Бих се присъединил към ракиджиите, но съм на бач и няма как. Ама Наздраве де, Вие си сръбнете и заради мене!
Сега за това, заради което влязох. Ето, какво прочетох току що:
Вутов се предаде, прибира се в България! Коткат го два тима от елита
http://7dnifutbol.bg/archives/57121
Смятаният за един от най-големите български таланти Антонио Вутов съвсем скоро може да се завърне да играе в родното ни първенство. Интерес към юношата на Левски проявяват два отбора от ППЛ – Славия и Берое.
В момента Вутов е част от третодивизионния италиански тим Лече, където е преостъпен от състава на Удинезе. В Лече Вутов е записал едва девет мача, от които повечето е влизал като резерва.
Младежкият национал вече е взел решение да се върне в България, където да получи повече шанс за изява. Най-големи шансове да привлече атакуващия футболист има тима на Славия, който залага предимно на млади български футболист, а Вутов отговаря на критериите със своите 20 години.
-------
Един такъв ни трябва на нас, от неговия тип! Не го знам в какво състояние е, но и не мисля, че някой ще си мръдне пръста да го вземе при нас. Също така ми се струва, че ако се върне ще е при сините и малко ме учудва коментара в статията за Славия и Берое??!!
Зимна селекция и контролни мачове 2016-17
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Зимна селекция и контролни мачове 2016-17
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
зеления написа:КироВарна написа:ShooterMan написа:Жоро Илиев не го слагам. Приемам летоброенето СЛЕД него, 2002 хахахаха. А и е вече на 36 години, по-скоро ветеран отклкото играч, който се развива във футбола
Единствената причина,поради която ти отговарям е.......Че черногледството ти е нереално и неестествено!!!Не искам подобни глупости,да бъдат писани.....а след това и четени!!!Виждам,че другите не ти обръщат внимание,но мен подобни писания ме дразнят!!!Глупостта винаги ме е дразнела!!!Като си говорим за лекета измежду футболистите,нали не изключваме възможността да има лекета и по трибуните и по форумите!!!От съвсем малък подобни изказвания извикваха у мен недоумение!!!Как е възможно подобно неуважение към легендите на отбора?Чувал съм иронични подмятания по адрес на железният боец ДИМИТЪР БОСНОВ!!!Когато аз започвах да гледам съзнателно футбол,той приключваше кариерата си!!!Беше любимият футболист на баща ми(лека им пръст и на двамата)!!!БОСНАТА беше най възрастния в отбора,но както винаги беше най нахъсаният!!!Какво значение имаше на колко години е?Умници като теб подхвърляха разни остроумия.....тогава форуми нямаше!!!Същите глупости видях и при края на кариерата,на моят любим футболист!!!ТОДОР МАРЕВ!!!Човекът игра,вярно и всеотдайно за този отбор 20 сезона!!!В А група,в Б група.....без да каже една дума на някого на криво!!!Без да предяви и най малка претенция,към никого!!!И в края на кариерата му се намериха умници и многознайковци.....да остроумничат тъпо!!!Сега нещо подобно демонстрираш и ти,по повод възрастта на ГЕОРГИ ИЛИЕВ!!!Нали не искаш млади?Оказва се,че и стари не искаш!!!На мен естествено,какво искаш ти,не ми дреме!!!Моето мнение е,че ако някой от малките иска да расте......може да го направи учейки се от КАПИТАНА,от МИХАИЛ ВЕНКОВ и другите опитни момчета в състава!!!Ние трябва да покажем на старите уважение,а на младите хъс и желание за изява!!!Именно поради това,не ми харесват твоят тон и твоето отношение!!!Именно поради това,си губя времето.....и си занемарявам ракията и туршията!!!
+1 000 000. Иначе си в огромна грешка... за ракията. Какво ти пречи да пишеш и да си пийваш? Аз това и правя в момента. Ай наздраве!
Прав си,взимам си думите за ракията назад!!!В това време,тя ни дава надежда и ни поддържа тонуса!!!Днес нашите тръгнаха за лагера в Гърция!!!Дано всичко да мине добре и да направят успешна подготовка!!!Ако ще взимат М.Огнянов,нямаше да е лошо да тръгне с тях!!!Май това ще са хората за пролетта!?Наздраве и САМО ЧЕРНО МОРЕ !!!
http://www.***.eu/news269770.html Според балона,Огнянов не ще да седи в нафтата а иска при нас.Обаче нашите пари за трансфери не дават,така,че какво ще става занапред,остава да чакаме за да разберем.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
Коментарите за Уго Секо- вече в "бивши играчи на Черно Море".
Vladislav написа:Коментарите за Уго Секо- вече в "бивши играчи на Черно Море".
Ще видим какво ще стане!!!Аз много се надявам,да е преувеличена измислица на нашите журналя!!!Макар,че доста мирише работата!!!Дано,да има добър договор със здрава неустойка....поне някой лев да му се вземе!!!
- thisisthelife
- Контакти:
Цигански номера. Направи 3-4 силни мача и се прибра в Португалия. Прав му път на Секо. На фона на създалата се ситуация беше просто задължително да вземем Карагерен. Уви, вече е в Дунав, а ние ще трябва да търсим и крило.
Truth is hate for those that hate the truth.
Напълно нормална реакция, когато е идвал са го излъгали че тук нивото е високо и че едва ли не идва в бяла държава със силни отбори.Уви, видял е каква е картинката в първенството и клуба и е решил да си тръгне, като сложим и факта че и парите, които взима тук, може спокойно да ги взима в родината си, където език и манталитет са му познати.Реално има го и друго, никой в отбора не говори родният му език, което със сигурност е затруднило вписването му в отбора...жалко защото губим най-добрият си играч, но това е положението, Балджийски дясно крило.
Човека просто има амбиция и иска да се развива, какво да прави в отбор без стадион, без цели и с ниска заплата.
Човека просто има амбиция и иска да се развива, какво да прави в отбор без стадион, без цели и с ниска заплата.
Поне направихме и изходящ трансфер за да има баланс. 

Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
- thisisthelife
- Контакти:
По всичко личи, че Огнянов ще бъде третото ни попълнение за зимата. Гонзо чака и чужденец на проби. Дано се окажат добри попадения и двамата. Ще ми бъде интересно дали с напускането на Секо ще се даде шанс на Минков по фланга.
Truth is hate for those that hate the truth.
Трансферната сума за Мариян Огнянов направо кърти!!!35 000 лева!!!Чудя се,ние ли сме изостанали много от цивилизования свят.....или светът ни е забравил?Колко сиромашко трябва да е едно първенство,в което 35 000 лева са пари за трансфер на футболист?Бедността не е порок,но си мечтая за времето,когато и в България ще има нови стадиони,билетът ще струва 35 лева,а 35 000 ентусиазирани зрители ще си го купуват и ще са по трибуните!!!Мечтата ми е доста смела....но знае ли човек,може някога да стане!!! САМО ЧЕРНО МОРЕ !!!