Зимна селекция и контролни мачове 2016-17

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

yavorescu
Контакти:

Re: Зимна селекция и контролни мачове 2016-17

Мнениеот yavorescu » 31 дек 2016 12:06

black sea написа:повечето отбори вече са си поизбистрили съставите.

Това просто не е вярно.

Берое - 0 нови и 8 напуснали
Ботев - 0/3
ЦСКА-София - 0/0
Дунав - 1/3
Левски - 1/1
Локо ГО - 2/5
Локо Пд - 1/2
Лудогорец - 1/0
Монтана - 4/9
Нефтохимик - 0/5
Пирин - 0/1
Славия - 0/3
Верея - 0/2
Черно море - 1/4

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 31 дек 2016 15:09

yavorescu написа:
black sea написа:повечето отбори вече са си поизбистрили съставите.

Това просто не е вярно.

Берое - 0 нови и 8 напуснали
Ботев - 0/3
ЦСКА-София - 0/0
Дунав - 1/3
Левски - 1/1
Локо ГО - 2/5
Локо Пд - 1/2
Лудогорец - 1/0
Монтана - 4/9
Нефтохимик - 0/5
Пирин - 0/1
Славия - 0/3
Верея - 0/2
Черно море - 1/4

Вярно е че не е вярно,но ние сме единствените с напуснал титуляр и негов първи заместник и то на най важният пост в отбора.Което автоматично ни прави най зле,без да броим застарелите оставащи.На всяка цена ни трябва свежа кръв,че иначе в най добрият случай си оставаме в борбата за шестото място.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 01 яну 2017 13:45

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!!НА ВСИЧКИ ЖЕЛАЯ ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И РАДОСТ С ЛЮБИМИЯТ ОТБОР!!!Лежа на диванчето,ближа новогодишните си рани и две бучки лед,в една чаша с 15 годишно.....и си задавам въпроси свързани с контролните мачове на МОРЯЦИТЕ!!!Щом ще играят с трите солунски отбора,нищо чудно да са някъде около Солун!!!Някой знае ли подробности,около подготовката и контролите!?По точно къде ще се играят?Аз честичко щъкам из Гърция и ако знам повечко за мястото и времето на мачовете.....може да се облажа с щастието да гледам някой,на живо!!!По това,което съм прочел,предполагам,че ще са базирани в Аридеа!!!Това е малко,планинско курортно селище с минерални бани,на границата с българската провинция Македония!!!Предположенията ми се основават на това,че първият съперник е третодивизионния "Аридеа"!!!Това ме наведе на мисълта,че най вероятно там ще отседнат нашите....планина,минерални басейни и мек климат!!!А Солун е на един х....,не е това което си помислихте!!!На един хвърлей,исках да кажа!!! :mrgreen: Някой,ако помогне с повече информация,ще съм безкрайно благодарен!!!САМО ЧЕРНО МОРЕ!!!

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 01 яну 2017 20:26

КироВарна написа:ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!!НА ВСИЧКИ ЖЕЛАЯ ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И РАДОСТ С ЛЮБИМИЯТ ОТБОР!!!Лежа на диванчето,ближа новогодишните си рани и две бучки лед,в една чаша с 15 годишно.....и си задавам въпроси свързани с контролните мачове на МОРЯЦИТЕ!!!Щом ще играят с трите солунски отбора,нищо чудно да са някъде около Солун!!!Някой знае ли подробности,около подготовката и контролите!?По точно къде ще се играят?Аз честичко щъкам из Гърция и ако знам повечко за мястото и времето на мачовете.....може да се облажа с щастието да гледам някой,на живо!!!По това,което съм прочел,предполагам,че ще са базирани в Аридеа!!!Това е малко,планинско курортно селище с минерални бани,на границата с българската провинция Македония!!!Предположенията ми се основават на това,че първият съперник е третодивизионния "Аридеа"!!!Това ме наведе на мисълта,че най вероятно там ще отседнат нашите....планина,минерални басейни и мек климат!!!А Солун е на един х....,не е това което си помислихте!!!На един хвърлей,исках да кажа!!! :mrgreen: Някой,ако помогне с повече информация,ще съм безкрайно благодарен!!!САМО ЧЕРНО МОРЕ!!!

Честита Нова година Киро!Много успехи в личния и радости с Морето!Благородно завиждам за това че ще гледаш моряците в престижни контроли!Наздраве че като прочетох за 15 годишното си сипах едно Джаки и аз.
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 01 яну 2017 23:58

