Ремонт на стадион Тича

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
nitro77
Контакти:

Re: 1000000 от държавата за"Тича". Ще има ли ст.Тича нова ви

Мнениеот nitro77 » 20 дек 2016 17:11

Готвача написа:
nitro77 написа:Честито и от мен. Само следете по-изкъсо нещата, че при нас сериозно се закъснява със сроковете и започнахме да се опасяваме дали всичко ще е готово за първия пролетен мач.

Както ти бях казал и по рано,лампи ще има без да следим каквото и да е изкъсо/не че ще има някаква файда дори и да го правим/.Ако не друго,поне със сроковете сме бетон/справка стадион Варна/.На нас ни дай срокове да обявяваме.Това в кръга на шегата.Оранжево-червените ги посрещаме на Тича и дай Боже да ги разковем.Относно започването на ремонта мога да кажа че съм щастлив,защото в тази "кочина" е затворен моряшкият дух и нищо не може да го промени този факт.Ще създадем доста сериозни главоболия на повечетоо мераклии за титли и медали,а защоо не да си закачим и ние едно медалче?

Прав си. Ние следим нашите и почти всеки ден се публикуват снимки от ремонта, но това не им пречи да трупат все по-голямо закъснение. При нас, колкото и да е странно, най-голямото забавяне е по отношение на осветлението. От два месеца насам има изкопани четири рова и се чака студът да стегне хубаво, за да започнат да се запълват с бетон и да се монтират пилотите и пилоните. Тревата е друг въпрос, по който няма да задълбавам, но според мен е добре, че при вас отложиха полагането и за лятото, а ние тепърва има да берем ядове заради сезона, в който се случва всичко.

Onq

Мнениеот Onq » 20 дек 2016 17:30

greenpeak написа:
Onq написа:Greenpeak, как точно предлагаш да се направи терена при вкочанена земя? Голяма грешка било, кажи как да стане при тези температури за 50 дни и го мятаме веднага.Лично ще отида при Марин да му дам твойто предложение.Относно таблото-по-добре ,че няма да има.По идея на собствениците(още преди години) то трябва да е на залата.Там където слънцето грее нонстоп и няма да се вижда нищо.

По-добре да имаме нов терен, от колкото да играем пролетта на Тича.
Това ми е мнението.
Сега ще отложат терена за през лятото, а от подоби отлагания аз лично се притеснявам.
Каква е гаранцията че въобще някога ще го направят?

Заради боклуците от ТИМ сме се докарали до тук!

Естествено,че е по-добре да иамме терен.Но не е грешка ,че не се почва терена сега,просто е технически невъзможно в момента.Мен лично нито теренът ме блазни, нито осветлението докато няма един кенеф.Условията са меко казано отблъскващи.Резервните скамейки приличат на поляти с лайна.Отвратително е положението,но не мисля ,че само тимаджиите са виновни.За 27 години на този стадион се изредиха близо 20 президента и единственият,който направи нещо значимо е мангала- козирката.Донякъде и МЗ 60 дето изля доста бетон.Гавра е 100 годишен отбор, да има стадион поляна.Лично на мен не ми пука.Мога да си пикая в храстите и да издържам без капка вода цял мач защото това е моят дом.На Тича съм прекарал десетки години ходейки на тренировки и мачове.И една дупка да е магията за мен никога няма да умре.Изобщо не ми пука за големия стадион.Тича е моят дом и ще си го браня и любя докато съм жив.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 20 дек 2016 21:38

Относно таблото..за кви пари иде реч?Доколкото си спомням трябваше да е без пари.Дар от БФС...
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 27 дек 2016 12:29

днес багерът копае из сектора за гости :-)
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

guglata
Контакти:

Мнениеот guglata » 29 дек 2016 13:00

Втората дупка е изкопана със сигурност, минах с колата и се вижда огромна купчина пръст, а багера е долу на паркинга на стадиона, от другата страна не видях дали е копано.

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 03 яну 2017 15:30

Багерите са вече два,единия седи и си почива,а другия разбиваше бетона в сектор А,където няма седалки, до залата за пресконференции.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 04 яну 2017 13:19

Черно море няма да играе срещу ЦСКА на „Тича” в първия си домакински мач от новата година в първа професионална лига. „Моряците” няма да играят на „Тича” и до края на сезона, научи Дарик.

Въпреки, че продължават ремонтните работи по реконструкцията на спортното съоръжение, предстои още много работа. Мачтите и осветителните тела са поръчани, но дори и да бъдат поставени в срок и „Тича” да светне през февруари, се очертава много работа по полагането на дренажна поливна система и подмяната на тревното покритие.

Това изисква много време, което на всичко отгоре трябва и да е благоприятно. Ще бъде необходим и известен период тревата да прихване. Затова няма да се избързва и Черно море ще продължи да играе домакинските си мачове на стадиона в Каварна до края на настоящия сезон. Първото домакинство на „Тича” ще бъде на старта на следващия сезон.

Междувременно днес на „Тича” започна изкопът на третата дупка за поредната колона за осветлението. Успоредно бе разбит бетонът встрани от сектора да администрацията на клуба, за да може да мине багерът и утре и там да започне четвъртият изкоп.

Чешкият вратар Войтех Шром минава днес медицински прегледи. Ако резултатите от тях бъдат добри, то утре той ще подпише договор и ще стане официалното второ попълнение на Черно море след Борислав Балджийски.

На „Тича” търсят да привлекат още един полузащитник, защитник и ако се отвори възможност нападател. /dariknews.bg

https://chernomore.gong.bg/bg-football/ ... portcheck&
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
bojo0o0o94
Контакти:

Мнениеот bojo0o0o94 » 04 яну 2017 13:25

Е нали уж терена щяха да го правят през лятото, а сега само осветлението. Нищо не мога да разбера всеки ден различни информации :mrgreen:

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 04 яну 2017 13:29

Всичко е заради долния урод от Микре-Ловеч..
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 04 яну 2017 13:31

bojo0o0o94 написа:Е нали уж терена щяха да го правят през лятото, а сега само осветлението. Нищо не мога да разбера всеки ден различни информации :mrgreen:

Е, то хубаво, ама ЦСКА за кой пореден път да участва в кални борби на "Тича" :?: Нали едното "П" е "професионална" - какво му е професионалното на това тресавище :?:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Черно море”