Готвача написа:nitro77 написа:Честито и от мен. Само следете по-изкъсо нещата, че при нас сериозно се закъснява със сроковете и започнахме да се опасяваме дали всичко ще е готово за първия пролетен мач.
Както ти бях казал и по рано,лампи ще има без да следим каквото и да е изкъсо/не че ще има някаква файда дори и да го правим/.Ако не друго,поне със сроковете сме бетон/справка стадион Варна/.На нас ни дай срокове да обявяваме.Това в кръга на шегата.Оранжево-червените ги посрещаме на Тича и дай Боже да ги разковем.Относно започването на ремонта мога да кажа че съм щастлив,защото в тази "кочина" е затворен моряшкият дух и нищо не може да го промени този факт.Ще създадем доста сериозни главоболия на повечетоо мераклии за титли и медали,а защоо не да си закачим и ние едно медалче?
Прав си. Ние следим нашите и почти всеки ден се публикуват снимки от ремонта, но това не им пречи да трупат все по-голямо закъснение. При нас, колкото и да е странно, най-голямото забавяне е по отношение на осветлението. От два месеца насам има изкопани четири рова и се чака студът да стегне хубаво, за да започнат да се запълват с бетон и да се монтират пилотите и пилоните. Тревата е друг въпрос, по който няма да задълбавам, но според мен е добре, че при вас отложиха полагането и за лятото, а ние тепърва има да берем ядове заради сезона, в който се случва всичко.