Готвача написа:
КироВарна написа:ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!!НА ВСИЧКИ ЖЕЛАЯ ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И РАДОСТ С ЛЮБИМИЯТ ОТБОР!!!Лежа на диванчето,ближа новогодишните си рани и две бучки лед,в една чаша с 15 годишно.....и си задавам въпроси свързани с контролните мачове на МОРЯЦИТЕ!!!Щом ще играят с трите солунски отбора,нищо чудно да са някъде около Солун!!!Някой знае ли подробности,около подготовката и контролите!?По точно къде ще се играят?Аз честичко щъкам из Гърция и ако знам повечко за мястото и времето на мачовете.....може да се облажа с щастието да гледам някой,на живо!!!По това,което съм прочел,предполагам,че ще са базирани в Аридеа!!!Това е малко,планинско курортно селище с минерални бани,на границата с българската провинция Македония!!!Предположенията ми се основават на това,че първият съперник е третодивизионния "Аридеа"!!!Това ме наведе на мисълта,че най вероятно там ще отседнат нашите....планина,минерални басейни и мек климат!!!А Солун е на един х....,не е това което си помислихте!!!На един хвърлей,исках да кажа!!! :mrgreen: Някой,ако помогне с повече информация,ще съм безкрайно благодарен!!!САМО ЧЕРНО МОРЕ!!!

Честита Нова година Киро!Много успехи в личния и радости с Морето!Благородно завиждам за това че ще гледаш моряците в престижни контроли!Наздраве че като прочетох за 15 годишното си сипах едно Джаки и аз.

Благодаря ти много за пожеланията приятелю!!!Желая и на теб същото!!!Не знам дали ще мога да гледам някоя контрола,но се надявам да имам този късмет!!!Засега съм доволен,че от много години подготовката е с осигурени контроли!!!Подреждането на леки съперници отначало и доста сериозни след това,говори за мисъл и планировка!!!Дай Боже да успеем и в селектирането на нужните играчи!!!Надявам се скоро да дойде времето,когато аз ще ти завиждам....че ще гледаш нашите,в престижни мачове от ЕКТ на острова!!!Това сега ни се струва доста смела мечта,но защо пък да не си помечтаем малко!!!Наздраве на теб и на всички съфорумници!!!

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 02 яну 2017 01:49

КироВарна написа:
Готвача написа:

Благодаря ти много за пожеланията приятелю!!!Желая и на теб същото!!!Не знам дали ще мога да гледам някоя контрола,но се надявам да имам този късмет!!!Засега съм доволен,че от много години подготовката е с осигурени контроли!!!Подреждането на леки съперници отначало и доста сериозни след това,говори за мисъл и планировка!!!Дай Боже да успеем и в селектирането на нужните играчи!!!Надявам се скоро да дойде времето,когато аз ще ти завиждам....че ще гледаш нашите,в престижни мачове от ЕКТ на острова!!!Това сега ни се струва доста смела мечта,но защо пък да не си помечтаем малко!!!Наздраве на теб и на всички съфорумници!!!

От твоите уста в божиите уши!

Varnauser
Контакти:

Мнениеот Varnauser » 02 яну 2017 10:18

След оставката на правителството в мислите ми се върти един трансфер - Красен Кралев отново в клуба. Едва ли е възможно, всъщност нямам никаква представа, но ако е така - дали такъв нов "играч" би бил успешен?

wesko123w
Контакти:

Мнениеот wesko123w » 02 яну 2017 11:59

Черно море е на крачка от привличането на чешки вратар. Не става обаче въпрос за бившия страж на ЦСКА Якуб Дивиш, а за друг футболист, съобщава Блиц, позовавайки се на свои достоверни източници.

Според информацията, това е роденият на 3 май 1988 г. Войтех Щром, който е висок 192 сантиметра.

Чехът вече е в България и е договорил личните си условия. Ако премине успешно медицинските прегледи, той ще подпише договор и през пролетния полусезон ще защитава вратата на „моряците“.

Щром е бивш футболист на Оломоуц и Баник (Острава), а за последно е бил в МФК Карвина.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 02 яну 2017 12:54

wesko123w написа:Черно море е на крачка от привличането на чешки вратар. Не става обаче въпрос за бившия страж на ЦСКА Якуб Дивиш, а за друг футболист, съобщава Блиц, позовавайки се на свои достоверни източници.

Според информацията, това е роденият на 3 май 1988 г. Войтех Щром, който е висок 192 сантиметра.

Чехът вече е в България и е договорил личните си условия. Ако премине успешно медицинските прегледи, той ще подпише договор и през пролетния полусезон ще защитава вратата на „моряците“.

Щром е бивш футболист на Оломоуц и Баник (Острава), а за последно е бил в МФК Карвина.

Явно се работи по селекцията,въпроса е че всички ние/феновете/ искаме нещата да са се случили вчера ако може.Някъде изразих оптимизма си че ще намерим играчи и наистина май ще стане точно така.Ако и Терзиев от лудите се присъедини към нас,ще заздравим защитата още повече и Гонзо ще си осигури нужното време да намери качествени защитници до лятото,което ще си е бонус.

Потребителски аватар
todorakis
Контакти:

Мнениеот todorakis » 02 яну 2017 13:01

Тоя вратар е бил резерва през цялата си кариера и не е пазил от Май месец
последен мач - https://www.youtube.com/watch?v=SysLbnFpzys

като за без пари и за малка заплата, толкос

Върни се в “Черно море”