каквото дал на Черно Море,всички ще помним порязяващия му гол срещу Макаби Нетаня 8-)
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 15 яну 2010 14:23

Рикардо Андре не е играл професионален футбол цялата 2009 година, просто нямаше отбор. За футболист на неговите години това е направо трагикомично. Не съжалявам че, го разкараха от отбора. Имаше се за голяма работа, а неможа да си мамери отбор.

Дани Димов е класа над него за годините си, плюс това му пука за "Морето" , докато португалеца е просто печалбар и изнудвач.

Върни се в “Черно море”